Karma je kucka.. Rovario je i rukama i nogama da se vrati, a sad se Mladost i Krupa pisaju po njemu.. Za ovo je sampanjac otvrao.. Sramota..Valter je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:58Amare najbolje sto nam se moze desiti u ovom trenutku je da podneseš ostavku. Brate imao si dovoljno prilika ali ovo više ne ide. Davati za ovo neku analizu, pisati o nekim teorijama nema smisla. Nadam se da voliš dovoljno Želju i da ćeš bez obzira na neke lične interese smoći snage i odstupiti. Mi zbog toga sigurno nećemo biti bolji ali neka stvari krenu nekim drugim tokom. Kod ovog tvog zadnjeg povratka u klub vežu se razne teorije zavjere, to ne treba ni tebi ni klubu, jednostvano nema one hemije. Neka u budućnosti bude sretno i tebi i nama ali nekim drugim putevima i da hvala ti za sve što si do sada dao za klub.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pročepit će negdje.
Treba otjerati Osima i dovest opet poslije njega deset novih u roku tri godine, jel tako stručnjaci? 

Vico, moze li liga po pola?
-
- Kontakt:
Sad će oprostit klubu 400 milja kad bude trebao da preuzme odgovornost, ispast heroj među vama i ka..t vas još par godina.
Kako ne mozete sebi da utuvite u glavu da mi ne mozemo da placamo ni blazevica i ove krampe a da dovodimo pojacanja.
-
- Kontakt:
Sram i stid da vas bude, od kompletne uprave i skupštine do ekonoma. Znači, ostat' ću dosljedan, neću da lajem, ali sram i stid može da vas bude šta ste uradili za 99. rođendan. Dobiješ kao Radnika, Slobodu i Širokog u gostima a ne uspijevaš izvući bod kući sa 2 najozbiljnija kandidata za ispadanje. Sram i stid da vas bude, sram i stid. A najviše tebe Štila, kafandžijo. Ti i haver ti propali iz '86 generacije.
F U J !
@Mustafa kapa dole.
@Šeha ti si curica i nikada od tebe neće biti ništa.
@Blažević tragikomedija.
Kakav crni pad forme, ne zavaravajte se ljudi.
F U J !
@Mustafa kapa dole.
@Šeha ti si curica i nikada od tebe neće biti ništa.
@Blažević tragikomedija.
Kakav crni pad forme, ne zavaravajte se ljudi.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 19 sep 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Sta ocekivati od ekipe koja pola tima dovede iz ekipe koja je ispala iz lige i koja nije imala golmana dobrog 8 godina. Ne mozemo mi prismrditi tituli.
- plavousrcu
- Kontakt:
**** ba lobotomce. Oni navijaju da Zeljo izgubi. Samo ovo je odron od igre, razočaran sam i u Amara. Ako ne mozes pokrenuti ekipu, napraviti neku rotaciju, za galamiti, onda nije dobro. Igraci ko igraci, boljih nemamo, ali nesto i oni pod rucnom. Plate ili sta vec. Ovi sto govore o ostavkama nek se pokriju usima, nije Osim Krcmarevic. Stisnut se treba, pronaci investitora, prodati pomoci i izvaditi se iz govana. Ne ide u ovom svijetu ona nasa nikom te ne damo.
pa problem je budzet, nemozes dovoditi igraca kojeg nemoze placati, pokrivas se koliko si dug.Saurman je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:02Limitirane igrače je on doveo i on prvi mora da ide a onda i ti limitirani igrači.Naravno nisam zaboravio ni nesposobnu upravu oni su rak rana kluba.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Dobiješ Velež, Borac, Široki, Slobodu, a izgubiš na Grbavici od Krupe i Mladosti. Čemu se nadati? O kakvim titulama pričamo?
Kako mi ova dva poraza sJebu raspoloženje
Kako mi ova dva poraza sJebu raspoloženje

