Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nemam vremena za analizu
Turner 18.5 under wwin
Turner 18.5 under wwin
You'll never walk alone.
odluka je pala, izvadite me za snooker zivota vam, aeeeeeeeeeee

Darantula over 33 33
Đejms over 27 34
Boš over 18 18
Miami 1 2
Love over 25 30
Dirk over 21 38
Afalo over 19 10
Lowry over 19

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 30 jan 2014, 15:12, ukupno mijenjano 2 puta.
tiket koji je kolega postavio je iz marathonbeta.SPY je napisao/la: @joker
Preko koje klad se kladiš?
ako nemas racun - preporucam

U desetom selu živi Antuntun!
German Masters:
M. Stevens - O'Brien / 1 @1.66
M. King - Harold / over 7.5 @1.77
Guodong - Poomjaeng / over 7.5 @2.10
Hawkins - Day / 1 @1.62
Hamilton (h-1.5) - Lines / 2 @1.66
Lawler - Davison / over 7.5 @1.83
Junhui - M. Williams / 1 @1.44
Selby - Maflin / 1 @1.33
J. Perry - McGill / 1 @1.62
Ukupna kvota: 94.2115
Rekao sam da neću analizirati, ali moram par riječi o ova 3 para koja su označena sa "
"
--Pomjaeng, jučer sam vam ga htio predložiti za narodni jer je bio ogroman value protiv Cartera, ali ipak nisam pošto je Alistair odlično igrao zadnjih mjesec dana. No, Poomjaeng je dobio u decideru i sada ide na opasnog kineza Guodonga koji je pomeo oronulu zvijezdu Whitea. Isprva sam mislio odigrati da Poomjaeng neće izgubiti 2 razlike, ali na kraju sam se odlučio za ovaj tip koji ipak ima veću vjerojatnost za prolaz. Očekujem tvrd meč, ne vidim konačnog pobjednika, al obojica bi trebala skupiti 3 frejma. Guodong favorit na papiru, al krene li simpatičnog Dechawata.. Spašavaj se tko može!
--Lines, čovjek sa turnira izbaci Binghama, sljedeće kolo dobije 3 klase slabijeg igrača i bookieji ga stave kao autsajdera?!? Kvota da neće izgubiti 2 razlike tako dobra da moram uzeti bez puno priče. Očekujem pad tečaja do jutra.
--Junhui, najdraži kineski sin! Otvorio je put mnogima (guodongu,pengfei,hang-liu,yupengu,wenbou..), daleko najbolji Azijski igrač, a u svijetu je među prvih 5 već dugi niz godina. Zavidne brojke ove sezone, razbacuje se century-ima kao da su bomboni. Ubojica dječjeg lica, ide po ovu titulu i ne znam tko bi ga mogao zaustaviti.. Mark Williams?!? Sumnjam!
M. Stevens - O'Brien / 1 @1.66
M. King - Harold / over 7.5 @1.77
Guodong - Poomjaeng / over 7.5 @2.10

Hawkins - Day / 1 @1.62
Hamilton (h-1.5) - Lines / 2 @1.66

Lawler - Davison / over 7.5 @1.83
Junhui - M. Williams / 1 @1.44

Selby - Maflin / 1 @1.33
J. Perry - McGill / 1 @1.62
Ukupna kvota: 94.2115
Rekao sam da neću analizirati, ali moram par riječi o ova 3 para koja su označena sa "

