FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prema informacijama portala ***** Kapić se nalazi u Sarajevu i već se u nekoliko navrata sastao sa čelnicima tima sa Koševa. U slučaju da dođe do dogovora to će mu biti treći mandat u bordo timu jer je prvo kao omladinac stigao iz Krajine, a potom kada je Sarajevo u sezoni 2018/2019. osvojilo duplu krunu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Koji portalFoux87 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 17:32Prema informacijama portala ***** Kapić se nalazi u Sarajevu i već se u nekoliko navrata sastao sa čelnicima tima sa Koševa. U slučaju da dođe do dogovora to će mu biti treći mandat u bordo timu jer je prvo kao omladinac stigao iz Krajine, a potom kada je Sarajevo u sezoni 2018/2019. osvojilo duplu krunu.

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ElCartel11
- Kontakt:
Opet info kupe sa foruma nasi vrli novinari 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
sLinanove sp.o.r.tskekeli je napisao/la: ↑24 avg 2021, 17:33Koji portalFoux87 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 17:32Prema informacijama portala ***** Kapić se nalazi u Sarajevu i već se u nekoliko navrata sastao sa čelnicima tima sa Koševa. U slučaju da dođe do dogovora to će mu biti treći mandat u bordo timu jer je prvo kao omladinac stigao iz Krajine, a potom kada je Sarajevo u sezoni 2018/2019. osvojilo duplu krunu.![]()
Baš me zanima hoćel sad pojedini napast na vjerodostojnost i (ne)istinitost sLinanove insajderske

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
SpOrTsKe Bakeli je napisao/la: ↑24 avg 2021, 17:33Koji portalFoux87 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 17:32Prema informacijama portala ***** Kapić se nalazi u Sarajevu i već se u nekoliko navrata sastao sa čelnicima tima sa Koševa. U slučaju da dođe do dogovora to će mu biti treći mandat u bordo timu jer je prvo kao omladinac stigao iz Krajine, a potom kada je Sarajevo u sezoni 2018/2019. osvojilo duplu krunu.![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Hajd ovi stranci, da se registruju bilo bi dobro samo zbog širine ekipe. Nema tu nekih "prevaga" igraca. Fanimo koji ima kurc.obolju i jedva čeka da ode, Krle koji je davno zavrsio ozbiljnom karijerom, Oremus koji nije slab ali nije ni nista specialno, Lazic ako bude kao onu zadnju polusezonu bolje, da i ne igra nikako. Eto jedino Sevelja nekako jedva cekam, da vidim kazu da je momak pravo dobar.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
joj Kasume

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako jeeee

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Joj što ne volim ovaj dim tačno se ponadam da će nešto biti a ono ništa

- f0rest1946
- Kontakt:
To bruda

Tragom te informacije kontaktirali smo klub sa Koševa, tražeći potvrdu informacije.
- Ne možemo reći sa sigurnošću kada će tačno biti registrovani igrači. Nada svih nas, ali i igrača je da će se proces registracije završiti u što skorijem roku, najkasnije tokom reprezentativne pauze. Dosta stvari je pokrenuto oko registracije, ali znamo i da sve iziskuje vrijeme potrebno za finaliziranje dokumenata. Da li će to biti riješeno do četvrtka, kada je krajnji rok za registraciju igrača za narednu utakmicu, sa ove distance ne možemo garantovati ništa, rekli su nam iz kluba i dodali:
- Radi se o dvije vrste registracija. Jednu grupu čine Darko Lazić, Vicko Ševelj i Goran Sablić, koji moraju proći kompletne procedure dobijanja potrebnih papira, dok se kod Mirka Oremuša, Krste Velkoskog i Matthiasa Fanima radi o produžavanju radnih dozvola, što je kraći proces u odnosu na prvu pomenutu grupu, saopšteno nam je iz PR službe kluba.
- Ne možemo reći sa sigurnošću kada će tačno biti registrovani igrači. Nada svih nas, ali i igrača je da će se proces registracije završiti u što skorijem roku, najkasnije tokom reprezentativne pauze. Dosta stvari je pokrenuto oko registracije, ali znamo i da sve iziskuje vrijeme potrebno za finaliziranje dokumenata. Da li će to biti riješeno do četvrtka, kada je krajnji rok za registraciju igrača za narednu utakmicu, sa ove distance ne možemo garantovati ništa, rekli su nam iz kluba i dodali:
- Radi se o dvije vrste registracija. Jednu grupu čine Darko Lazić, Vicko Ševelj i Goran Sablić, koji moraju proći kompletne procedure dobijanja potrebnih papira, dok se kod Mirka Oremuša, Krste Velkoskog i Matthiasa Fanima radi o produžavanju radnih dozvola, što je kraći proces u odnosu na prvu pomenutu grupu, saopšteno nam je iz PR službe kluba.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
U prevodu kad se rijesi pitanje vlasnika rijesit cemo i registraciju
-
- Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 18:43Tragom te informacije kontaktirali smo klub sa Koševa, tražeći potvrdu informacije.
U prijevodu
Lazic,Sevelj i Sablic tu tek poslije reprezentativne
A postoje sanse da ce Mirko,Krle i Fanimo biti tu u petak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
dio dugovanja za porez je rijesen, za 2-3 dana ce najvjerotanije i preostali dio duga biti regulisan
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mada tesko da stignemo do petka reg. ove igrace.
Al hajd krenuli smo naprijed. Bice jos dobrih vijesti.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Polahko morto, i 17 maraka moze biti dio duga. S nasim kriminalcima u klubu nije kraj ni kad ga sudija svira.
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je dobiti Široki sad u petak pa neka budu spremni za Velež, možemo još jedno kolo sačekati kad smo ovoliko ali neka završe to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.