Nije sve u titulama, duša dragamiki_92 je napisao/la:Da ce popisat CavseBrokula je napisao/la:Šta je reko DurantLillard je napisao/la:Ja sam se izgubio

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nije sve u titulama, duša dragamiki_92 je napisao/la:Da ce popisat CavseBrokula je napisao/la:Šta je reko DurantLillard je napisao/la:Ja sam se izgubio
miki_92 je napisao/la:Da ce popisat CavseBrokula je napisao/la:Šta je reko DurantLillard je napisao/la:Ja sam se izgubio
miki_92 je napisao/la:Od kad izolacije brojimo pod timska igra
@Lillarde vakat je da predjes na pravu stranu
Ja sam na pravoj strani, šampionskoj.miki_92 je napisao/la:Od kad izolacije brojimo pod timska igra
@Lillarde vakat je da predjes na pravu stranu
miki_92 je napisao/la:to je na strani Dubsa
I ja gledam šta napisa još se sad evo iznad čudiBrokula je napisao/la:Čojk najjači adut Goldena napisa kao prednost Clevelnda [emoji38]
miki_92 je napisao/la:Pa da zato Cavsi imaju najvise asistiranih FG, oh wait
tacno,to je protok lopteEpidaurus je napisao/la:Ako se protokom lopte smatra samo ono kad James ili Irving probiju svog čuvara pa izbace loptu na tricu i idu 2-3 pasa dok ne dođe do potpuno otvorenog čovjeka onda Cavsi imaju najbolji protok lopte.
A jel protok lopte kad GSW kroz par pasova i blokova bez lopte dodju na zicer ? Il kad Curry prodje prvu liniju odbrane, izbaci loptu na tricu i onda istrči kroz jedan blok i pogodi tricu ? Budimo realni, protok lopte GSWa je zasnovan na kretanju svih 5 igrača i na velikom broju playmakera u ekipi dok se "protok lopte" Cavsa zasniva isključivo na ulazima i povratnim 2 igrača. Zbog toga i GSW ima neuporedivo više asistiranih koševa što je uostalom i najbolji pokazatelj ko ima bolji protok lopte.lumani je napisao/la:tacno,to je protok lopteEpidaurus je napisao/la:Ako se protokom lopte smatra samo ono kad James ili Irving probiju svog čuvara pa izbace loptu na tricu i idu 2-3 pasa dok ne dođe do potpuno otvorenog čovjeka onda Cavsi imaju najbolji protok lopte.Cavsi imaju takve sutere gdje im moras stvoriti prostor,a Ratnici imaju sutere koji sami sebi prave prostor.
lumani je napisao/la:dobro postujem ja tvoj stav,ali nije Korver all star kako ga kod okrenes...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.