Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

delinjo
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la delinjo » 01 jul 2015, 04:10

Dobar igrac,tanak covjek ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 01 jul 2015, 09:21

slika
:D
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 03 jul 2015, 23:34

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 04 jul 2015, 00:05

Vraticu se ja? .....nesto mi ovo na lijepo mirise :P

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jul 2015, 01:58

jednostavno covjek ne moze da ne pomisli kakva bi to ekipa bila da su svi na okupu,sto je kod nas uvijek naopako pitam se,ali mislim da nama sa najacim timom samo nebo bi bila granica ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 04 jul 2015, 14:09

Pjeva momak da ce se vratiti u Zadar jednog dana, i u Cedevitu, ali ce zaigrati i za Partizan :D

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 06 jul 2015, 02:18

Fino je rana zarasla, ima nade bgm! Ja sam optimista blagi za Septembar :zviz:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 09 jul 2015, 11:04

slika
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jul 2015, 11:15

sigurnoable je napisao/la:
;)
Jusuf Nurkic never strays too far from the court. The second-year Nuggets center is drawn to whatever action is happening on the team's Pepsi Center practice court. And right now there's plenty of it, as the Nuggets' young players are preparing for summer league.

But Nurkic has enough work of his own to do. He's rehabbing after surgery in May to repair a partially torn left patella tendon and that's going to cost him a summer in which he hoped to work on his game.

Though the timetable is in the four-month range, his return date is unknown.

Nurkic does not sound optimistic he'd be ready by training camp. Instead he's focusing on being 100 percent whenever he does return.

"I'm going to be patient," he said. "Everything is going good. (Trainers and doctors) tell me that everything is good. I feel so good, but I must be patient day-by-day."

On the prospect of being ready for training camp: "It's not important for now," Nurkic said. "Let's think about the next 15 years, not one month before, or one less. I just make sure my career is not (hurt) again with this so I just want to make sure I'm fine. It's not a big deal. I just want to make sure that when I'm back, I'm 100 percent here."

Nurkic had a solid rookie season, even earning some early looks in the rookie of the year race, before ankle and knee injuries derailed the latter part of his season. Nurkic knew his knee was bothering him, but he didn't know the full extent until tests were done on it after the season.

"I knew it was bad. I didn't know it was really bad," he said. "Because I'm out now, four to six months and it's really tough. But now I know what's going on. It just takes time. I don't want to hurry. When I come back I want to make sure everything is fine."

Keeping the proper perspective on the situation has helped him stay away from being impatient with the rehab process.

"I'm young, and that's the problem," Nurkic said. "But I will, because it's my career. I need to be patient. I still can play, it's not worse. So I'm happy about that, and so far so good."
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 jul 2015, 15:51

Stvarno prvi put imamo ekipu da odemo daleko i nece igrat nijedan od tri vodeca igraca
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 10 jul 2015, 02:45

miki_92 je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la:
;)
Jusuf Nurkic never strays too far from the court. The second-year Nuggets center is drawn to whatever action is happening on the team's Pepsi Center practice court. And right now there's plenty of it, as the Nuggets' young players are preparing for summer league.

But Nurkic has enough work of his own to do. He's rehabbing after surgery in May to repair a partially torn left patella tendon and that's going to cost him a summer in which he hoped to work on his game.

Though the timetable is in the four-month range, his return date is unknown.

Nurkic does not sound optimistic he'd be ready by training camp. Instead he's focusing on being 100 percent whenever he does return.

"I'm going to be patient," he said. "Everything is going good. (Trainers and doctors) tell me that everything is good. I feel so good, but I must be patient day-by-day."

On the prospect of being ready for training camp: "It's not important for now," Nurkic said. "Let's think about the next 15 years, not one month before, or one less. I just make sure my career is not (hurt) again with this so I just want to make sure I'm fine. It's not a big deal. I just want to make sure that when I'm back, I'm 100 percent here."

Nurkic had a solid rookie season, even earning some early looks in the rookie of the year race, before ankle and knee injuries derailed the latter part of his season. Nurkic knew his knee was bothering him, but he didn't know the full extent until tests were done on it after the season.

"I knew it was bad. I didn't know it was really bad," he said. "Because I'm out now, four to six months and it's really tough. But now I know what's going on. It just takes time. I don't want to hurry. When I come back I want to make sure everything is fine."

