U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
ja odgledah prvo poluvrijeme i uopšte nisam razočaran, naprotiv
Đetiće smo držali u šahu cijelo vrijeme, imali 3-4 odlične prilike, napadali, diktirali tempo itd...
iz takve igre logično je da pukne neka kontra, ko što se i desilo, sjajna akcija kod vodstva
da je Mešanović pogodio nešto, Đetići bi na poluvremenu bili unakaženi, vjerujem
činjenica je da neki igrači odigraju slabije ali zato i jesu kontrolne utakmice, ne sumnjam da će do kvalifikacija biti sve OK
Đetiće smo držali u šahu cijelo vrijeme, imali 3-4 odlične prilike, napadali, diktirali tempo itd...
iz takve igre logično je da pukne neka kontra, ko što se i desilo, sjajna akcija kod vodstva
da je Mešanović pogodio nešto, Đetići bi na poluvremenu bili unakaženi, vjerujem
činjenica je da neki igrači odigraju slabije ali zato i jesu kontrolne utakmice, ne sumnjam da će do kvalifikacija biti sve OK
Undici stelle - ACM 1899
Ja sam takodje odgledao prvo poluvrijeme i do 60 minute, bas sam zadovoljan onim sto su prikazali... Uvijek se moze bolje al mi je drago da imamo dosta dobar podmladak i saznanje da ne trebamo strahovati od buducnosti... Mislim da smo dosta dobili dolaskom Seada Hajrovica a bogami i Atajica... Mislim da nece biti problema u kvalifikacijama i da se mozemo sa svima nositi... Maletic je takodje velika buducnost i jako inteligentan igrac...
Mislim da se mali Barišić ubio za mjesto desnog beka,bolji je od Cimirota.
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Akobogda kad svi budu zdravi:
-----------------------------------------Jajalo----------------------------------------
Barišić--------------Hajrović-------------------------Kovačević------------Bevab
------------------------Bešić-----------------------------Zolotić---------------------
Duljević------------------------------Grahovac----------------------------Zakarić
------------------------------------------Maletić-------------------------------------
-----------------------------------------Jajalo----------------------------------------
Barišić--------------Hajrović-------------------------Kovačević------------Bevab
------------------------Bešić-----------------------------Zolotić---------------------
Duljević------------------------------Grahovac----------------------------Zakarić
------------------------------------------Maletić-------------------------------------
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Tek odgledao. Jos jednom je Hajrovic dokazao da je vrlo, vrlo provikan na osnovu toga sto je igrao za juniore Arsenala. Lik pravi kardinalne greske u svakoj utakmici. Mora se uozbiljit.
Drago mi je sto je Maletic odigrao dobro nakon nekoliko slabijih partija za mladu repku. I Prcic dobar, samo steta sto nikad ne igra u Francuskoj. I Zakaric se izgleda vratio na pravi put. Nego onaj Alic pravi borac i dobar igrac. Trebalo ga je odma nakon utakmice dovest pod nasu zastavu, sta ce u Crnoj Gori .
Drago mi je sto je Maletic odigrao dobro nakon nekoliko slabijih partija za mladu repku. I Prcic dobar, samo steta sto nikad ne igra u Francuskoj. I Zakaric se izgleda vratio na pravi put. Nego onaj Alic pravi borac i dobar igrac. Trebalo ga je odma nakon utakmice dovest pod nasu zastavu, sta ce u Crnoj Gori .
