Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Russell nastavlja samarati Lewisa.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta kazu, ne mere Rasel da udje u istu recenicu sa Lewisom po brzini. Bravo doktoreeeeeee 
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 30 jul 2022, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Koliko sreće realno 
Russell 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sad će mu tek porasti ego 
Ako ništa, imamo ludu trku sutra 100%
Ako ništa, imamo ludu trku sutra 100%
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sutra lagana pobjeda sa 10. pozicije 
Realno, sutra lagana 1-2 za Ferari. Sreća pa Sajnc neće pustiti Leklera tako lako
Realno, sutra lagana 1-2 za Ferari. Sreća pa Sajnc neće pustiti Leklera tako lako
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 30 jul 2022, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
A usranih kvala za Maxa i Pereza
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Ferarri ne moze ni kad nema Redbula ccc
Evo sanse Leclercu i Sainzu da se malo smanji razlika
kakva katastrofa za RB
kakva katastrofa za RB
- QUARTERBACK
- Kontakt:
red bull u nekom kanalu, vidjet cemo kakav ce nastavak sezone biti, sutra cilj izvuci koliko se moze izvuc da prednost ostane sto veca, ako opet ne bude problema ne bi me cudilo da dodje do dnfa
Sutra Russel do trece krivine izbacuje nekog sa staze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma sto se race pacea tice ferari je bio sekundu brzi od ostalih, od merca je cini mi se cak i 2 sec bio brzi, tesko je prestizati,ali uz drs na startnoj ciljnoj ravnini se moze i to
Ocekujem sutra 1-2 ferari ako prodje sve bez belaja na startu
Ocekujem sutra 1-2 ferari ako prodje sve bez belaja na startu
Hamilton imao problema sa DRS sistemom zato nije ni odvezao krug zadnji
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- BosniaBoston
- Kontakt:
Red Bullova nesreca u madjarskoj se nastavlja, cini mi se da imaju samo dvije pobjede ovdje
#Punoljetstvo
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Kao i u prethodnih 6 utrka, dečko HAj izdrkaj pa dodji.
Nevezano, Hamiltonu otkazao drs naravno da bi bio prvi/drugi. I vjerovatno uzeo prvu trku ove sezone.
A sa ovakvim bolidom i na sedmoj poziciji će biti konkuretnan.
Očekujem da crveni Chokeri nešto sjebu do 17 kruga.
7-6 za Russella u kvalama, +16 u bodovima za Russella, sta nije jasno?Rivaldinho je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:12Kao i u prethodnih 6 utrka, dečko HAj izdrkaj pa dodji.
Nevezano, Hamiltonu otkazao drs naravno da bi bio prvi/drugi. I vjerovatno uzeo prvu trku ove sezone.
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa haman egal a ti to nazivaš šamaranjemFinn je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:187-6 za Russella u kvalama, +16 u bodovima za Russella, sta nije jasno?Rivaldinho je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:12Kao i u prethodnih 6 utrka, dečko HAj izdrkaj pa dodji.
1921
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 0 gostiju.