RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mujoisuljo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mujoisuljo » 18 mar 2011, 15:11

jeremija je napisao/la:
nem73 je napisao/la:niste vi nama svako, ostavit čemo vam bod. ;)

Baš ste velikodušni :lol: ...al jbg...ne ostavište vi nama bod u Mostaru,pa ne znam što ga vi očekujete u Prijedoru. 8-)
Neznam jeli bilo kakvih dogovora bivše uprave sa vama jesenas, mislim 3za3, ali nadam se da nije.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 mar 2011, 16:44

Mogla je samo stara garnitura dogovoriti to i ako jeste što se tiče ovih sadašnjih, dogovora nema i ne vrijedi !

:lol: :lol: :lol:

NAPRIJED ROĐENI !
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2011, 21:53

Pozdrav rođenima. Želim puno sreće sutra protiv Rudara, ali čini mi se po današnjoj štampi da nam ne gine suspenzija, nema šanse da ćemo se spasiti kazni, pa je sutrašnja utakmica najvjerovatnije samo puka formalnost. Nažalost. Nadam se da nisam upravu, ali ako se IO neuozbilji onda nam nema spasa...............

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 mar 2011, 22:32

AlemC85 je napisao/la:Pozdrav rođenima. Želim puno sreće sutra protiv Rudara, ali čini mi se po današnjoj štampi da nam ne gine suspenzija, nema šanse da ćemo se spasiti kazni, pa je sutrašnja utakmica najvjerovatnije samo puka formalnost. Nažalost. Nadam se da nisam upravu, ali ako se IO neuozbilji onda nam nema spasa...............
Mozda nije ... Evo izgleda da ce postojati neko tijelo osim ove kriminalne radnje sto se nepravilno zove FSBiH... Mozda to krene uspravno nakon suspenzije.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 mar 2011, 23:02

MostaracVelezovac je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Pozdrav rođenima. Želim puno sreće sutra protiv Rudara, ali čini mi se po današnjoj štampi da nam ne gine suspenzija, nema šanse da ćemo se spasiti kazni, pa je sutrašnja utakmica najvjerovatnije samo puka formalnost. Nažalost. Nadam se da nisam upravu, ali ako se IO neuozbilji onda nam nema spasa...............
Mozda nije ... Evo izgleda da ce postojati neko tijelo osim ove kriminalne radnje sto se nepravilno zove FSBiH... Mozda to krene uspravno nakon suspenzije.
Ja ali Suljo Čolaković kaže "Ovo je kraj NSBiH". E ko je sad upravu ne znam ali se nešto iza brda veliko valja. Ja sam živio na zapadu i znam kod njih nema šale ako ne igraš po njihovim notama gotov si..........

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 mar 2011, 23:51

mujoisuljo je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Velez i Sarajevo ;)
Svakako.Računao sam to da je Mostar puno manja sredina od Sarajeva.Ova dva kluba su uz Želju i Vojvodinu po svemu odma iza velike četvorke, možda i OFK Beograd a onda sve ostalo.
Netreba brate Buducnost zaboraviti dali su dobrih igraca kao i Vardar ;)

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 19 mar 2011, 01:17

vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 19 mar 2011, 02:41

Daj bodova, daj govana, daj svega! Zadovoljan bi bio sa bodom iz Prijedora. :mrgreen:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 19 mar 2011, 10:19

Velež je jucer ujutro otputovao u Prijedor.
Pero zbog 3 žuta ostao u Mostaru,zato je bio u gradu vjeroovatno.
A sevko je otisao sa ekipom u prijedor tako da nije moguce da je bio u gradu.
Maloprije sam se cuo s jednim igrcem i obecao je da ce ostaviti srce u blatu (jer je u prijedoru jutros padala kisa) da se u mostar vrate neporazeni.....
VJERUJMO IM!!!
Uz vas smo....
Ka prijedoru je jutros krenuo i 1 bus sa RA I nekoliko kombija....
Svaka cast momci!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 mar 2011, 10:42

Idemo Rođeni danas barem do boda.

Rudar je dobra ekipa, ali znam da imamo šanse, a uz malo sreće možemo i do 3 boda.

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 19 mar 2011, 10:55

nno9 je napisao/la:vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.
Perica je ostao u Mostaru zbog žutih kartona a sumnjam da si Ševku mogao viditi.Pa otišli su u petak prije podne u Prijedor.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 19 mar 2011, 11:16

Samo hrabro momci, možemo do bod(ova) :D
Sretno Abidal :´(

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 19 mar 2011, 11:32

nno9 je napisao/la:vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.
Perica je ostao u Mostaru zbog žutih kartona a sumnjam da si Ševku mogao viditi.Pa otišli su u petak prije podne u Prijedor.
Potpis. :)
Who dares, wins !

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 mar 2011, 11:51

Vrijeme je šugavo u Prijedoru...jutros je i kiša padala...al nadam se da će sunce bat malo obasjati,i da će biti dobar meč...I nek pobjedi Rudar. :D 8-)
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 19 mar 2011, 11:56

Samo pošteno pa ko je bolji nek' pobjedi. :)
Who dares, wins !

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 mar 2011, 11:59

NeToBoLa je napisao/la:Samo pošteno pa ko je bolji nek' pobjedi. :)
U Prijedoru su svi imali i više nego fer suđenje.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 19 mar 2011, 12:04

jeremija je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Samo pošteno pa ko je bolji nek' pobjedi. :)
U Prijedoru su svi imali i više nego fer suđenje.
S tom misli idemo na svako gostovanje a tako i dočekujemo ostale kući. Ništa ovo nije na vaš račun, no sikiriki. ;) :)
Who dares, wins !

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 19 mar 2011, 12:19

Za Halilhodžića Hajduk je - ugodna asocijacija. Prisjeća se igračkih dana u Veležu i pobjeda protiv Splićana.

“Hajduku sam dao najviše golova, jer je Velež uvijek bio uspješniji iako su Splićani imali najkvalitetniji sastav u državi. Drže i rekord gledanosti pod Bijelim brijegom. Tada sam ušao umjesto Bajevića i zabio jedini gol. Sjećam se 1974. kada smo imali isti broj bodova. Međutim, Hajduk je bio prvak. Bili su bolji za gol-razliku i Kirigina”, zaključio je Halilhodžić, bh. stručnjak na klupi Dinama.

VAHA LEGENDO!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 19 mar 2011, 12:23

upravu si druze perica ima zute sad sam procitao a moze biti da mi se ucinio sevko okic jer sam pericu direkt vidio a onaj drugi mi je ledjima bio okrenut al licio je pravo jbg moja greska!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 mar 2011, 12:31

VELEZDOGROBA je napisao/la: Ka prijedoru je jutros krenuo i 1 bus sa RA I nekoliko kombija....
Golemo ne odoh, jos uplatio posudjene pare za gostovanje, kumio molio da mi neko kaze kad i odakle se ide, jer sam bio bizi cijeli dan jucer, i niko ni mukajet, i tako ga popusim momacki. Jutros od sedam do deset na stanici stajao, kontam ne mogu proci a da ih ne vidim, tri puta Glavnom isao do KN-a, nigdje zive duse, nisam mogao vjerovati da su otisli u sedam ili prije, pa nije Prijedor u Stokholmu, majka mu stara. Tako sam sjeban i tuzan, malo mi je falilo da zaplacem sto nisam otisao, fakat :(

Play up Velez!
Support Velez, It's logical! ★

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.