@3,40 kod bet365 pobjeda a @2,15 da će uzeti 2 seta, ne znam šta uzetiGazijaKalesija je napisao/la:Czezstochova - Czarni 1 @2,70... Dugo, al' baš dugo nisam bio sigurniji u jedan par. Domaćinu treba za opstanak, gosti ni gore ni dole. Trpati ženu, djecu sve što se ima haha
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pustiću sunce da topi ljubav!
Uzmi hendikep, lijepa je kvota, i ja sam po hendikepu uzeo 

nisam mogo odoljet ovoj kvoti od 3,40, uzeo sam pobjedu.nJoy je napisao/la:Uzmi hendikep, lijepa je kvota, i ja sam po hendikepu uzeo
Sretno svjema

Pustiću sunce da topi ljubav!
Eh evo moja dva listica,ovo sam odigrao sve po statistikama koliko daju golova u gostima,koliko primaju i tako

a ovaj po tome koliko timovi daju golova u gostima

a ovaj po tome koliko timovi daju golova u gostima

- ViperCator
- Kontakt:
Oba daju gol:
Skotska 2. liga
Hamilton-Dumbarton
Meksicka 1. liga
Santos L.-Toluca
Engleska 2. liga
Leeds-Huddersfield
Birmingham-Derby
Nizozemska 1. liga
Heracles-NAC Breda
Na 5 zadnjih medjusobnih utakmica ovih klubova je doslo oba daju gol. Ovo sam izvukao cisto kao neku statistiku, ne znam niti izostanke niti trenutnu formu niti nista drugo osim ovoga da su sve njihove nedavne medjusobne utakmice zavrsile gg pa ako to nesto nekome znaci sretno ako pokusa.
Skotska 2. liga
Hamilton-Dumbarton
Meksicka 1. liga
Santos L.-Toluca
Engleska 2. liga
Leeds-Huddersfield
Birmingham-Derby
Nizozemska 1. liga
Heracles-NAC Breda
Na 5 zadnjih medjusobnih utakmica ovih klubova je doslo oba daju gol. Ovo sam izvukao cisto kao neku statistiku, ne znam niti izostanke niti trenutnu formu niti nista drugo osim ovoga da su sve njihove nedavne medjusobne utakmice zavrsile gg pa ako to nesto nekome znaci sretno ako pokusa.
:citaj:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Schalke-Wolfsburg 3+ 1,62
Ne zna se koja je nepredvidivija ekipa
Zato i jesu samo ekipe iz gornjeg dijela tabele.
Kako god, uzimam ovdje golove.
Schalke fino odigrao u Hamburgu, raspucao se Huntelaar, visoko slavili...
Nisu primili gola, 3 susreta u nizu, cudno
Wolfsburg u zadnje vrijeme na gostovanjima opasan, efikasan, 5 susreta u nizu bez poraza, u tim susretima zabijali golove.
Schalke u BL uvijek ima dobru ekipu, Wolfsburg se pojacao i od njih se ocekuju bolje partije u nastavku.
Iz ovog se da naslutiti da bi trebalo biti golova na obje strane, vjerovatno, ali ja uzimam prije svega over, jer ocekujem efikasnu i uzbudljivu utakmicu.
Takve igraju u nazad nekoliko sezona:

Ne zna se koja je nepredvidivija ekipa

Zato i jesu samo ekipe iz gornjeg dijela tabele.
Kako god, uzimam ovdje golove.
Schalke fino odigrao u Hamburgu, raspucao se Huntelaar, visoko slavili...
Nisu primili gola, 3 susreta u nizu, cudno

