Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
izgleda ovdje srijedom postala tradicija da se nebuloze pisu... svako ko je u losoj formi treba malo na klupu da dođe sebi.
You are someone else I am still right here
To je tačno, ali mislim da ima izglednijih kandidata od Coutinha za klupu.Previše ste kritični prema igračima u zadnje vrijeme, čovjek bi rek'o da gube sve redom.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Kako bih volio vidjeti zajedno Coutinha,Suareza i Sturidgea jer nisu puno utakmica odigrali zajedno,uvijek neko nedostaje 

ma pogresnp si me shvatio. ja sam misljenja da coutinho upropasti previse prilika zbog svoje lose zavrsice i zato bi ga ja poslao na klupu. cim se popravi malo ja cu biti za to da se vrati u ekipu. misljenja su tu da se mijenjajuShanks je napisao/la:To je tačno, ali mislim da ima izglednijih kandidata od Coutinha za klupu.Previše ste kritični prema igračima u zadnje vrijeme, čovjek bi rek'o da gube sve redom.![]()

evo ljetos su za sterlinga skoro svi pisali da je igrac koji samo zna ravno trcati po liniji gore dole u najboljem slucaju a evo danas ga svi hvale.
bez obzira jel se gubi ili pobjeđuje treba se uvijek teziti ka nekom poboljsanju i napretku.
You are someone else I am still right here
- Ponos Torina
- Kontakt:
Coutinho je pregorio totalno,treba ga samo pametno usmjeriti nista vise
Hoce li taj Salah sutra potpisati??
Spominje se Valbuena 29 godina

Jorginho(Verona)

Hoce li taj Salah sutra potpisati??
Spominje se Valbuena 29 godina

Jorginho(Verona)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovaj Sakho zivina prava, doktori predvidjali 2 mjeseca out, a on spreman za Villu.

Nad nama nebo ima da gori!

E čuj neko napisa Henderson na klupu.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U svakom slučaju ja ne bih volio da Sterling ostane na klupi, mada se ne isključuje da bi mogao malo odmoriti. Kada bi se mi pitali, vjerovatno bi to bili ili Lucas ili Coutinho. Kako god, većini naših igrača je potreban odmor obzirom da je period iza bio dosta naporan.
A što se tiče Sakhoa, ja sam i očekivao da će se vratiti ranije
A što se tiče Sakhoa, ja sam i očekivao da će se vratiti ranije

- BeyKopites
- Kontakt:
Ja sam negdje pročitao i da bi se Enrique trebao vratiti za utakmicu sa Evertonom.Zna li neko nešto više o njegovom oporavku?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
I mene zanima kakvo je stanje sa Enriqueom, ja sam čitao negdje da se vraća tek sredinom februara.
Kako nedostaje on po lijevoj strani, da kombinuje sa Suarezom
Kako nedostaje on po lijevoj strani, da kombinuje sa Suarezom

Ja te volim, volim Željo..
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 1584_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
John Henry krenuo na razgovor sa Rodgersom

At the end of the storm there's a golden sky..
Na kraju nista od dobrih pojacanja
Nije mi jasno sto ne pokusaju iz Sotona dovesti nekoga. Npr Shawa ili Ward-Prowsea.

Da Bog da ceri da bude kao na slici...EDO299 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 1584_n.jpg

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Allen i Sakho spremni za villu 

-Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Cissokho, Lucas, Gerrard, Coutinho, Sterling, Sturridge, Suarez.
-Jones, Kelly, Toure, Alberto, Allen, Henderson, Aspas, Moses, (Flanagan).
BR-u je dilema koga staviti u prvih 11 - Hendu ili Coutihna, mozda Lucas izleti napolje ali cisto sumnjam. Bas ce biti interesantno kako ce BR "kuglice sloziti", mozda Sterlinga ostavi na klupi (to su najvece sanse), cisto sumnjam da ce Hendo na klupu ali eto.
-Jones, Kelly, Toure, Alberto, Allen, Henderson, Aspas, Moses, (Flanagan).
BR-u je dilema koga staviti u prvih 11 - Hendu ili Coutihna, mozda Lucas izleti napolje ali cisto sumnjam. Bas ce biti interesantno kako ce BR "kuglice sloziti", mozda Sterlinga ostavi na klupi (to su najvece sanse), cisto sumnjam da ce Hendo na klupu ali eto.
At the end of the storm there's a golden sky..

