Rusima se vraća Hines pa ti je ovo za Krstića dosta rizičnozgmiky je napisao/la:milano 75.5 više 1.85
longford 15.5 više 1.75
cska 79.5 više 1.90
krstić 13.5 više 1.70
10.46
real-macani 162.5 više 2.05
cska +6.5 h2 1.90 pobjeda 7+
milano-fener 153.5 više 1.95
7.6
moja dva današnja, imam još 1 na nottingham i maccabi 1.pol u nekim kombinacijama, a i palmeiras gg3+ bi trebalo probati, i prvo pol.protiv palmeirasa
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bayern-CSKA 2
-14,5+/N.Krstić 2
Olympiakos (-79,5+) zd2
-10,5+/G.Printezis 2
Nottingham-Watford (-3+) zX2
Cornet-Zahl.Strycova (+5,5) hp2
-----------------------
Uk.kvota: 24.10
-14,5+/N.Krstić 2
Olympiakos (-79,5+) zd2
-10,5+/G.Printezis 2
Nottingham-Watford (-3+) zX2
Cornet-Zahl.Strycova (+5,5) hp2
-----------------------
Uk.kvota: 24.10
❶❾❽❽
Imal ko prijedlog za ove igrace Eurolige sto su ostali ?
Over/under ?
Over/under ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
langford 15.5 više al me nemoj ganjat po forumuOtelo je napisao/la:Imal ko prijedlog za ove igrace Eurolige sto su ostali ?
Over/under ?

Njega sam stavio, treba mi jos jedan 
Edit: Uplatih, sretno nam :ugeek:

Edit: Uplatih, sretno nam :ugeek:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dajte nekog od NBA kosarkasa za vcrs, hocu da idem u kladionicu 

Kurbla je napisao/la:Ove cetiri ce zamijeniti neke koje nece dati kombinovano 40 poena, vec 20, i Kosice ce dobiti 7 razlikeArhitekt je napisao/la:Gost dolazi bez 4 igračice na ovaj meč.Kurbla je napisao/la:EUROLIGA (Ž)
18:00 Gyor - Kosice (-4,5) h2 @ 1,85
(da ce Kosice dobiti 5 i vise razlike)
Danas su bez: Leuchanka (7 ppg, 7 rpg) , Kupcikova (6 ppg, 4 rpg, 1 apg) , Pierson (18 ppg, 7 rpg, 1 apg) , Krivacevic (9 ppg, 6 rpg, 1 apg).![]()
![]()
(Btw, kod domacina tri starterke imaju menstruaciju. Provjereno, sinoc)
HAHA Dobro nam dosao i svaka cast na ovome..
crawford preko. vrijeme je da se blake malo smiri, a gdje ćeš bolje od gsw-a za odigrat nekoga u over.EmirTM87 je napisao/la:dajte nekog od NBA kosarkasa za vcrs, hocu da idem u kladionicu

klay preko. granica mu pala za 3-4 koša, krene li ga šut večeras, lagani over ulazi. nek skine 3 trojke, već je na pola puta..
Kurbla

