Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kako sam skontao Candreva bi eventualno dosao na ljeto tek i po meni je dobar i zahvalan igrač a ipak je i prvotimac Italijanske repke 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Coutinho sigurno nije WC igrač, tu se svi slažemo, ali je svejedno važan timu. To je moje mišljenje i stojim iza toga. Par utakmica gdje je ispod prosjeka su sasvim opravdavajući obzirom na težak period. Jbg, ja se i dalje 'vadim' na to. Volio bih da ga vidim sa Hendersonom i Gerrardom iza 'triple S-a' u napadu, mislim da bi bilo pun pogodak. Razlika je kada imaš još jednog Sturidgea za podvaliti loptu. Šteta što je Enrique već duže vrijeme odsutan.
Citajuci Brendanov intervju, za Gerrarda vec sam i ocekivao deeper role, ali da ozbiljno planira Lucasa da vrati na prvobitnu poziciju kada je dosao u klub.
Nekako mi se cini da veznjak i nece doci, da ce se osloniti na ove snage, Stivi i Hendo igraju odlicno, Lucas je Lucas, Allen isto poceo nesto dobro da igra.
Ovaj Candreva je odlican igrac, pravi univerzalac, ali meni licno smesno sto se ova cena pominje, zato i znam da je patka i da od toga nema nista.

Nekako mi se cini da veznjak i nece doci, da ce se osloniti na ove snage, Stivi i Hendo igraju odlicno, Lucas je Lucas, Allen isto poceo nesto dobro da igra.
Ovaj Candreva je odlican igrac, pravi univerzalac, ali meni licno smesno sto se ova cena pominje, zato i znam da je patka i da od toga nema nista.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
sve mogu skontati al da se navijaci nadaju kiksevima tima za koji navijaju tesko... ja mislim da pojacanje nece doci ako mi izgubimo od ville... navijajte za pobjede a sto se pojacanja tice napisao sam na pocetku prelaznog roka da mislim da ih nece biti jer su vlasnici zadovoljni ekipom i tako se cini da ce i biti. e sad ako neko iskoci povoljno mozda ga i uzmu.
You are someone else I am still right here
Ima li šanse da Flanagan bude u kombinaciji za utakmicu?
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Upravo tako, i meni je neshvatljivo da neko kaze da prizeljkuje kiks da bi se eventualno kupila pojacanja.fera je napisao/la:sve mogu skontati al da se navijaci nadaju kiksevima tima za koji navijaju tesko... ja mislim da pojacanje nece doci ako mi izgubimo od ville... navijajte za pobjede a sto se pojacanja tice napisao sam na pocetku prelaznog roka da mislim da ih nece biti jer su vlasnici zadovoljni ekipom i tako se cini da ce i biti. e sad ako neko iskoci povoljno mozda ga i uzmu.
Svaki bod je bitan, male razlike, i ako se ne dobijaju sve "manje" utakmice, tesko se nadati Ligi prvaka iduce sezone.
Ako koje pojacanje ( a treba nam, to je sigurno) bude, dobro je, a ako ne, nadati se da cemo i sa ovom ekipom ostvariti jedno od mjesta koja vode u LP.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Napoli uzeo Jorginha znaci kod nas ce Hamšik 
kokoske ce garant Guarina uzet

kokoske ce garant Guarina uzet

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
U drugom dijelu pocinje Europa za glavne konkurente i nama ce biti malo lakse.Mozda i oni kiksaju.
Ako izborimo LP onda se u novu sezonu ne smije uci bez 2 odlicna igraca koji ce igrat u prvih 11 i jos 2 dobra back-upa za klupe.
Ako izborimo LP onda se u novu sezonu ne smije uci bez 2 odlicna igraca koji ce igrat u prvih 11 i jos 2 dobra back-upa za klupe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
If Suarez scores today, he'll break a club record of scoring for the most consecutive home games. Equal with Hunt & Torres at 8.
Nema više smisla da obara ove rekorde

Borini nastavlja da zabija za sunderland 

4:1 Suarez, Sturridge, Sterling, Henderson/BentekeOTNYS_YNWA je napisao/la:If Suarez scores today, he'll break a club record of scoring for the most consecutive home games. Equal with Hunt & Torres at 8.

Klopp for the kop!
Kelly u prvom sastavu danas.
Uvijek se sjetim one utakmice od prošle sezone kad smo bili vezali 2 pobjede i onda ispušili protiv Villansa kući,jos oni ove sezone dosta bolje igraju u gostima nego kući. Neće biti nimalo lako,no ako rano postignemo gol pobjeda je naša 

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Kljucni igraci

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lijep gol Borinija, majstor je on u 16 ali se slabo snalazi kada je izvan njega. Samo nek pogađa. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Opa. opa.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Borini je opet majstorski dao gol koji mu je ponisten zbog offside
neka ga samo neka reseta 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.