Ja veceras tipujem na Dragica over,New York hendikep i Irving over.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bevanda4 je napisao/la:German Masters:
M. Stevens - O'Brien / 1 @1.66
M. King - Harold / over 7.5 @1.77
Guodong - Poomjaeng / over 7.5 @2.10![]()
Hawkins - Day / 1 @1.62
Hamilton (h-1.5) - Lines / 2 @1.66![]()
Lawler - Davison / over 7.5 @1.83
Junhui - M. Williams / 1 @1.44![]()
Selby - Maflin / 1 @1.33
J. Perry - McGill / 1 @1.62
Ukupna kvota: 94.2115
Rekao sam da neću analizirati, ali moram par riječi o ova 3 para koja su označena sa ""
--Pomjaeng, jučer sam vam ga htio predložiti za narodni jer je bio ogroman value protiv Cartera, ali ipak nisam pošto je Alistair odlično igrao zadnjih mjesec dana. No, Poomjaeng je dobio u decideru i sada ide na opasnog kineza Guodonga koji je pomeo oronulu zvijezdu Whitea. Isprva sam mislio odigrati da Poomjaeng neće izgubiti 2 razlike, ali na kraju sam se odlučio za ovaj tip koji ipak ima veću vjerojatnost za prolaz. Očekujem tvrd meč, ne vidim konačnog pobjednika, al obojica bi trebala skupiti 3 frejma. Guodong favorit na papiru, al krene li simpatičnog Dechawata.. Spašavaj se tko može!
--Lines, čovjek sa turnira izbaci Binghama, sljedeće kolo dobije 3 klase slabijeg igrača i bookieji ga stave kao autsajdera?!? Kvota da neće izgubiti 2 razlike tako dobra da moram uzeti bez puno priče. Očekujem pad tečaja do jutra.
--Junhui, najdraži kineski sin! Otvorio je put mnogima (guodongu,pengfei,hang-liu,yupengu,wenbou..), daleko najbolji Azijski igrač, a u svijetu je među prvih 5 već dugi niz godina. Zavidne brojke ove sezone, razbacuje se century-ima kao da su bomboni. Ubojica dječjeg lica, ide po ovu titulu i ne znam tko bi ga mogao zaustaviti.. Mark Williams?!? Sumnjam!
Jesi me provalio, bravo ti.apocalyps je napisao/la:0,20 centi![]()
![]()
Ja veceras tipujem na Dragica over,New York hendikep i Irving over.
zokyy je napisao/la:joj ovih sto sakrivaju uloge sramota ih pokazat 0.01€ ulog
apocalyps je napisao/la:
Jeste zato sam ga i postavio manje. Da li se oporavio od sinoc, ne znam. Vrijedi probati.apocalyps je napisao/la:Jel istina da Deng ima problema sa zglobom ?
Prepisao sam ga,evo od mene tiket pa cemo vidjeti.Ipak sam izbacio par parova.krmpotich je napisao/la:
Jeste zato sam ga i postavio manje. Da li se oporavio od sinoc, ne znam. Vrijedi probati.
sudzuka123 je napisao/la:koliko je otpr sigurno da crawford večeras ide preko 20,5
edit: vidim da većina tipuje na njega, a slabe je partije pružao u prethodnim utakmicama
Halal brate svakome se desi, ali da znas da je i taj Crawford zvijer medjutim nedavno je trade-ovan i jos uvijek se trazi u novom timusudzuka123 je napisao/la:hahahaha amater sam što se toga tiča pa sam pomiješao ovog crawforda iz golden statea![]()
halalite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.