Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 16 jan 2014, 19:30

Lagano moze BR da proba klasicnu 4-3-3, sa vezom Hendo, Stivi, i Cou. Coutinho je pokazao da ume da odigra defanzivno dobro, samo problem je jedini sto on nema pluca da trci gore-dole.

Aston Villa je mozda savrsena tekma za isprobavanje ovog sastava jer ne mogu da se setim da li sam ove igrace u ovakvom sastavu gledao. Sa Coutinhom kao plejom i trojkom napred, to moze da lici na ofanzivnu masinu, samo je pitanje koliko Hendo - Stivi moze defanzivno da pruzi, ja mislim da moze sasvim dobro, protiv slabijih ekipa, ili ekipa koje igraju malo otvoreniji fudbal, poput Aston Ville.

Sumnjam da ce Cou biti poslat na klupu, iako bi mogao, cini se da je momak izgoreo i izgubio na samopouzdanju, zeli u nemogucim situacijama da da gol, vrlo neracionalno razmisljanje u poslednje vreme, uz par lucidnih pasova. Moze i mora bolje, na Brendanu je da vidi kako da ga trgne.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 jan 2014, 20:25

Thunder93 je napisao/la: Nadam se da nisi ironičan, jer se onda slažem s tobom. Henderson je, bez obzira na etiketu od 20 miliona, na lošiju prvu sezonu i na pljuvanje svih navijača Liverpoola (osim Engleza naravno), i prošle sezone već bio među 5 top igrača Liverpoola. Okej, možda tehnički nije najbolji, ali sve to mijenja spremnost, zalaganje i trening. Trudi se više od Lucasa, bolji je prema naprijed, a požrtvovan prema nazad. I ove sezone je dosta bolji u razigravanju u odnosu na prethodno. Ja se iskreno nadam da bi on mogao dobiti poziv na SP ako ovako nastavi do kraja sezone. :D
Ja trubim stalno kako je Henderson bitan za ovu ekipu, ali po nekima je bitniji Coutinho, što je apsurd.
Ja te volim, volim Željo..

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 16 jan 2014, 21:57

Paradajz je napisao/la: savrsena tekma za isprobavanje ovog sastava jer ne mogu da se setim da li sam ove igrace u ovakvom sastavu gledao. Sa Coutinhom kao plejom i trojkom napred, to moze da lici na ofanzivnu masinu, samo je pitanje koliko Hendo - Stivi moze defanzivno da pruzi, ja mislim da moze sasvim dobro, protiv slabijih ekipa, ili ekipa koje igraju malo otvoreniji fudbal, poput Aston Ville.
I ja se nadam ovakvom sastavu, vrijedi pokušati.Mislim da Stevie i Hendo mogu da odrade te defanzivne zadatke, i ovako su često pomagali Lucasu ove sezone, naročito Kapiten.

Mene jedino strah da eventualnu dobru partiju i pobjedu protiv Ville Ameri ne protumače kao znak da ne trebaju pojačanja i da se može i ovako do zacrtanih ciljeva.Fakat je loše što oni nemaju pojma o fudbalu pa će General svakako morati da se napati ne bi li izvukao lovu za pojačanja.Ne razumiju oni koliko je zayebano igrati EPL.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 jan 2014, 22:05

Shanks je napisao/la: Mene jedino strah da eventualnu dobru partiju i pobjedu protiv Ville Ameri ne protumače kao znak da ne trebaju pojačanja i da se može i ovako do zacrtanih ciljeva.Fakat je loše što oni nemaju pojma o fudbalu pa će General svakako morati da se napati ne bi li izvukao lovu za pojačanja.Ne razumiju oni koliko je zayebano igrati EPL.
Vjerovatno će tako i biti. Blistava partija protiv Ville = monoton prelazni rok.
Ne zna čovjek ni šta da priželjkuje u toj utakmici :mrgreen:
Mada, ja svakako ne očekujem pojačanja, valjda ću se manje razočarati
Ja te volim, volim Željo..

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 jan 2014, 22:15

Zanimljiv i fascinantan podatak. Liverpool je u 21 odigranom kolu 16 puta prvi zatresao mrežu protivnika. 13 pobjeda, 2 poraza i 1 remi.Kad Liverpool povede, uglavnom pobijedi (Stoke x2, Villa, United, Sunderland, Palace, WBA, Fulham, Norwich, WH, Spurs, Cardiff, Hull).Porazi su od Citya i Chelsea a remi protiv Evertona.

Protiv Ville znači samo povesti i pobjeda ne bi trebala izostati.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jan 2014, 23:22

Biće pobjeda protiv Ville, vjerovatno 3+ gola razlike :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 16 jan 2014, 23:28

Sjetimo se samo da je Villa nabila Arsenal na početku i onda su oni doveli Ozila , kad bi i mi doveli nekog' takvoga a izgubili od Ville ja se ne bih bunio :D
Tako blizu, a tako daleko.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 16 jan 2014, 23:54

Mislim da BR nije toliko malouman da prođe ovaj rok bez transfera. Citavo vrijeme je govorio kako treba 1-2 kvalitetna igraca koja namjerava kupiti u januaru. Nadam se da ce onaj amer bacit' pare i BR da ispuni svoje zelje, naravno i zelje navijaca.
At the end of the storm there's a golden sky..