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
bavarian_bk
- Kontakt:
I Alića i braću Pepić ( Hasan i Mirnes) i ima još par "naših" u Crnoj Gori 
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Onaj Alić je znači predobar igrac, je.bo ja sebe ako nece on za 2-3 godine zavrsit u nekom velikanu, poput Manchestera, Reala, Barce i ovih ostalih velikana... Znaci strasan igrac, borben pravo, jednostavno SVAKA MU ČAST, da Bog da i oni naši igraci iz utakmice u utakmicu budu ginuli kao on ...bavarian_bk je napisao/la:I Alića i braću Pepić ( Hasan i Mirnes) i ima još par "naših" u Crnoj Gori
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ovo je moralo danas da izgleda puno bolje.. Kvesic katastrofa, ko se sjeca utakmice u Tuzli protiv Srbije, zna da je ovaj lik bio jedan od najgorih u pr. poluvremenu , gdje je takodjer katastrofalan bio sada vec bivsi reprezentativac Jevtic. Zakaric mnogo bolji od Kvesica, Mešanovic standardno uvijek ima lošu realizaciju, Zvonic još jedna taraba u reprezentaciji, mada ima dobar dugi pas ,ali ostalo je veoma loše pocevsi od kretanja, guranja ( odbija se od igraca, nekakav mlintav, uglavnom, nema on kvalitet za reprezentaciju).. Onaj stoper Celika ( misl. Jakupovic) loš, a onaj što je ušao umjesto njega još lošiji. Jevtic predobar, ma odlican veceras. Cajic loš, očekivao sam više od njega ,ali me je ogromno razocarao.. Duljevic moze puno bolje ali nekako je daleko igrao od gola i nije ispunio kriterije. Onaj mali što je ušao umjesto Cimirota je mnogo više pokazao nego isti (mislim da je Berisic), Cimirot loš naprijed, loš pozadi i on je meni jedan od slabijih igraca reprezentacije. Maletic, Atajic, Prcic dobri, naš kapiten se trudi ali nije on meni tehnicki potkovan i ne kontam zasto on izvodi prekide, loše to momak radi i siguran sam da ima mnogo boljih izvodjaca od njega..
Vlado, sredina nam loše izgleda, ne samo veceras nego je tako bilo i protiv Srbije a bgm i protiv Albanije, mozete pogledati snimak i mozete vidjeti da je i u tom mecu sredina zakazala i mislim da rez od 4:1( kojim smo dobili Albaniju) nije realan a u svim utakmicama nakon izmjena na poluvremenu to je mnogo bolje izgledalo u nastavku, znaci Vlado , moras neke korekcije praviti. Veceras u prvom poluvremenu sredina ocajna u drugom je to bolje izgledalo.. Ponavljam, nisam zadovoljan remijem jer smo morali ovu utakmicu dobiti i ako ovako budemo igrali protiv madjara u gostima, mislim da nemamo sta trazitit...
Vlado, sredina nam loše izgleda, ne samo veceras nego je tako bilo i protiv Srbije a bgm i protiv Albanije, mozete pogledati snimak i mozete vidjeti da je i u tom mecu sredina zakazala i mislim da rez od 4:1( kojim smo dobili Albaniju) nije realan a u svim utakmicama nakon izmjena na poluvremenu to je mnogo bolje izgledalo u nastavku, znaci Vlado , moras neke korekcije praviti. Veceras u prvom poluvremenu sredina ocajna u drugom je to bolje izgledalo.. Ponavljam, nisam zadovoljan remijem jer smo morali ovu utakmicu dobiti i ako ovako budemo igrali protiv madjara u gostima, mislim da nemamo sta trazitit...
dobra formacija, ja bih samo Grahovca izbacio ( nema on taj zadnji pas) i ubacio Prcica, mislim da je ostalo sve OK..barsa77 je napisao/la:Akobogda kad svi budu zdravi:
Zoran Šuko, parafraziram : U igru ulazi Atajić, a izlazi Prcić. On je igrač istog profila kao i Prcić, dakle, organizator igre.
Moja zamjerka ide Vladi što nije krenuo od početka sa Duljevićem. Daleko najbolje desno krilo u reprezentaciji. Ima sve predispozicije da postane veliki igrač. Veoma dobro je građen, ima tehniku, ni brzina mu nije loša strana, zna dodati, nije sebičan.
Meni se pravo svidio, još od njegova debija u reprezentaciji.
