Gnabry je poluspic a ne krilo...ovo je dokaz.

Bravo Müller;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Miler je je beskoristan protiv ekipa koje igraju bunker.Centre forward je napisao/la:Gnabry je igrač za Arsenala i slicne klubove. Mileru se desilo ono sto i recimo Torresu, Fabregasu i co. Svoj najbolji fudbal su igrali u ranim i srednjim dvadesetim i kasnije su strmoglavo potonuli.
James je definitivno glavom negdje drugo. Nezainteresovan, inertan, i ponasa se k'o da ga je neko puskom natjer'o da izadje na teren.
Sve ovo ce platit' Lewandowski, na ovaj ili onaj nacin.
reci slobodno ne smije i vozdracoelho41 je napisao/la:Možda i Lewa neće odmor, jer ganja titulu najboljeg strijelca, znate da se kod nas ispunjavaju želje igračima, tako da moguće i da nije do Kovača jer hoće Robert da trpa buraniju
pa to sam htio reći samo argumentovano da me razumijete, ali koliko je Lewandowski opterećen golom u ovim sitnim utakmicama, nervira me sebičnost, sreća pa u važnim tekmama ne ponaša se tako. Najbolje partije je pružao dok je nosio kapitensku traku par utakmica tad je osjećao neku drugačiju važnost na terenuharden je napisao/la:reci slobodno ne smije i vozdracoelho41 je napisao/la:Možda i Lewa neće odmor, jer ganja titulu najboljeg strijelca, znate da se kod nas ispunjavaju želje igračima, tako da moguće i da nije do Kovača jer hoće Robert da trpa buraniju