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 17 jan 2014, 00:04

EDO299 je napisao/la:Mislim da BR nije toliko malouman da prođe ovaj rok bez transfera. Citavo vrijeme je govorio kako treba 1-2 kvalitetna igraca koja namjerava kupiti u januaru. Nadam se da ce onaj amer bacit' pare i BR da ispuni svoje zelje, naravno i zelje navijaca.
Kralju moj,ne moze se navijacima ugodit...dokaz je ovaj forum...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2014, 00:13

EDO299 je napisao/la:Mislim da BR nije toliko malouman da prođe ovaj rok bez transfera. Citavo vrijeme je govorio kako treba 1-2 kvalitetna igraca koja namjerava kupiti u januaru. Nadam se da ce onaj amer bacit' pare i BR da ispuni svoje zelje, naravno i zelje navijaca.
Lafe moj, ako nema para nema transfera.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 17 jan 2014, 00:33

Ma valjda ce dati ona cicija, makar 20 miliona, vidi da smo krenuli igrati vala, nije glup toliko. ;)
At the end of the storm there's a golden sky..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2014, 02:13

Sakho umjesto Tourea, Flano umjesto Alya i Sturidge umjesto Lucasa ili Coutinha. Gerrard povučenije, Henderson trči za dvojicu. Što da ne :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2014, 07:50

Carlo je napisao/la:Biće pobjeda protiv Ville, vjerovatno 3+ gola razlike :D
da hoce :D ja bi volio al zeznuta je villa nece to ici tako lako.
sto se tice transfera sigurno nece biti presudna ova utakmica, niti mislim da je rodgers taj kojeg treba smatrati glupim ako niko ne dođe, pa nije budala lik zna i on da bi nam dobro dosla pojacanja al vjerovatno mu nece dati para jer ih nije odusevio sa nekim prethodnim transferima a vlasnici liverpoola vole da "pametno" trose da ne kazem da su skrti :D
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2014, 07:56

Henderson trci za dvojicu,jos d azna igrati za jednog bilo bi dobro.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2014, 07:58

Otelo je napisao/la:Henderson trci za dvojicu,jos d azna igrati za jednog bilo bi dobro.
sta konkretno ne zna ?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2014, 08:00

fera je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Henderson trci za dvojicu,jos d azna igrati za jednog bilo bi dobro.
sta konkretno ne zna ?
Ma imam osjecaj da mu fali kreativnosti i hrabrosti da gurne neki pas prema naprijed i sl.

U par navrata se je vidjelo da zna al iz nekog razloga ne radi to cesto.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2014, 08:08

Otelo je napisao/la:
fera je napisao/la:
sta konkretno ne zna ?
Ma imam osjecaj da mu fali kreativnosti i hrabrosti da gurne neki pas prema naprijed i sl.

U par navrata se je vidjelo da zna al iz nekog razloga ne radi to cesto.
od kad je dosao on izgleda uplaseno, malo je napredovao i na tom planu ove sezone. sto se tice kreativnosti to stoji al opet po meni je jedan od boljih igraca u ovoj nasoj vezi. al nisu to neki veliki nedostaci kao recimo kod shelveya to sto ne nije znao primiti loptu (na sto mi je carlo skrenuo paznju) ili njegova sporost sa loptom.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2014, 08:13

Napredovao jeste.
Ovaj Henderson i onaj koji je dosao su nebo i zemlja i to u svim segmentima.
"Rodgersov " Henderson trci vise,bolje pokriva prostor,ima ljepse i bolje pasove,vise hrabrosti i veci potencijal od onog koji je dosao.
I jeste jedan od boljih igraca u vezi.Mozda njegova rola nije da asistira,da izbacuje igrace pasovima. Vjerovatno ima zadatak da prenosi loptu sa nase na njihovu polovicu i da trcanjem odvuce par igraca i ako je moguce ponekad udje u prostor, postigne gol i asistira.

Veoma zahvalan igrac koji bi mogao biti i bolji da mu se da veca sloboda u napadu.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 jan 2014, 10:33

Opet priča o nekom Rodgersovom Hendersonu. Henderson reče dijete me je promjenilo, Henderson reče novi psiholog ( onaj što je O'Sullivena pa i ovog Suareza smirio ) mi je pomogao.
Neko reče da Henderson ima problema sa pasovima prema naprijed i kreativnošću, a Henderson ima 5 asistencija dok Coutinho 2. Zato je Coutinho genijalac u pasovima prema naprijed dok je Henderson stidan.

Fera, ko ne voli Hendersona on nije hodža hej, hej, hej. :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2014, 12:07

Mozda ga i jest promjenilo dijete al je Henderson pod Rodgersom i Kennyem nebo i zemlja.
Sad, ne ulazim u uzrok toga ali je ovo cinjenica.

Coutinho ima slobodniju rolu dok je Henderson nekako zatvoren.
A te asistencije dokazuju da ima potencijal da bude "organizator" igre uz Coutinha.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.