Moja zamjerka ide Vladi što nije krenuo od početka sa Duljevićem. Daleko najbolje desno krilo u reprezentaciji. Ima sve predispozicije da postane veliki igrač. Veoma dobro je građen, ima tehniku, ni brzina mu nije loša strana, zna dodati, nije sebičan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Besic je taj cement koji fali u sredini da sve ovo uveze...Kad on dodje bice ovo repka barem kao ona iz proslih kvalifikacija...mrsic07 je napisao/la:Ovo je moralo danas da izgleda puno bolje.. Kvesic katastrofa, ko se sjeca utakmice u Tuzli protiv Srbije, zna da je ovaj lik bio jedan od najgorih u pr. poluvremenu , gdje je takodjer katastrofalan bio sada vec bivsi reprezentativac Jevtic. Zakaric mnogo bolji od Kvesica, Mešanovic standardno uvijek ima lošu realizaciju, Zvonic još jedna taraba u reprezentaciji, mada ima dobar dugi pas ,ali ostalo je veoma loše pocevsi od kretanja, guranja ( odbija se od igraca, nekakav mlintav, uglavnom, nema on kvalitet za reprezentaciju).. Onaj stoper Celika ( misl. Jakupovic) loš, a onaj što je ušao umjesto njega još lošiji. Jevtic predobar, ma odlican veceras. Cajic loš, očekivao sam više od njega ,ali me je ogromno razocarao.. Duljevic moze puno bolje ali nekako je daleko igrao od gola i nije ispunio kriterije. Onaj mali što je ušao umjesto Cimirota je mnogo više pokazao nego isti (mislim da je Berisic), Cimirot loš naprijed, loš pozadi i on je meni jedan od slabijih igraca reprezentacije. Maletic, Atajic, Prcic dobri, naš kapiten se trudi ali nije on meni tehnicki potkovan i ne kontam zasto on izvodi prekide, loše to momak radi i siguran sam da ima mnogo boljih izvodjaca od njega..
Zakaric me svaki put pozitivno iznenadi...Ako ovako nastavi moze kao i Stevan ocekivati barem prijateljsku u A repci...
Atajic je pokazao vise nego sto sam ja ocekivao, doci iz prohladnog Glazgova u pretopli Mostar i onako odigrati u debiju...Aferim momciluko...
Ima par cjepanica koje nisu za ovog nivoa , Zvonic, Cemalovic itd
Ostaje jos samo da proba ovog iz Viktorie i da sklopi jednu odlicnu repku...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 13 avg 2013, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Slazem se za Duljevica. Uvijek je medju najboljim, iako obicno ulazi sa klupe. Pravi potencijal. Istina danas nije bas imao svoj dan, ali opet je se dobro borio i bio dosta opasan.zizu1991 je napisao/la:Zoran Šuko, parafraziram : U igru ulazi Atajić, a izlazi Prcić. On je igrač istog profila kao i Prcić, dakle, organizator igre.![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Atajić dobar, vidi se da mali ima šlifa
ostalo me ne interesuje kad se vrate Bešić i Zola to će biti za klasu jača ekipa
Duljević najviše pokaže kad uđe zadnjih 20 minuta, on od prve minute ništa ne pokaže, Vlado ga odlično koristi
Letić,Atajić dobitak za budućnost
Duljević najviše pokaže kad uđe zadnjih 20 minuta, on od prve minute ništa ne pokaže, Vlado ga odlično koristi
Letić,Atajić dobitak za budućnost
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gledao sam kraj prvog poluvremena i drugo,pa nije to bilo lose,bili smo puno bolji.Ono sto je bilo vidljivo je da nemamo pravog organizatora igre.Uz svo uvazavanje Vlade,Grahovac to nije.Dok je igrao Prcic on se trudio i razigravao dosta dobro a onda smo igrali na krilima raspolozenog Zakarica i nikako mi nije jasno zasto ovaj momak nije poceo utakmicu kao ni prosle,cini mi se dvije. Prcicu treba jos neko a to definitivno nije Grahovac.Moram jos dodati da me Mesanovic opet razocarao,tom momku treba 10 sansi da bi dao gol.Sve u svemu solidno,poraditi na organizaciji igre.
Kada je igrao od početka, na kojoj utakmici, ja nešto nisam upratio ?legenda reala je napisao/la:Duljević najviše pokaže kad uđe zadnjih 20 minuta, on od prve minute ništa ne pokaže, Vlado ga odlično koristi![]()
Legendo, pocinjem malo sumnjat u ovog tvog Bevaba. Lik je brz kao rijetko koji igrac, ali brze mu noge od pameti. A nekako se i spetlja dosta cesto. Ima momak potencijala, ali fali mu dosta toga. Da mu je otic kod nekog pravog strucnjaka da izbrusi taj talenat...
Dobra tekma , prava atmosfera.
Imam osjecaj da s obadvije repke pravo kvalitetne , samo par tacaka.
- Bevab , brz al ostaje cesto nedorecen i gubi duele
- Duljevic na isti nacin kao Bevab nekako nedorecen ni sam nisam siguran zasto. Decko ima dug i brz korak lagano to izgleda kada se trci i samo se pitam sto sebi ne daje duzi for nego se cesto nadje u situaciji da mu se lopta lijepi izmedju noga , glava pognuta . 0 pregled igre. Ima on jos dosta da radi na tehnici sa loptom mada je vidi se strasab potencijal.
