Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
bihfan kad pocinje free agency
9 decembra.dema je napisao/la:bihfan kad pocinje free agency
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
izgleda da smo zainteresovani za Richardsona, pa cak nesto spominju i Brendona Roya vjerovatno to u nekom tradu ...samo on je vazda povredjen ebiga....Pa i Nick Young se spominje... uglavnom treba dovesti jedno pojacanje na suteru, ali ja sam za nekog ko moze sebi iskreirati taj sut ko ce vuci na sebe ljude ebiga...jer samo suter kao Korver nam nece nista pomoci
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
TOOOO BOZE ... napokon i on da ide preko salary capa, pa ebiga treba se ugledat na LA i Boston, ako zelimo nesto vise
.. tako idemo na prsten ako ne ovo do godine se mora uzeti 
Reinsdorf: Luxury tax won't preclude Bulls' bid for key addition

Reinsdorf: Luxury tax won't preclude Bulls' bid for key addition
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo vijesti iz SA govore da ste u 'borbi' sa nama i jos nekoliko timova za Carona Butlera
Mislim da bi bio odlicno pojacanje za bilo ciji sistem...

- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa volio bi kad Butler dosao ali rizicno je..mislim nije klasicni suter, ali po meni moze igrati na toj poziciji dosta dobro
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Rizicno malo jeste,jer niko ne zna u kakvom je stanju poslije povrede,a moze igrati itekako na poziciji 2,gdje je i igrao u sistemu Dallasa....Ne slazem se s tobom da nije klasicni suter,meni on bas ima dobar sut i ako ista zna,onda je to zabijanje koseva,a koliko sam shvatio,vi to i trazite tj. ne treba vam samo spot up suter.On se bolje uklapa kod vas od svih drugi pomenutih,pa cak bolje i od Richardsona,bar meni....SaltCityAttack je napisao/la:pa volio bi kad Butler dosao ali rizicno je..mislim nije klasicni suter, ali po meni moze igrati na toj poziciji dosta dobro
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ako bi uzimao vjerovatno bi njega ili Crawforda..ebiga nama treba igrac koji moze shoot off the dribble..znaci ne treba nam neki klasicni suter tricas, jer to nam je Korver ...jednostavno treba neko samo da malo dadne odmora i Rosu...djaba ako dovedemo nekog koji ce samo sutati, onda je to sve opet na Rosu, koji ce svi da cuvaju njega, a on traziti prostor da proturi tom suteru loptu koji bi trebao da pogodi...ebiga kad nije islo sa Korverom, ja cisto sumnjam da moze i sa nekim drugim slicnim njemu.. ako traze veterana onda T Mac svakako, ako traze kvalitetnije Crawford i Butler moje su zelje
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Imam nekog rodjaka od T-Mac-a na Fejsu, vrlo su bliski i kaze da je gotova stvar i da prelazi u Bullse
meni licno je drago, moze zdrav Tracy puno pomoci Rosu da ne igra sam u fazi napada.

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- SaltCityAttack
- Kontakt:
edo3majka je napisao/la:Imam nekog rodjaka od T-Mac-a na Fejsu, vrlo su bliski i kaze da je gotova stvar i da prelazi u Bullsemeni licno je drago, moze zdrav Tracy puno pomoci Rosu da ne igra sam u fazi napada.
ja bi iskreno volio..Bullsi su rekli da im trebaju dva igraca i da ce dvojicu dovesti sigurno...kao igrac suter i igrac off the dribble sto nam jako treba...to je vjerovatno T Mac ako ti tako kazez, ali eto kazem za nesto vise potreban nam je nesto mladje
Butler je inace citavo vrijeme trenirao u Chicagu, tako da vjerovatno neko ga je i pratio i vidjeo koliko sad ustvari moze
ako dovedemo njih dvojicu Bogans se ne vraca sigurno
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 01 dec 2011, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I ja samo prenosim sta mi se kaze, realno ako je bio vrijedan za vrijeme pauze i 100% oporavljen od povrede mogao bi on jedno 2-3 godine odigrati zapazenu ulogu i olaksati Rosu posao, u trenucima prosle sezone je brilirao pa je onda na momente stao, mislim d abi ove mogao konacno da uhvati ritam a u Pistonsima nije ni imao igraca kao sto ce imati u Bullsima (Rose) kojeg bi protivnik morao udvajati.SaltCityAttack je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Imam nekog rodjaka od T-Mac-a na Fejsu, vrlo su bliski i kaze da je gotova stvar i da prelazi u Bullsemeni licno je drago, moze zdrav Tracy puno pomoci Rosu da ne igra sam u fazi napada.
ja bi iskreno volio..Bullsi su rekli da im trebaju dva igraca i da ce dvojicu dovesti sigurno...kao igrac suter i igrac off the dribble sto nam jako treba...to je vjerovatno T Mac ako ti tako kazez, ali eto kazem za nesto vise potreban nam je nesto mladje
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ako dodju Butler i T Mac ja cu biti prezadovoljan
...treba reci da imamo mladu ekipu i da smo imali tih par igraca koji su igrali na euro basketu tako da su neki ostlai vjerovatno u formi....necemo puno mjenjati ekipu to je vazno kao drugi, pa mozd a bude neka nasa prednost u ovoj sezoni

