Nek štediOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa ko da Rodgers ne bi volio da ima love da kupi tog je*enog Salaha, ili Regesa, ili Mvillu. Izgleda da neće ni dobaciti preko 10 milionaJa stvarno ne znam kako je moguće da se ne dovode pojačanja, šta se dešava?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nek štediOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa ko da Rodgers ne bi volio da ima love da kupi tog je*enog Salaha, ili Regesa, ili Mvillu. Izgleda da neće ni dobaciti preko 10 milionaJa stvarno ne znam kako je moguće da se ne dovode pojačanja, šta se dešava?
OTNYS_YNWA je napisao/la:Frajera ni na youtubeu nema, al zato na menadžeru dere.
[youtube][/youtube]
A ja krmak se ubi streamovima a ima prenos na BHT-uLiverpoolREDS je napisao/la:na menageru dere uz direktan prijenos na bht-u
E radije cu se ebavat sa streamovima i slusat rusa kakvog nego njegaOTNYS_YNWA je napisao/la:jesam poželio zavalit se na krevet i pregledati utakmicu na TVu ko čovjekDa hoće OBN otkupiti pa makar samo Vugdalić komentarisao.
Ko to kaže?OTNYS_YNWA je napisao/la:Frajera ni na youtubeu nema, al zato na menadžeru dere.
[youtube][/youtube]
Jorginho igra strašno u Hellasu, i zajedno sa Iturbeom i starim liscem Tonijem ( da ne računamo navijače ) ih drži na mjestu na kojem su sad, i imaju realne šanse za izlazak u Evropu.Paradajz je napisao/la:Pouzdan novinar iz Raia, tvrdi da je poslata ponuda za Jorginha, 8m + bonusi. To bi vec bio posao.
Liverpool have been linked with a move for Napoli midfielder Gokhan Inler.
da da, protiv Everton je trebao biti mustwin, a protiv City i Chelsea remi i eto 5 bodova i eto 2. pozicijegio10 je napisao/la:Kakav klip, ali koliko smo samo bodova mogli uzeti na utakmicama protiv Evertona, Citya i Chelsea