FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 28 feb 2020, 20:46

staragarda je napisao/la:
28 feb 2020, 18:35
tuzlac je napisao/la:
28 feb 2020, 18:09
PA ON SE JE DANAS SVAĐAO SA GLEDAOCIMA ????!!!!!!!
De ba ...hahahahaha....kako,kad :urnebes:
Evo sa facebooka fk tuzla city
Zahirović Haris - "Tanko pretanko,...a Baljiću tebi bi bilo bolje da vodis utakmicu i brineš se kako na terenu izgledate nego da se dobacivaš sa prosječnim gledaocom i šalješ ga u materinu, ipak to nebi trebao bit tvoj nivo."

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 feb 2020, 20:52

28.02.2020.
Sretan ti povratak Ivane Kostiću

slika

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 28 feb 2020, 22:48

tuzlac je napisao/la:
28 feb 2020, 20:52
28.02.2020.
Sretan ti povratak Ivane Kostiću

slika
Lijepo je što se Kostić nakon svega vratio ali danas je umjesto njega ako je već Kojić gripozan trebao igrati Ivković. Vidi se da je Kole bio u grču i strahu prilikom svakog starta a svaku loptu vratio golmanu a ovaj je napucavao napamet. Bit će šansi za Kostića u trećem krugu posebno ako vidimo da od Evrope nema ništa ovo je danas za njega bilo previše.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 28 feb 2020, 22:55

Ponovo sam pogledao snimak i moram priznati da to nije bilo baš tako loše kao što sam danas zaključio. Jak je Velež i treba nastaviti zašto ne pobijediti i izbaciti Zrinjski nisu oni od nas puno jači. Treba malo pozitive nemojmo samo kritikovati ovo je prelomni momenat ima vremena za kritike ako ispadnemo iz KUP-a i shvatimo da nema ništa od Evrope. Tek je ovo nama druga sezona bit će tu još i uspona i padova.
Kako sam ja ali i većina forumaša često znao hvaliti Sesara treba biti realan pa reći da je danas po meni totalno podbacio i on i Arežina igrali smo bez sredine terena sa ispucavanjem lopti od strane Fejze.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 feb 2020, 08:03

DAĆE ,DAĆE ,GOTOVO JE ,NJEMU JE ODZVONILO.
TO SAMO ĆORAV NE VIDI.
A ONDA ,HUSREF MUSEMIĆ- KRALJ.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 29 feb 2020, 10:23

Prizivanje Musemića je besmisleno i nepotrebno u ovom trenutku i nadam se da niko ozbiljan ko odlučuje ne razmišlja u tom pravcu.Takođe @tuzlac smanji malo taj font,nismo slijepi i napiši nešto konstruktivno o utakmici umjesto ponavljajuće propagande.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 feb 2020, 11:44

CityCity je napisao/la:
29 feb 2020, 10:23
Prizivanje Musemića je besmisleno i nepotrebno u ovom trenutku i nadam se da niko ozbiljan ko odlučuje ne razmišlja u tom pravcu.Takođe @tuzlac smanji malo taj font,nismo slijepi i napiši nešto konstruktivno o utakmici umjesto ponavljajuće propagande.
Nema se šta pisati konstruktivno u stanju destrukcije.
Bilo da ga trpimo do ljeta ili da ide sada u naravi je isto, ostat ćemo u sredini ili mao ispod.
Pitanje je ko će više gledati i trpiti ovaj fudbal koji on kao "svjetski "stručnjak nameće.
Ima ona narodna:"Sjaši mi s vrata džaba ti kirija".Još je počeo slati i navijače u p.m.
Ispašće da su smo mi krivci za onaj jad i čemer.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 29 feb 2020, 11:50

tuzlac je napisao/la:
29 feb 2020, 11:44
CityCity je napisao/la:
Bilo da ga trpimo do ljeta ili da ide sada u naravi je isto, ostat ćemo u sredini ili mao ispod.
Pitanje je ko će više gledati i trpiti ovaj fudbal koji on kao "svjetski "stručnjak nameće.
Ima ona narodna:"Sjaši mi s vrata džaba ti kirija".Još je počeo slati i navijače u p.m.
Pa dobro ima li kakva druga opcija osim onemoćalog i ispranog Musemića ?