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Moram pitat da li neko ima Damu da trejda Boozera i Noaha za Howarda?
Ja sam rekao prošle godine da Rose ne može sam da igra. Njemu treba Howard. I da još na sve to potpišu Crawforda eto ti šampionske ekipe, ekipe sa srcem i dušom i sa poprilično dobro izbalansiranom momčadi.
Što velite?
Ovo je zadnja prilika da se dobije Howard.
Ja osobno bih to napravio jer bi Chicago postao ekipa za naslov a sada im fali taj igrač koji će pomoći Roseu.
ps. znam da bi plaće bile neizjednačene ali onda bi Chicago uzeo još nekog da se trade omogući.
Ja sam rekao prošle godine da Rose ne može sam da igra. Njemu treba Howard. I da još na sve to potpišu Crawforda eto ti šampionske ekipe, ekipe sa srcem i dušom i sa poprilično dobro izbalansiranom momčadi.
Što velite?
Ovo je zadnja prilika da se dobije Howard.
Ja osobno bih to napravio jer bi Chicago postao ekipa za naslov a sada im fali taj igrač koji će pomoći Roseu.
ps. znam da bi plaće bile neizjednačene ali onda bi Chicago uzeo još nekog da se trade omogući.
- Donnie Darko
- Kontakt:
morali bi ubaciti jos hrpu pikova i mozda ubaciti gibsona, te uzeti arenasa ili turkoglua. mislim, noah i boozer su jednostavno premalo za howarda, a boozerov ugovor samo dodatno odmaze.
nemojte molim vas o Howardu da ne bude kao s Jamesom ili Carmelom.Ako sta bude ok ali sad su to samo i jedino zelje.Treba suter i to je to ekipa se gradi godinama Rose je jos mlad polako,bitno je da ekipa napreduje iz godine u godinu
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jest fino vidjeti ponovo ovako aktivan ovaj thread. 
Welcome back Bulls brothers.
Gledam Rose izjavu od jucer ili prekjucer, i covjek je pokupio svu odgovornost na sebe za ispadanje od Miamija. Kako kaze: "ako dodam nekom loptu i on uzme nerezonski sut, to je zato sto sam ga ja stavio u tu poziciju, ja sam kriv za to. ja sam taj koji mora da im stvara bolje pozicije."
stvarno je momak pravo ostar prema sebi. ali, vjerovatno radi takvog pristupa i jeste tu gdje je sada, tj. naj mladji MVP!
Sto se tice dovodjenja igraca, i toga u slobodnom trzistu ... tesko da cemo mi nesto dobro ugrabiti. Kao prvo nemamo para za to, jer sad ide Rose-u max. ugovor, + 30% povecanje po novom dogovorenom ugovoru izmedju klubova i igraca ... da imamo nekoga za trade, vala nemamo. Mozda ugrabimo nekog veterana, koji je zeljan barem sanse za titulu, pa ce doci igrati za kikiriki (kad se uzmu u obzir koliko normalno dobijaju).

Welcome back Bulls brothers.

Gledam Rose izjavu od jucer ili prekjucer, i covjek je pokupio svu odgovornost na sebe za ispadanje od Miamija. Kako kaze: "ako dodam nekom loptu i on uzme nerezonski sut, to je zato sto sam ga ja stavio u tu poziciju, ja sam kriv za to. ja sam taj koji mora da im stvara bolje pozicije."
stvarno je momak pravo ostar prema sebi. ali, vjerovatno radi takvog pristupa i jeste tu gdje je sada, tj. naj mladji MVP!
Sto se tice dovodjenja igraca, i toga u slobodnom trzistu ... tesko da cemo mi nesto dobro ugrabiti. Kao prvo nemamo para za to, jer sad ide Rose-u max. ugovor, + 30% povecanje po novom dogovorenom ugovoru izmedju klubova i igraca ... da imamo nekoga za trade, vala nemamo. Mozda ugrabimo nekog veterana, koji je zeljan barem sanse za titulu, pa ce doci igrati za kikiriki (kad se uzmu u obzir koliko normalno dobijaju).
Postovanje treba zaraditi.
- Giallorossi
- Kontakt:
Jel odredjena satnica za utakmicu sa LA vec
I jel zna neko ovaj nash pocetni raspored,prvih 10 utakmica skim igramo,nidje ne mogu naci 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Pa satnica ce biti sigurno za Evropu prihvatljiva. Neka utakmica ce biti vjerovatno u 18, neka 20:30.Giallorossi je napisao/la:Jel odredjena satnica za utakmicu sa LA vecI jel zna neko ovaj nash pocetni raspored,prvih 10 utakmica skim igramo,nidje ne mogu naci

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nasa utakmica je u 23:00h po nasem, ili ti 17:00h (14h u LA) po vremenu Istocnog dijela Am. Nasu tekmu prenosi ABC.BIHfan je napisao/la:Pa satnica ce biti sigurno za Evropu prihvatljiva. Neka utakmica ce biti vjerovatno u 18, neka 20:30.Giallorossi je napisao/la:Jel odredjena satnica za utakmicu sa LA vecI jel zna neko ovaj nash pocetni raspored,prvih 10 utakmica skim igramo,nidje ne mogu naci
Nego, zna'l iko, ima li sanse da ce ArenaSport, mozda prenositi NBA. ove sezone?
Evo sve utakmice koje se igraju na otvaranju NBA sezone i njihove satnice:
Boston Celtics at New York Knicks, 12 p.m. ET | TNT
Miami Heat at Dallas Mavericks, 2:30 p.m. ET | ABC
Chicago Bulls at Los Angeles Lakers, 5 p.m. ET | ABC
Orlando Magic at Oklahoma City Thunder, 8 p.m. ET | ESPN
Los Angeles Clippers at Golden State Warriors, 10:30 p.m. ET | ESPN
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 03 dec 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mislim da će i ove sezone samo sportklub prenositi...Osim ovog meča, te prve večeri imaćemo još dva klasika. Sastaće se Los Anđeles Lejkersi i Čikago Bulsi i Njukork Niksi i Boston Seltiksi. O rasporedu prenosa na Sport Klubu bićete obavešteni čim ga dobijemo i mi.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.