- Maletic , mogoa bi postati paklen igrac . Veoma slican Edinu. Oko njega gradi nas napad.
- Atajic bolji nego sto sam mislio . Brz korak , decidan sa loptom.
- Vrhunac mi je bila lijeva strana sa Leticem ( ZAPAMTITI TREBA OVO IME ) i Zakaricem (ISTO TAKO) . Momci lete terenom , dobra kontrola lopte , pregled igre , igra u obadva pravca, ubacaji .. ma sve !!!
A da i ne volim pozivanje temerita poput Cemalovica i Zvonica pa bili Velezovi igraci 100 puta. Stid covjeka da bude kada vidi ono danas, jer znam nije po zaslugama. Samo uzimaju mjesto nekom tko to zasluzuje. FUJ !
Imam osjecaj da s obadvije repke pravo kvalitetne , samo par tacaka.
- Bevab , brz al ostaje cesto nedorecen i gubi duele
- Duljevic na isti nacin kao Bevab nekako nedorecen ni sam nisam siguran zasto. Decko ima dug i brz korak lagano to izgleda kada se trci i samo se pitam sto sebi ne daje duzi for nego se cesto nadje u situaciji da mu se lopta lijepi izmedju noga , glava pognuta . 0 pregled igre. Ima on jos dosta da radi na tehnici sa loptom mada je vidi se strasab potencijal.
- Maletic , mogoa bi postati paklen igrac . Veoma slican Edinu. Oko njega gradi nas napad.
- Atajic bolji nego sto sam mislio . Brz korak , decidan sa loptom.
- Vrhunac mi je bila lijeva strana sa Leticem ( ZAPAMTITI TREBA OVO IME ) i Zakaricem (ISTO TAKO) . Momci lete terenom , dobra kontrola lopte , pregled igre , igra u obadva pravca, ubacaji .. ma sve !!!
A da i ne volim pozivanje temerita poput Cemalovica i Zvonica pa bili Velezovi igraci 100 puta. Stid covjeka da bude kada vidi ono danas, jer znam nije po zaslugama. Samo uzimaju mjesto nekom tko to zasluzuje. FUJ !
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 13 avg 2013, 23:49, ukupno mijenjano 2 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Titova-Juga
- Kontakt:
gost je napisao/la:Još dodati Prcića.Titova-Juga je napisao/la:Letić, Zakarić i Maletić, (donekle Grahovac) odlični, ostali srednja žalost.
Inače, sa ovim našim igračima koji su u inostranstvu bit će veliki problem neigranja. Maletić je izgledao solidno, ali on u rezervama Štutgarta sigurno neće postati igrač. Hajrović, da nismo znali ko je, pitali li bi je li igra za Travnik ili Leotar (bez podcjenjivanja ovih klubova, samo kao primjer)
A s druge strane Zakarić koji redovno igra, rasturio....Grahovac dobar, Letić....sve domaći igrači
On je s brojem 8 je li tako ?
Slažem se ako da, momak je odigrao sjajno II pol....
Što neko kaže, Zvonić i Ćemalović meda ne mogu, ne znam na osnovu čega su dobili poziv.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ma vjerovatno su pozvani radi domaceg terena. Ali zar niste tog Cemalovica ranije dizali u nebesa? Znam da jednom nije bio na spisku, a mnogi su se bunili radi toga. Onda je naknadno pozvan kad je neko povrijedjen. Za Albaniju cini mi se.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 13 avg 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam rekao prije utakmice, kada je izašao spisak. Možda se neki sjećaju, da od njih trojice iz Veleža koji su pozvani, jedino Letić zaslužuje poziv. Vidjeli smo rezultate.
Edit : @ cartmane, prošli sezonu je bio bolji, bio je u boljoj formi. Imao je pristojan broj golova na kontu. Ove godine ni naopako.
UpravoCartman je napisao/la:Ma vjerovatno su pozvani radi domaceg terena.
Edit : @ cartmane, prošli sezonu je bio bolji, bio je u boljoj formi. Imao je pristojan broj golova na kontu. Ove godine ni naopako.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 13 avg 2013, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.