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 feb 2020, 11:54

tuzla1983 je napisao/la:
28 feb 2020, 22:55
Ponovo sam pogledao snimak i moram priznati da to nije bilo baš tako loše kao što sam danas zaključio. Jak je Velež i treba nastaviti zašto ne pobijediti i izbaciti Zrinjski nisu oni od nas puno jači. Treba malo pozitive nemojmo samo kritikovati ovo je prelomni momenat ima vremena za kritike ako ispadnemo iz KUP-a i shvatimo da nema ništa od Evrope. Tek je ovo nama druga sezona bit će tu još i uspona i padova.
Kako sam ja ali i većina forumaša često znao hvaliti Sesara treba biti realan pa reći da je danas po meni totalno podbacio i on i Arežina igrali smo bez sredine terena sa ispucavanjem lopti od strane Fejze.
Slažem se da Zrinjski nije puno jači od nas.Ali oni imaju dobrog trenera i igru, za razliku od nas.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 feb 2020, 11:59

CityCity je napisao/la:
29 feb 2020, 11:50
tuzlac je napisao/la:
29 feb 2020, 11:44
CityCity je napisao/la:
Pa dobro ima li kakva druga opcija osim onemoćalog i ispranog Musemića ?
Pretpostavljam da si pročitao Husićevo mišljenje o Musemiću pa da ne smaram citiranjem.
Jedini "problem "je što ,pretpostavljam, Muratović ne bi sarađivao sa Husrefom.
Ali, Husref nije ni u Gorkom imao sportskog direktora.On sebe daje cijelim bićem i zato je trofejni trener.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 29 feb 2020, 12:15

@Tuzlac Ništa nama novo ne bi donio Musemić.To bi bio korak u pogrešnom smjeru.Musemić je sve svoje bolje rezultate postigao sa Sarajevom i svom mašinerijom fudbalskog saveza i sudijske organizacije koja ide uz FK Sarajevo.Mimo FK Sarajevo rezultati su mu veoma skromni.Sa Azmirovom Slobodom nije osvojio ništa iako je tada Sloboda imala odličan roster.Pukao je u presudnom dijelu sezone.Takođe ništa posebno nije uradio ni u Mladosti DK gdje je 2017 dobio otkaz.Na kraju krajeva on je čak dobio i otkaz u sarajevskom Olimpiku 2009 godine.O svemu ostalom što ide uz njega,njegovom ponašanju i radu u komunikaciji sa igračima da i ne govorimo.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 feb 2020, 12:25

CityCity je napisao/la:
29 feb 2020, 12:15
@Tuzlac Ništa nama novo ne bi donio Musemić.To bi bio korak u pogrešnom smjeru.Musemić je sve svoje bolje rezultate postigao sa Sarajevom i svom mašinerijom fudbalskog saveza i sudijske organizacije koja ide uz FK Sarajevo.Mimo FK Sarajevo rezultati su mu veoma skromni.Sa Azmirovom Slobodom nije osvojio ništa iako je tada Sloboda imala odličan roster.Pukao je u presudnom dijelu sezone.Takođe ništa posebno nije uradio ni u Mladosti DK gdje je 2017 dobio otkaz.Na kraju krajeva on je čak dobio i otkaz u sarajevskom Olimpiku 2009 godine.O svemu ostalom što ide uz njega,njegovom ponašanju i radu u komunikaciji sa igračima da i ne govorimo.
Ti misliš da onaj rezultat sa Gorkim i nije Bog zna šta.Ona igra.Ona ljepota.Nije fer.Plasman u LE.Sarajevo i Željo ostali bez plasmana u LE.
-Realan si čovjek.Reci ,u kom smijeru sada ,TuzlaCity ide.?
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 feb 2020, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 29 feb 2020, 12:36

tuzlac je napisao/la:
29 feb 2020, 12:25
CityCity je napisao/la:
29 feb 2020, 12:15
Ti misliš da onaj rezultat sa Gorkim i nije Bog zna šta.Ona igra.Ona ljepota.Nije fer.Plasman u LE.Sarajevo i Željo ostali bez plasmana u LE.
-Realan si čovjek.Reci ,u kom smijeru sada idemo.?
Igra OK ali i roster je tada bio vrlo moćan i omogućavao tako nešto.No na kraju sezone je bilo od svega što bi nekad Murinjo rekao "zero tituli".Ovo sad gdje se ide je mutno i nepoznato.Ne sluti na neki veliki uspjeh,više na 5-6 mjesto i sredinu tabele.Treba sačekati da se još malo izbistri pa donijeti zaključke pa možda i odluke.Ali nikako ishitrene i površne.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 feb 2020, 12:48

