Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Dokle god nema Ahmedhodžića, ja sam sretan!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
...radom, redom, disciplinom i ljubavlju...hm..
priznajem, zadnjih godina repku pratim iz zayebancije, vise se zabavljam dok gledam, nego sto grizem nokte kao ranije..
Ako nam je trenutni spisak krojen na osnovu ova gore 4 kriterija, yebi ga onda:-)
Mogao bih izvuci primjere za svaki, ali ne vrijedi.
Idemo se mi nadati da SŠ zna sta radi i da ce nas odvesti na svjetsko, ili barem euro. Mene nisu ubijedili da znaju sta rade, ali vjerovacu im, ako nista drugo, zbog 9 bodova.
priznajem, zadnjih godina repku pratim iz zayebancije, vise se zabavljam dok gledam, nego sto grizem nokte kao ranije..
Ako nam je trenutni spisak krojen na osnovu ova gore 4 kriterija, yebi ga onda:-)
Mogao bih izvuci primjere za svaki, ali ne vrijedi.
Idemo se mi nadati da SŠ zna sta radi i da ce nas odvesti na svjetsko, ili barem euro. Mene nisu ubijedili da znaju sta rade, ali vjerovacu im, ako nista drugo, zbog 9 bodova.
- invincible1921
- Kontakt:
Rekoh na drugoj temi...jedno je disciplina, ali imam utisak da je jedva ceko bilo sta da otjera neke kako bi eksprrsno iz sesira izvadio Kulenovica, Ifeta i slicne...zasto je to tako (ako je) procjenite sami19vendetta87 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 13:41Ne mozes tek tako otpisivati igrace koji su vec neko vrijeme tu.hurem je napisao/la: ↑25 avg 2025, 10:16
Edit: neko je prije par dana spominjao da ovoliko gomilanje novih reprezentativaca možda i nije dobro jer kakvu poruku šalješ “starosjediocima” - otprilike tako nešto…zapravo je to nešto najbolje sto su mogli napraviti. Konkurencija. Niko nije siguran osim onaj ko svojom posvećenošću i trudom zasluzi, taman ti bio igrač Milana do jučer.
Najbolji primjer je Haris Tabakovic.
Momak se uredno pojavljivao na okupljanjima, cekao priliku, ali Barbarez ga uvijek ostavljao po strani i davao mu zadnjih 10ak minuta da igra ili ga posalje kao visak na tribine.
Vrhunac svega jeste prvi poziv Kulenovicu, i odmah momak zavrsi u startnoj postavi sa Demirovicem, a Haris zavrsio opet na tribinama...
@soko ..ili da zapocetak nauci gdje mu igraju igraci kad ih vec zove
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ma nije problem poziv Kulenovicu, jer je tad igrao standardno i zabijao.invincible1921 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:08
Rekoh na drugoj temi...imam utisak da je jedva ceko bilo sta da otjera neke kako bi eksprrsno iz sesira izvadio Kulenovica, Ifeta i slicne...zasto je to tako (ako je) procjenite sami
Ali problem je sto ga je stavio u prvu postavu nakon 2 treninga, a Tabakovic tu bio vec tri okupljanja i posalje ga na tribine kao visak, bez da mu je dao priliku od prve minute.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Utisak mi je kao sto rekoh da je previse cudnih stvari...ali eto mozda grijesim19vendetta87 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:11Ma nije problem poziv Kulenovicu, jer je tad igrao standardno i zabijao.invincible1921 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:08
Rekoh na drugoj temi...imam utisak da je jedva ceko bilo sta da otjera neke kako bi eksprrsno iz sesira izvadio Kulenovica, Ifeta i slicne...zasto je to tako (ako je) procjenite sami
Ali problem je sto ga je stavio u prvu postavu nakon 2 treninga, a Tabakovic tu bio vec tri okupljanja i posalje ga na tribine kao visak, bez da mu je dao priliku od prve minute.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.