Sut roviti supitar079 je napisao/la:Zasto mali plavi na ovoj temi pisu zalopojke i placu ko mala djeca? Sta im je?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sut roviti supitar079 je napisao/la:Zasto mali plavi na ovoj temi pisu zalopojke i placu ko mala djeca? Sta im je?
post dana!miky_hz je napisao/la:Sut roviti supitar079 je napisao/la:Zasto mali plavi na ovoj temi pisu zalopojke i placu ko mala djeca? Sta im je?
Pa nek na svojoj temi rove i kopaju.miky_hz je napisao/la:Sut roviti supitar079 je napisao/la:Zasto mali plavi na ovoj temi pisu zalopojke i placu ko mala djeca? Sta im je?
miky_hz je napisao/la:Sut roviti supitar079 je napisao/la:Zasto mali plavi na ovoj temi pisu zalopojke i placu ko mala djeca? Sta im je?
ZZ nemoj i ti vidiš da je izvučen naslov iz kontexta inaće te cijenim kao forumaša ne idi na prvu pročitaj cijeli text promijenit češ mišljenjeZZtop10 je napisao/la:ma novinar dodao , mrzi sarajevo 1/1Rule_hz je napisao/la:a vi mislite da je on ovo rekao ili je novnar dodao?
Imaju bolji međusobni omjer sa nama to je največi minus u ovoj njihovoj pobjedi danas i u nastavkuNantess je napisao/la:Ne svidja mi se rezultat nikako. Nama je x bio najbolji. Siroki ima najlaksi raspored do kraja, tako da ovom pobjedom izbijaju na celo najozbiljnijeg kandidata za titulu. Nisam zadovoljan nikako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hajde super, prosli put te nisam cuo pa ostah bez kospa i dvojnog chabib je napisao/la:Oj jedva cekam sutra ima da se derem ko nikad do sad
Jad si ti..kakve veze imaju igrai Sirokog sa Vedranovim ubistvom? Ok njihove navijace ganjati i **** gdje se god stigne...po tebi ispade da sutra Robert Jarni preuzme Siroki da bi i on za tebe bio ubica, a prije toga si mu kao i svi mi pusio purac? Nidje veze....kakvi jadovi stid me za koga navijam i sa kim djelim tribinu fuj jadovi jadni