--Pomjaeng, jučer sam vam ga htio predložiti za narodni jer je bio ogroman value protiv Cartera, ali ipak nisam pošto je Alistair odlično igrao zadnjih mjesec dana. No, Poomjaeng je dobio u decideru i sada ide na opasnog kineza Guodonga koji je pomeo oronulu zvijezdu Whitea. Isprva sam mislio odigrati da Poomjaeng neće izgubiti 2 razlike, ali na kraju sam se odlučio za ovaj tip koji ipak ima veću vjerojatnost za prolaz. Očekujem tvrd meč, ne vidim konačnog pobjednika, al obojica bi trebala skupiti 3 frejma. Guodong favorit na papiru, al krene li simpatičnog Dechawata.. Spašavaj se tko može!
--Lines, čovjek sa turnira izbaci Binghama, sljedeće kolo dobije 3 klase slabijeg igrača i bookieji ga stave kao autsajdera?!? Kvota da neće izgubiti 2 razlike tako dobra da moram uzeti bez puno priče. Očekujem pad tečaja do jutra.
--Junhui, najdraži kineski sin! Otvorio je put mnogima (guodongu,pengfei,hang-liu,yupengu,wenbou..), daleko najbolji Azijski igrač, a u svijetu je među prvih 5 već dugi niz godina. Zavidne brojke ove sezone, razbacuje se century-ima kao da su bomboni. Ubojica dječjeg lica, ide po ovu titulu i ne znam tko bi ga mogao zaustaviti.. Mark Williams?!? Sumnjam!
U desetom selu živi Antuntun!
16Believe je napisao/la:Nemam vremena za analizu
Turner 18.5 under wwin
You'll never walk alone.

hajde jedan ali dvojica
Znaci "PRIJEDLOZI I SUGESTIJE" za sve ostalo "CHAT;SUPLJA;KUKANJE"edo1X2 je napisao/la:
hajde jedan ali dvojica
FT: 1-3!vjesnicar je napisao/la:24:00 River Plate - San Lorenzo 2 @ 1.95 Sportplus
Trener "domacih" najavio da ce na ovom turniru isprobati novopridosle igrace, zamjene i nekoliko juniora te da ce odmoriti kompletnu prvu postavu jer su zasluzeno osvojili prethodni turnir pobjedivsi ljutog rivala Bocu Juniors sa 2-0.
Na ovaj mec koji se igra na neutralnom terenu u Salti povest ce svega 19 igraca od cega su 3 golmana i po sastavu koji je odredjen da putuje se zaista vidi da niti jedan prvotimac ne ide na ovu utakmicu.
Evo vam podatak ko je igrao protiv Boce: River Plate: Barovero; Mercado, Maidana, Álvarez Balanta; Carbonero, Ponzio (C), Kranevitter, Vangioni; Lanzini; Menseguez y Gutiérrez.Izmjene: Chichizola, Funes Mori, Ledesma, Ferreyra, Fabbro, Villalva y Simeone.
A spisak od 19 igraca koji danas putuju na ovaj turnir: Leandro Chichizola, Germán Pezzella, Ramiro Funes Mori, Víctor Cabrera, Augusto Solari, Cristian Ledesma, Ariel Rojas, Osmar Ferreyra, Jonathan Fabbro, Fernando Cavenaghi, Daniel Villalva, Nicolás Francese, Emanuel Mammana, Federico Vega, Emiliano Agüero, Nicolás Gómez, Julio Zuñiga, Lucas Pugh y Lucas Boyé.
Dakle za trenera "nebitan" turnir koji zeli iskoristiti kao trening utakmicu da vidi na koga jos moze racunati.
San Lorenzo na drugoj strani igra prvu pripremnu utakmicu i sigurno je da se nekoliko novih igraca zeli dokazati u ionako jakoj konkurenciji. Nasao sam podatak da trener San Lorenza ovu utakmicu smatra jako ozbiljno i da je pristupio istoj jako angazovano i da zeli pobjediti bez obzira sto je pripremna utakmica.
Rijetko u kojoj kladionici se moze naci ovaj susret za odigrati jer je u vecini blokiran. Sretno!

BeastZE je napisao/la:Ko hoće dobitak, sve kontra![]()
Tottenham - Man.City PM3
Kun Aguero / daje gol
zk/zbroj kornera OVER 11,5
Stuttgart - Bayern PM2
Chelsea - West Ham (hend.0:1) h1
---------------------------------------------
Koef. 14.03
❶❾❽❽
- Maradonaaa
- Kontakt:
Khimik - Alba Berlin kp1 1,75
gosti imali problema sa putovanjem zbog vremena,nisu mogli otici sa avionom pa su sa autobusom putovali 500 km
vrijedi pokusati 1
utakmica je inace pomaknuta za par sati,trebala je krenuti u 14:00
gosti imali problema sa putovanjem zbog vremena,nisu mogli otici sa avionom pa su sa autobusom putovali 500 km
vrijedi pokusati 1
http://prntscr.com/2nwkzm" onclick="window.open(this.href);return false;Maradonaaa je napisao/la:Khimik - Alba Berlin kp1 1,75
vrijedi pokusati 1
- Maradonaaa
- Kontakt:
sve vuce na 1Nexus je napisao/la:http://prntscr.com/2nwkzm" onclick="window.open(this.href);return false;Maradonaaa je napisao/la:Khimik - Alba Berlin kp1 1,75
vrijedi pokusati 1
vajda nece biti navlakusa