Wolfsburg u zadnje vrijeme na gostovanjima opasan, efikasan, 5 susreta u nizu bez poraza, u tim susretima zabijali golove.
Schalke u BL uvijek ima dobru ekipu, Wolfsburg se pojacao i od njih se ocekuju bolje partije u nastavku.
Iz ovog se da naslutiti da bi trebalo biti golova na obje strane, vjerovatno, ali ja uzimam prije svega over, jer ocekujem efikasnu i uzbudljivu utakmicu.
Takve igraju u nazad nekoliko sezona:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ovo treba sacekati do jedno 3 sata da vidiš šta će se sve odgoditi na otokum svako malo neka utakmica se odgodi
nema potpisa
- Slatinash_7
- Kontakt:
Poslusao sam bevandu i stavio Dinga u fix i kontra Trumpa u razradu,tu dodao jos i Paralimniou sto je neko postavio,Tottenham te nesto malo NBA,,u fixu jos manchester i Cedevita..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Dva narodna za danas.
Stoke - Man.Utd(SP) 2 1.75
Milan - Torino(L8) 1 1.95
Hull City - Tottenham pik 2 1.60
St.Etienne - Valenciennes 1 1.50
Lorient - Monaco pik 2 1.65
Bayer L. - Stuttgart (d/n) 1 1.65
Schalke 04 - Wolfsburg (d/n) 1 1.55
Maritimo - Porto 2 1.40
Kvota: 51.30
Everton - Aston Villa(SP) 1 1.75
Hull City - Tottenham(L8) 2 2.35
Shrewsbury - Brentford 2 1.70
Cagliari - Fiorentina pik 2 1.75
Heerenveen - Den Haag 1 1.45
Hoffenheim - HSV 3+ 1.50
Patrick - Dundee Utd. (d/n) 1 1.60
Barcelona - Valencia (odg i 3+) 1 2.25
Kvota: 101.55
Stoke - Man.Utd(SP) 2 1.75
Milan - Torino(L8) 1 1.95
Hull City - Tottenham pik 2 1.60
St.Etienne - Valenciennes 1 1.50
Lorient - Monaco pik 2 1.65
Bayer L. - Stuttgart (d/n) 1 1.65
Schalke 04 - Wolfsburg (d/n) 1 1.55
Maritimo - Porto 2 1.40
Kvota: 51.30
Everton - Aston Villa(SP) 1 1.75
Hull City - Tottenham(L8) 2 2.35
Shrewsbury - Brentford 2 1.70
Cagliari - Fiorentina pik 2 1.75
Heerenveen - Den Haag 1 1.45
Hoffenheim - HSV 3+ 1.50
Patrick - Dundee Utd. (d/n) 1 1.60
Barcelona - Valencia (odg i 3+) 1 2.25
Kvota: 101.55
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Nadam se samo da se neće ponoviti od neki dan da vode 2:0 pa 2:3... Idemoooooooo da uzmemo taj keš! 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
da me sreća pogleda

- diplomatija
- Kontakt:
Ako nekog interesuje samo da podsjetim da danas salke-wolfsburg sudi gospodin stark,a znamo ako iko pokaze penal, crveni, žuti , to je Wolfgang, a u engleskoj bi moglo biti penala na utakmicama totenhema i Evertona jer i tu sude likovi kojima to nije strano, pa i crvene da pokazu
Schalke i Wolfsburg vec odigran crveni karton. Za engleze malo teze to ide sa kartonima, pustaju momačku igru. Naravno ne mora nista da znaci. Od mene za 16:00:diplomatija je napisao/la:Ako nekog interesuje samo da podsjetim da danas salke-wolfsburg sudi gospodin stark,a znamo ako iko pokaze penal, crveni, žuti , to je Wolfgang, a u engleskoj bi moglo biti penala na utakmicama totenhema i Evertona jer i tu sude likovi kojima to nije strano, pa i crvene da pokazu

jedan dobar, vrime je da i ta sreca odradi svoje.
http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _909406169" onclick="window.open(this.href);return false;
opaka je kvota na ovu odbojku covice, pa kad su igrali u gostima izgubii su 3-1 ali brate sve je to bilo 25-22, 25-23, stvarno luda kvota na domacina i hvala @GazijaKalesija na preporuci.
sretno!