TRANSFER BOMBAAA
To je to sto se čekalo, AMIN !!

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
ma levati ne znam sta rade ,pticama na grani je jasno da nemamo klupu i nek se jos 2 igraca povrijede otice sve u quracSTEVEN je napisao/la:Na kraju nista od dobrih pojacanjaNije mi jasno sto ne pokusaju iz Sotona dovesti nekoga. Npr Shawa ili Ward-Prowsea.
- the scouser
- Kontakt:
Za Shawa su zainteresovani United, Chelsea i City, s obzirom da je domaći igrač vjerovatno se radi o nekom basnoslovnom iznosu za lijevog beka. Ward-Prowse koliko sam upratio češće s klupe ulazi, doduše nisam gledao Saintse u zadnje vrijeme, ali sigurno je da je on još zelen za transfer u veći klub.
. Nadam se da nas to na kraju neće koštati lige šampiona, jer iako imamo lakši raspored od konkurenata (gotovo sve teže utakmice igramo kući), i ne učestvujemo u euro takmičenjima, bojim se da bi nas kratka klupa mogla stići. Već nas je koštala u dva vrlo važna meča protiv Citya i Chelsea kad nije bilo opcije rotacije između mečeva niti kvalitetne izmjene u toku meča.
Mislim da povlačenje Stevena nazad otvara mogućnost da Lucas malo odmori, pa da vezni red ovako izgleda, bar protiv Ville i ostalih slabijih timova kući:
------Henderson---Gerrard--------
-Sterling-----------------Coutinho-
-----------Sturridge-Suarez-------
Uz naravno prelazak Coua u sredinu, i klasičnu Suarezovu slobodu u napadu, gdje bi malo više bio orijentisan prema lijevoj strani.
S obzirom na količinu šuplje, da se zaključiti da vjerovatno neće biti ništa u ovom transfer roku"There are no real developments yet," said Rodgers. "We have been working for a number of months on possibilities which can strengthen the team and we need to see how that goes over the next couple of weeks.
"I'm not concerned. The owners have been great in terms of if there is something there to be done that will help us then I am sure they will support that.
"I just think it is one where it will be a difficult market to improve on but it certainly won't be for a lack of trying.
"We are assessing a whole raft of players, it is just a question of whether they are going to be available to bring in now."

Mislim da povlačenje Stevena nazad otvara mogućnost da Lucas malo odmori, pa da vezni red ovako izgleda, bar protiv Ville i ostalih slabijih timova kući:
------Henderson---Gerrard--------
-Sterling-----------------Coutinho-
-----------Sturridge-Suarez-------
Uz naravno prelazak Coua u sredinu, i klasičnu Suarezovu slobodu u napadu, gdje bi malo više bio orijentisan prema lijevoj strani.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 16 jan 2014, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Kako bih volio da Henderson ostane na klupi protiv Ville, i da izgubimo tu utakmicu, samo da se nekim dokaže koliko taj igrač znači za ovu ekipu.
Ja te volim, volim Željo..
Nadam se da nisi ironičan, jer se onda slažem s tobom. Henderson je, bez obzira na etiketu od 20 miliona, na lošiju prvu sezonu i na pljuvanje svih navijača Liverpoola (osim Engleza naravno), i prošle sezone već bio među 5 top igrača Liverpoola. Okej, možda tehnički nije najbolji, ali sve to mijenja spremnost, zalaganje i trening. Trudi se više od Lucasa, bolji je prema naprijed, a požrtvovan prema nazad. I ove sezone je dosta bolji u razigravanju u odnosu na prethodno. Ja se iskreno nadam da bi on mogao dobiti poziv na SP ako ovako nastavi do kraja sezone.gio10 je napisao/la:Kako bih volio da Henderson ostane na klupi protiv Ville, i da izgubimo tu utakmicu, samo da se nekim dokaže koliko taj igrač znači za ovu ekipu.

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.