http://****.rs/news.php?news=118400" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije samo partizan u problemima.
Nije samo partizan u problemima.
Sandhausen-Furth (zp) zp2+ @ 2,15
Palmeiras ps1 2,00
Nottingham zx2 1,75
Akhisar ps1 1,55
JUUURIIIIIS

Nottingham zx2 1,75
Akhisar ps1 1,55
JUUURIIIIIS

BHF Bosanska Krajina!
D.Hackett (Milano) (12,5) čet 20:30 1,85 MANJE(WWin)
Hackett otkako je prešao iz Siene u Milano igra u prosjeku 24 minute i postiže 10 koševa u EL,u Sieni je bio glavni igrač i uzimao je dosta šuteva,ali kao što sam pisao i prošli put protiv Efesa u Milanu on nije prva napadačka opcija,jer i Gentile i Langford uzimaju više šuteva od njega i ne vjerujem da će preći ovu granicu jer očekujem dosta tvrdu i ne baš efikasnu utakmicu,jer Fener nema pravo na još jednu pogrešku.
Rice T.(-10,5+)-Rea-Mac čet 20:45 1,80 1,90(Supersport)
U prvoj fazi EL samo je jednom prebacivao ovu granicu i to protiv Rytasa u 9. kolu,dok je u zadnje tri utakmice druge faze zabijao 12(Lok.Kuban),20(Zalgiris),15(Partizan) i prosto ne mogu zamisliti da će i četvrtu utakmicu za redom prebaciti ovu granicu i to protiv Reala u Madridu,jer niti u izraelskom prvenstvu ne igra baš sjajno,igra prosječno 20-tak minuta ,uzima 5,6 šuteva što mu ne bi trebalo biti dovoljno da prebaci ovu granicu.
SRETNO.
Hackett otkako je prešao iz Siene u Milano igra u prosjeku 24 minute i postiže 10 koševa u EL,u Sieni je bio glavni igrač i uzimao je dosta šuteva,ali kao što sam pisao i prošli put protiv Efesa u Milanu on nije prva napadačka opcija,jer i Gentile i Langford uzimaju više šuteva od njega i ne vjerujem da će preći ovu granicu jer očekujem dosta tvrdu i ne baš efikasnu utakmicu,jer Fener nema pravo na još jednu pogrešku.
Rice T.(-10,5+)-Rea-Mac čet 20:45 1,80 1,90(Supersport)
U prvoj fazi EL samo je jednom prebacivao ovu granicu i to protiv Rytasa u 9. kolu,dok je u zadnje tri utakmice druge faze zabijao 12(Lok.Kuban),20(Zalgiris),15(Partizan) i prosto ne mogu zamisliti da će i četvrtu utakmicu za redom prebaciti ovu granicu i to protiv Reala u Madridu,jer niti u izraelskom prvenstvu ne igra baš sjajno,igra prosječno 20-tak minuta ,uzima 5,6 šuteva što mu ne bi trebalo biti dovoljno da prebaci ovu granicu.
SRETNO.
Printezis 10.5 over- jednostavno njega uvijek igram.Uvijek ispostuje ovu granicu, vcrs opet ocekujem jednu otvorenu tekmu s dosta koseva tako da sam siguran da ce ovo preci do poluvremena.
cska 2- u proslom kolu nanijeli realu prvi poraz,igraju odlicno i ono sto je bitno kristic igra iz utakmice u utakmicu sve bolje.
cska 2- u proslom kolu nanijeli realu prvi poraz,igraju odlicno i ono sto je bitno kristic igra iz utakmice u utakmicu sve bolje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Imali ko viska 0,02 na wwinu fali mi da odigram tiket.
sta je sa realom, olympiakosom, cska, mislio sam to odigrati na veci ulog ?
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.