U desetom selu živi Antuntun!
odigrao sam crawforda, claya nemam u ponudibevanda4 je napisao/la:crawford preko. vrijeme je da se blake malo smiri, a gdje ćeš bolje od gsw-a za odigrat nekoga u over.EmirTM87 je napisao/la:dajte nekog od NBA kosarkasa za vcrs, hocu da idem u kladionicu
klay preko. granica mu pala za 3-4 koša, krene li ga šut večeras, lagani over ulazi. nek skine 3 trojke, već je na pola puta..
Kurbla![]()
čestitke i od mene!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Irving je valjda zeljan dokazivanja, kada igra protiv Knicksa uvijek odigra jako dobro. Znao je i 41 poen ubacit u New Yorku.EmirTM87 je napisao/la:odigrao sam crawforda, claya nemam u ponudi
Knicski i Felton slabo brane njegovu PG poziciju, i ocekivat ga je ponovo u dobrom izdanju.
Valjda prebaci 22 poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jedan NBA za večeras:
Golden State Warriors - LA Clippers H2(+6) 2,00 (pinnacle)
Warriorsi u laganom padu forme, izgubili zadnje 3 od 4 kući. Gledao sam ih kontra Timberwolvesa i Wizardsa, stvarno loše izgledaju,protiv Wizzardsa loš šut trojku, dozvoljavaju dosta ofanzivnih skokova i dva-tri šuta u napadu protivnicima. Clippersi igrju bez najboljeeg igrača Crisa Paula,bez njega su na skoru 10-3, ali su ispred Warriorsa 5 utakmica u prednosti na čelu Pacific divizije. Mislim da je prevelika kvota na goste,posebno je visok hendikep. U sjećanju mi je ostao njihov zadnji meč za Božić, kada su Warriorsi nezasluženo dobili,uz veliku pomoć sudija i isključenje Blake Griffina. Večeras je vrijeme za naplatu dugova za Griffina i saigrače.
Golden State Warriors - LA Clippers H2(+6) 2,00 (pinnacle)
Warriorsi u laganom padu forme, izgubili zadnje 3 od 4 kući. Gledao sam ih kontra Timberwolvesa i Wizardsa, stvarno loše izgledaju,protiv Wizzardsa loš šut trojku, dozvoljavaju dosta ofanzivnih skokova i dva-tri šuta u napadu protivnicima. Clippersi igrju bez najboljeeg igrača Crisa Paula,bez njega su na skoru 10-3, ali su ispred Warriorsa 5 utakmica u prednosti na čelu Pacific divizije. Mislim da je prevelika kvota na goste,posebno je visok hendikep. U sjećanju mi je ostao njihov zadnji meč za Božić, kada su Warriorsi nezasluženo dobili,uz veliku pomoć sudija i isključenje Blake Griffina. Večeras je vrijeme za naplatu dugova za Griffina i saigrače.
Samo 0,02 mi fali.. Imali iko???FC BAYERN je napisao/la:Imali ko viska 0,02 na wwinu fali mi da odigram tiket.
Irving +
C.Antony +
P.George +
Curry +
laganozgmiky je napisao/la:Bayern M.-CSKA Moskva / CSKA over 79.5 1.90, H +6.5 2 1.90
gosti puni samopouzdanja dolaze u glavni grad bavarske, ruku na srce njemačka momčad nema tu kvalitetu da zaustavi ruski stroj i očekujem da rusi ubace 80+ koševa, domaćini ne igraju obranu na razini jednog ozbiljnijeg euroligaša i u utakmici na veći broj koševa očekujem lagani posao za ruse te pobjedu sa 10+ razlike.
@Consigliere tako je putovali su 40 sati i bilo bi čudo da dobiju utakmicu, čak je pomaknuta za nekoliko sati jer ne bi stigli, a postojala je dvojba da li putuju uopće no pod prijetnjom suspenzije morali su to "odraditi"

od 0-2 do 4-2 baš su ofirnizgmiky je napisao/la:Nott.Forest-Watford 1 1.90
gledajući statistiku trebala bi biti pobjeda domaćina i mislim da neće izostati, domaćin igra solidno ove sezone dok je gost ispod razine koju su očekivali obzirom na ime kluba, sve osim pobjede domaćina za mene bi bilo veliko iznenađenje, očekujem laganu 1 vjerujem i u handicapu

Phoenix manje od 94,5p
Knicks h1 (5,5)
LA Clippers h2 (6,5)
Knicks h1 (5,5)
LA Clippers h2 (6,5)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Prva 3 gola Forresta zabili igrači koji su ušli sa klupe. Kako su ušli, tako su i zabijali redom. U razmaku od 4 minute maksimalno po ulasku na teren. Treneru treba orden dodijeliti.zgmiky je napisao/la:od 0-2 do 4-2 baš su ofirnizgmiky je napisao/la:Nott.Forest-Watford 1 1.90
gledajući statistiku trebala bi biti pobjeda domaćina i mislim da neće izostati, domaćin igra solidno ove sezone dok je gost ispod razine koju su očekivali obzirom na ime kluba, sve osim pobjede domaćina za mene bi bilo veliko iznenađenje, očekujem laganu 1 vjerujem i u handicapu![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
31.01. 01:00 Indiana - Phoenix H1 (+6.5) 1.55
31.01. 02:00 New York - Cleveland H1 (+2.5) 1.55
31.01. 04:30 Golden State LA Clippers H2 (+8.5) 1.60
3.85
31.01. 02:00 New York - Cleveland H1 (+2.5) 1.55
31.01. 04:30 Golden State LA Clippers H2 (+8.5) 1.60
3.85
Dragić ( -20,5+) 1 1.85
Hibbert ( -11,5+) 2 1.85
Hibbert ( -11,5+) 2 1.85
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
eh, zabavih se analizirajuc ovaj nba ludi, od ovog cu iskombinirat jedno 3 doubla:
LaC +10,5
Cleveland +10,5
J. R. Smith OVER 15
J. Crawford 20,5 OVER
K. Irving 22,5 OVER
P. George 23,5 OVER
S. Curry 25,5 OVER
//edit
No.1

No.2

No.3

sretno!
LaC +10,5
Cleveland +10,5
J. R. Smith OVER 15
J. Crawford 20,5 OVER
K. Irving 22,5 OVER
P. George 23,5 OVER
S. Curry 25,5 OVER
//edit
No.1

No.2

No.3

sretno!

Ulog manji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.