Keeping the proper perspective on the situation has helped him stay away from being impatient with the rehab process.

"I'm young, and that's the problem," Nurkic said. "But I will, because it's my career. I need to be patient. I still can play, it's not worse. So I'm happy about that, and so far so good."
Ma neka se on oporavi to je najbitnije, naravno svacija zelja je da zaigra ovaj Eurobasket ali ako ce ga to kostati i obnoviti povredu onda neka ne igra. Ima vremena za njega, mi navijaci trebamo biti strpljivi i kao sto i sam on kaze da je mlad i treba da bude strpljiv.Bila bi velika steta kad bi nesto krenulo po zlu zbog nestrpljivosti a u buducnosti moze pokazati veliki potencijal pa cak biti jedan od najboljih u NBA ligi sa ovih prostora. Ljekarski tim sigurno zna sta radi i oni neka odluce da li je Nurkic spreman ili ne.

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 12 jul 2015, 11:51

https://instagram.com/p/5BLNhAlykd/?tak ... teve13hess

NURKINATOR vjezba u dresu repke :D ,vec se primjeti malo da je nabacio misicne mase,jedva cekam novu sezonu. :D

adzutant
Kontakt:

Post Postao/la adzutant » 12 jul 2015, 12:56

Mislim da vise nije ni problem hoce li igrati na ovom EP, ja se bojim problema oko tog hoce li doci u Sarajevo da ga doktori reprezentacije pregledaju, jer koliko vidim insistirati ce na tome do kraja. A nesto nisam ubijedjen da ce doci na taj pregled.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 jul 2015, 11:18

adzutant je napisao/la:Mislim da vise nije ni problem hoce li igrati na ovom EP, ja se bojim problema oko tog hoce li doci u Sarajevo da ga doktori reprezentacije pregledaju, jer koliko vidim insistirati ce na tome do kraja. A nesto nisam ubijedjen da ce doci na taj pregled.

Dobio sam jako pouzdanu informaciju, Juka ce doci na pregled krajem ovog mjeseca odnosno kada se NBA igraci trebaju javiti tacnije prvog augusta :bih:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 13 jul 2015, 11:21

TaRgEt_ je napisao/la:
adzutant je napisao/la:Mislim da vise nije ni problem hoce li igrati na ovom EP, ja se bojim problema oko tog hoce li doci u Sarajevo da ga doktori reprezentacije pregledaju, jer koliko vidim insistirati ce na tome do kraja. A nesto nisam ubijedjen da ce doci na taj pregled.

Dobio sam jako pouzdanu informaciju, Juka ce doci na pregled krajem ovog mjeseca odnosno kada se NBA igraci trebaju javiti tacnije prvog augusta :bih:
Dobro je.. znaci stvari idu nabolje na relaciji sa KSBIH tako da mozemo zatvoriti tu temu. :bih:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 jul 2015, 11:30

Lotus je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

Dobro je.. znaci stvari idu nabolje na relaciji sa KSBIH tako da mozemo zatvoriti tu temu. :bih:
Tako da bice to sve uredu, konacno samo da ko sta ne izleti :bih:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 jul 2015, 12:51

juanitomaravillaa je napisao/la:https://instagram.com/p/5BLNhAlykd/?tak ... teve13hess

NURKINATOR vjezba u dresu repke :D ,vec se primjeti malo da je nabacio misicne mase,jedva cekam novu sezonu. :D
:o momak je ko regal :)

Samo da bude sve u redu, sljedecu sezonu ce razgrtat' sve :D

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 14 jul 2015, 20:20

Ja sam pric'o sa njegovim rodjacima i jaranima,kazu nema sanse da ce igrat na EP,mozda cak propusti pocetak nba sezone.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 jul 2015, 23:54

EP ce sigurno propustiti, a vjerovatno i pocetak sezone. Cudi me da ljudi iz Denvera na to nisu racunali kada su mu odredjivali vrijeme operacije. Povredu je vukao od prosle sezone i operacija se mogla obaviti odmah po zavrsetku iste. Tako bi imao dovoljno vremena da bude spreman za pocetak naredne. Kako god, nadam se samo da ce se oporaviti kako treba i onda da gledamo dominaciju Juke.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 5 gostiju.