http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _909406169" onclick="window.open(this.href);return false;
opaka je kvota na ovu odbojku covice, pa kad su igrali u gostima izgubii su 3-1 ali brate sve je to bilo 25-22, 25-23, stvarno luda kvota na domacina i hvala @GazijaKalesija na preporuci.

sretno!
citav vas vec neko vrijeme pa sam se odlucio registrovat, evo i odmene nesto za danas a vezano je za NBA:
A.Drummond 12,5 over
Phila je uzasna pod kosem, primaju bruku poena, a Andre se vratio u formu i igra odlicno. u proslom medjusobnom susretu je zabio 21p.
D.Lillard 17,5 over
I ako je u uzasnoj formi ovo je premala granica za igraca koji je na prosjeku od 20p. Toronto je savrsen protivnik za vracanje forme i postizanje dosta poena.
A evo nesto i za fudbal:
Bologna-Udinese X2
Udinese je vec 4 meca zaredom izgubio i vrijeme da taj niz prekinu. Nisu uopste losa ekipa kako rezultati govore a veceras idu u goste protivniku koji se bori za opstanak i medju najlosijim je ekipama lige.
Maritimo-Porto 2
Nisam navikao da na Porto kvote budu vece od 1,30 tako da danasnju od 1,40 treba iskoristiti. Porto je daleko uspjesniji u medjusobnim susretima i danas bi trebao slaviti.
A.Drummond 12,5 over
Phila je uzasna pod kosem, primaju bruku poena, a Andre se vratio u formu i igra odlicno. u proslom medjusobnom susretu je zabio 21p.
D.Lillard 17,5 over
I ako je u uzasnoj formi ovo je premala granica za igraca koji je na prosjeku od 20p. Toronto je savrsen protivnik za vracanje forme i postizanje dosta poena.
A evo nesto i za fudbal:
Bologna-Udinese X2
Udinese je vec 4 meca zaredom izgubio i vrijeme da taj niz prekinu. Nisu uopste losa ekipa kako rezultati govore a veceras idu u goste protivniku koji se bori za opstanak i medju najlosijim je ekipama lige.
Maritimo-Porto 2
Nisam navikao da na Porto kvote budu vece od 1,30 tako da danasnju od 1,40 treba iskoristiti. Porto je daleko uspjesniji u medjusobnim susretima i danas bi trebao slaviti.
bevanda4 je napisao/la:Paralimni - Aris 1 @3.10
FT: 4-1

Odavno ovakvog value beta ne vidjeh.. Kakva banka čovječe!
E da je svaka kvota 3 ovakva

U desetom selu živi Antuntun!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Svaka cast za ovo,strasno dobra kvota,realan ishod,uzeo sam par u razradi,steta samo sto sam prerano otisao do kladionice,inace bi stavio i ovu Cesku odbojku..Nego,sta je sa Dinga,3-3 rezultat,moze li on uzeti ovo?bevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:Paralimni - Aris 1 @3.10
FT: 4-1![]()
Odavno ovakvog value beta ne vidjeh.. Kakva banka čovječe!
E da je svaka kvota 3 ovakva
Slatina Bog i batina
East Fife - Dunfermline 1/2 , nazalost vec pocelo.....
www.nkbratstvogracanica.com
Hvala prijatelju, oni ciprani su stvarno bili banka.. Cudi me da sam samo ja vidio..
Bio sam u poslu, sad ću baciti oko na meč. Čudi me da je egal.. Trebao je to Ding već privoditi kraju.
Nadam se da ispoštuje!
Naravno da može.. I trebao bi po svim načelima logike.Slatinash_7 je napisao/la:Nego,sta je sa Dinga,3-3 rezultat,moze li on uzeti ovo?
Bio sam u poslu, sad ću baciti oko na meč. Čudi me da je egal.. Trebao je to Ding već privoditi kraju.
Nadam se da ispoštuje!
U desetom selu živi Antuntun!
zna li slucajno neko hoce li igrati harden veceras ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.