- faraon je jedini krivac što 2016. trofej nije došao u Tuzlu .
----------------------------------------------------------------------------

Pješačenjem do zdravlja ,pardon Tužilaštva.
Veli faraon , "danas sam ja na meti a sutra će te biti vi dragi moji tuzlaci".

slika

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 29 feb 2020, 12:54

tuzlac je napisao/la:
29 feb 2020, 12:48

slika
"Faraon" je politički faktor koji ne dozvoljava rješavanje pitanja stadiona u Tuzli.On kontroliše sve odluke u opštini i dok je na sadašnjoj funkciji biće nemoguće dobiti bilo kakve dozvole za izgradnju,i ostalu potrebnu dokumentaciju od strane opštine Tuzla.Radi se o kombinaciji ličnih i ideoloških motiva.Lični su vezani za kontrolu moći i finansije,a ideološki za "socijalizam i socijalističko samoupravljanje" gdje je logično sva moć u rukama vođe tj političkog komesara partije. i gdje se ne dozvoljava privatna inicijativa,ulaganje i investiranje ako ono nije u rukama i pod kontrolom ideologije.
Zadnja izmjena: CityCity, dana/u 29 feb 2020, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 feb 2020, 13:01

Onomad kad je Starčević izgubio 3:0 od Sarajeva velim Husiću ,ovaj je gotov ,misleći na Starčevića.Pa nastavljam sa predlogom za jednog trenera.On se smije i veli mi, bit će to sve dobro.Za par dana Varešanovič.
I sada nakon niza koji je počeo još jesenas Baljić (sa ekipom koju je Bošnjaković ostavio u odličnom stanju), uopšte ne sumnjam da ćemo uskoro imati pravog trenera na klupi.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 feb 2020, 14:10

CityCity je napisao/la:
29 feb 2020, 12:54
tuzlac je napisao/la:
29 feb 2020, 12:48

slika
"Faraon" je politički faktor koji ne dozvoljava rješavanje pitanja stadiona u Tuzli.On kontroliše sve odluke u opštini i dok je na sadašnjoj funkciji biće nemoguće dobiti bilo kakve dozvole za izgradnju,i ostalu potrebnu dokumentaciju od strane opštine Tuzla.Radi se o kombinaciji ličnih i ideoloških motiva.Lični su vezani za kontrolu moći i finansije,a ideološki za "socijalizam i socijalističko samoupravljanje" gdje je logično sva moć u rukama vođe tj političkog komesara partije. i gdje se ne dozvoljava privatna inicijativa,ulaganje i investiranje ako ono nije u rukama i pod kontrolom ideologije.
Klub se zvanično u pismenoj formi obratio njemu i preko njega resornoj službi jer se radi o specifičnoj pogodbi.Dakle grad zeljište i neko umanjenje rente a klub stadion za opšte a ne samo svoje dobro.I stigla je pismena odbijenica.Sve razloge koji si naveo i ja apostrofiram i nema sumnje da je to na žalost tako.Njemu će ko i svakom doći kraj kad je u pitanju politička moć.Uvijek sam govorio prijateljima ,nama ljevica treba ko hljeb u politici ali ,ovo nije vidlo ljevice.I evo počinje ono već viđeno.Njega će srediti njegovi.Kad ,tad.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 feb 2020, 14:37

Kakav crni faraon i ljevica....Lik se počeo davno gubit i mislit da svijet postoji radi njega.....a pogotovo Tuzla....gdje u normalnoj državi ima da se vlada 20 godina....Dodik za sirotinju :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 feb 2020, 14:45

Baljic je dobio ultimatum, mislim da ce dobiti nogu poslije Želje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 feb 2020, 14:46

staragarda je napisao/la:
29 feb 2020, 14:37
Kakav crni faraon i ljevica....Lik se počeo davno gubit i mislit da svijet postoji radi njega.....a pogotovo Tuzla....gdje u normalnoj državi ima da se vlada 20 godina....Dodik za sirotinju :urnebes: :urnebes:
Meni je poznato pod čijom je on zaštitom i znam da je ovako kako sada stvari stoje bezbjedan .Ali ti koji njega štite imaju od davnina jedan ružan običaj,pustiti čovjeka ko štetu niz vodu.Fotka je simpa moraš priznat.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.