Ako ste mislili da smo prosli put bili grubi, tek cete vidjeti sta je grubo. Kazu da Bekici jedva cekaju.staragarda je napisao/la:blizi se utakmica divovi...i jedni i drugi su imali teske utakmice za vikend....jel imate povrijedjenih i suspendovanih za utorak....nadam se da Sloboda nece cuvati tu neku nulu nego probati odmah napasti i probati vas iznenaditi mada cisto sumnjam da ce Musemic jurisati tu....vjerujem u nas prolaz madaa ce biti rutavo...ako zabijemo prvi,donji ste i tesko ce vam bit vratit se...ako povedete msilim da ce te lagano rijesit u svoju korist..ako moze,nek prodje bolji![]()
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- JohnCleese
- Kontakt:
Mozda sam slicno vec sam napisao, ali ponovit cu.pasica je napisao/la:Ako ste mislili da smo prosli put bili grubi, tek cete vidjeti sta je grubo. Kazu da Bekici jedva cekaju.staragarda je napisao/la:blizi se utakmica divovi...i jedni i drugi su imali teske utakmice za vikend....jel imate povrijedjenih i suspendovanih za utorak....nadam se da Sloboda nece cuvati tu neku nulu nego probati odmah napasti i probati vas iznenaditi mada cisto sumnjam da ce Musemic jurisati tu....vjerujem u nas prolaz madaa ce biti rutavo...ako zabijemo prvi,donji ste i tesko ce vam bit vratit se...ako povedete msilim da ce te lagano rijesit u svoju korist..ako moze,nek prodje bolji![]()

Da li to znaci da Jesic i Bekici u FKS nece docekati 29 kolo

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne znaci.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne znam jel bilo al oplako sam
jos amidja i selimovic lice na ovu dvojicu

jos amidja i selimovic lice na ovu dvojicu

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 14 mar 2016, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- JohnCleese
- Kontakt:
Samoubistvo je drzati taj trojac do kraja prvenstva,Europa ce vam pjevati a sad adiooo...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nisam ni sumnjao...al opet ce to ici tesko pogotovo sa pretilim mijanmarcima...valjda Valjic bude delegiranpasica je napisao/la:Ako ste mislili da smo prosli put bili grubi, tek cete vidjeti sta je grubo. Kazu da Bekici jedva cekaju.staragarda je napisao/la:blizi se utakmica divovi...i jedni i drugi su imali teske utakmice za vikend....jel imate povrijedjenih i suspendovanih za utorak....nadam se da Sloboda nece cuvati tu neku nulu nego probati odmah napasti i probati vas iznenaditi mada cisto sumnjam da ce Musemic jurisati tu....vjerujem u nas prolaz madaa ce biti rutavo...ako zabijemo prvi,donji ste i tesko ce vam bit vratit se...ako povedete msilim da ce te lagano rijesit u svoju korist..ako moze,nek prodje bolji![]()

Ko god da bude delegiran, nas je, nema sekiracije.staragarda je napisao/la:nisam ni sumnjao...al opet ce to ici tesko pogotovo sa pretilim mijanmarcima...valjda Valjic bude delegiranpasica je napisao/la:Ako ste mislili da smo prosli put bili grubi, tek cete vidjeti sta je grubo. Kazu da Bekici jedva cekaju.staragarda je napisao/la:blizi se utakmica divovi...i jedni i drugi su imali teske utakmice za vikend....jel imate povrijedjenih i suspendovanih za utorak....nadam se da Sloboda nece cuvati tu neku nulu nego probati odmah napasti i probati vas iznenaditi mada cisto sumnjam da ce Musemic jurisati tu....vjerujem u nas prolaz madaa ce biti rutavo...ako zabijemo prvi,donji ste i tesko ce vam bit vratit se...ako povedete msilim da ce te lagano rijesit u svoju korist..ako moze,nek prodje bolji![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Jedino sko bude neko vas sudio mozete dati gol i to iz penala ahaha
Samo je pitanje koliko ce ih vasa sigurna i uigrana odbrana primiti xexexe
A Bekici nek udaraju(igrat ne znaju) valja njima opet na Tusanj u 29 kolu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo je pitanje koliko ce ih vasa sigurna i uigrana odbrana primiti xexexe
A Bekici nek udaraju(igrat ne znaju) valja njima opet na Tusanj u 29 kolu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- bordoakapitar
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Imam dojavu iz Saveza...staragarda je napisao/la:POJASNI SUNOVRAT AKO TI NIJE MRSKO...bordoakapitar je napisao/la:Od utorka krece vas sunovrat! Upamti sta sam rekao...staragarda je napisao/la: ma ne sikiraj se jarugo...nije bruka izgubiti od lidera prvenstva![]()
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sutra ce ih Jesa naspanovati, da ce letiti terenom
Navijace da ne spominjem, mislim da se odavno nece napsovati kao sutra; prvo gostima, a ako ne prodjemo onda nasima
Ali osim mene 
Hoce li to sve biti dovoljno da prodjemo, ne znam. Samo dragi Bog zna kako ce to sve sutra zavrsiti...na hajr nadam se za bordo !!!

Hoce li to sve biti dovoljno da prodjemo, ne znam. Samo dragi Bog zna kako ce to sve sutra zavrsiti...na hajr nadam se za bordo !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordoakapitar
Aha,ma ok je to...klasika za povaljivanje... Stao je na rep ovim vašim a i ovim slinama iz saveza pa ne sumnjam da je vec uz kafu na Ferhadiji skovan plan kako da se makne sisati kamiondžija... Samo mi nikad neće biti jasno sto se kocimo zbog slabe lige,blata i kaljuge, loših posjeta i sudija te ispada na tribinama...Ja konto ba na neki rezultatski sunovrat... Ako je tako kao sto kažeš čestitam na osvajanju KUP-a
Aha,ma ok je to...klasika za povaljivanje... Stao je na rep ovim vašim a i ovim slinama iz saveza pa ne sumnjam da je vec uz kafu na Ferhadiji skovan plan kako da se makne sisati kamiondžija... Samo mi nikad neće biti jasno sto se kocimo zbog slabe lige,blata i kaljuge, loših posjeta i sudija te ispada na tribinama...Ja konto ba na neki rezultatski sunovrat... Ako je tako kao sto kažeš čestitam na osvajanju KUP-a
Ognjen Valjić ole ole Ooooognjen Valjić ole ole ole
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Krenu li tuzlanski plač? Valjić je, kako sam pročitao, loše sudio i jučer u Lukavici. Ovi i dalje misle da je on naš.
On je vjerovatno metuzalem koji Slobodu prati 100 godina i toliko joj ne da trofej.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Plaaaaaaaacem, sviju mi...a ja napisa jučeRollMan je napisao/la:Ognjen Valjić ole ole Ooooognjen Valjić ole ole ole

Valjić " Ne sviđa mi se jadikovanje . Penal za Sarajevo "
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Valjic je onaj kreten sto nam je prekinuo tekmu na kosevu ako se dobro sjecam!?
Da.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I on lafo sudi za nas,to samo tuzlak moze napisati i niko vise!High je napisao/la:Da.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda si očigledno propustio utakmicu koja je igrana jesenas... Ono,bila bas jedna muška utakmicaSarajlijica1946 je napisao/la:I on lafo sudi za nas,to samo tuzlak moze napisati i niko vise!High je napisao/la:Da.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pa i nas su isibali na grbavici pa ne kmecimo!Zeljovci imali veci motiv zelju,dominirali i to je to!A ne neki valjic hahaha
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, denimen99, Giuseppe1, svrakino1921 i 34 gosta.