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
I neka je rovario da skine onog idiota koji je spickao 4 miliona i ostavio duga 2 a jedan kup osvojio.MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:02Karma je kucka.. Rovario je i rukama i nogama da se vrati, a sad se Mladost i Krupa pisaju po njemu.. Za ovo je sampanjac otvrao.. Sramota..Valter je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:58Amare najbolje sto nam se moze desiti u ovom trenutku je da podneseš ostavku. Brate imao si dovoljno prilika ali ovo više ne ide. Davati za ovo neku analizu, pisati o nekim teorijama nema smisla. Nadam se da voliš dovoljno Želju i da ćeš bez obzira na neke lične interese smoći snage i odstupiti. Mi zbog toga sigurno nećemo biti bolji ali neka stvari krenu nekim drugim tokom. Kod ovog tvog zadnjeg povratka u klub vežu se razne teorije zavjere, to ne treba ni tebi ni klubu, jednostvano nema one hemije. Neka u budućnosti bude sretno i tebi i nama ali nekim drugim putevima i da hvala ti za sve što si do sada dao za klub.
-
- Kontakt:
Ma ljudi ovde buducnosti i vizije nikakve nema
Postalo je vise svejedno dobili izgubili kad nema nikakve vizije nego na srecu idemo svake godine pa ako nas sreca pomazi bice nesto od sezone
Ovo ni ne izgleda kao ozbiljan klub kakav bi trebao biti u 2020 godini ne mogu da vjerujem da sve ljude u klubu boli **** i da niko nece da mrdne kurcem da barem nesto digne na veci nivo. Hajde da je ovo bio nesretan poraz kada nadigras protivnika a izgubis nego su igraci usli u utakmicu sa stavom "**** nam se" a debili iz uprave imaju takav stav od kad su izvjecani na sjednici i samo se smjenjuju i dolaze isti jos podobniji kadrovi
Postalo je vise svejedno dobili izgubili kad nema nikakve vizije nego na srecu idemo svake godine pa ako nas sreca pomazi bice nesto od sezone
Ovo ni ne izgleda kao ozbiljan klub kakav bi trebao biti u 2020 godini ne mogu da vjerujem da sve ljude u klubu boli **** i da niko nece da mrdne kurcem da barem nesto digne na veci nivo. Hajde da je ovo bio nesretan poraz kada nadigras protivnika a izgubis nego su igraci usli u utakmicu sa stavom "**** nam se" a debili iz uprave imaju takav stav od kad su izvjecani na sjednici i samo se smjenjuju i dolaze isti jos podobniji kadrovi
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Kad shvatimo da Amar nije mađioničar, da mi nemamo igrače dovoljne za titulu, da nemamo para i da smo fukara, svima će nam biti lakše!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
amerosm je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:59Ali igramo ovaj football, fudbol...
Zanimljiva činjenica, da kada ovdje kritikuješ Osima i upravu odmah si GLUP ili lobotomac, a isto važi i za drugi forum kada uputiš kritiku za promašene poteze bivše uprave, a što je najtužnije iz svega ovoga, jeste to, da Željo ispašta.

Zaboli njih qurac za Zelju. To su kreteni jedni i drugi zbog koji Zeljo ispasta. Ma to su dijeca kad malo bolji razmislim koja se furaju na to nebil dobili neke lajkove preko interneta i slicno..
Ovo braniti je za zatvora.

@igrajlopte 🐦
- PointBlank
- Kontakt:
Hahahahahaaha jbo li vas minimi i cijeli megamixMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 sep 2020, 22:02Karma je kucka.. Rovario je i rukama i nogama da se vrati, a sad se Mladost i Krupa pisaju po njemu.. Za ovo je sampanjac otvrao.. Sramota..Valter je napisao/la: ↑19 sep 2020, 21:58Amare najbolje sto nam se moze desiti u ovom trenutku je da podneseš ostavku. Brate imao si dovoljno prilika ali ovo više ne ide. Davati za ovo neku analizu, pisati o nekim teorijama nema smisla. Nadam se da voliš dovoljno Želju i da ćeš bez obzira na neke lične interese smoći snage i odstupiti. Mi zbog toga sigurno nećemo biti bolji ali neka stvari krenu nekim drugim tokom. Kod ovog tvog zadnjeg povratka u klub vežu se razne teorije zavjere, to ne treba ni tebi ni klubu, jednostvano nema one hemije. Neka u budućnosti bude sretno i tebi i nama ali nekim drugim putevima i da hvala ti za sve što si do sada dao za klub.
Sta ocekivati od ekipe koja dovede pola tima iz ekipe koja je ispala iz lige i kojoj je golman Fejzic. I zasluzujemo da nas svi zajebaju jer i jesmo za sprdancije. Iz godine u godinu dozivljavamo šokove na domacem terenu.
ukratko sramota
ovi bijednici su mi mrzi od pitara milion puta
VOLIM TE ZELJO

VOLIM TE ZELJO

Misimović nam je stavio omču oko vrata, Amar nam je izmakao stolicu!
Napravila se podjela među navijačima, ovi su čekali poraz Misimovića, ovi čekaju poraz Amara i sve će tako biti! Na kraju ćemo dobiti rezultat kao Čelik, kantonalna liga i ćao!
Napravila se podjela među navijačima, ovi su čekali poraz Misimovića, ovi čekaju poraz Amara i sve će tako biti! Na kraju ćemo dobiti rezultat kao Čelik, kantonalna liga i ćao!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.