Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EDO299
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EDO299 » 13 jan 2014, 15:44

Mislim da se Flanagan vraca nakon Aston Ville. Sterling je zasluzio da se nadje u prvih 11 slijedecu tekmu. Coutinhu klupa obavezno. Misli da ima zagarntovano mjesto u prvih 11. Treba ga BR spustiti na zemlju malo, a i Glena bi lagano na klupu, a Kelly-a u prvih 11.
At the end of the storm there's a golden sky..

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 jan 2014, 16:10

the scouser je napisao/la:Trenutno repriza u toku na SK 3, nevjerovatno kako je slaba veza bila sa Hendersonom i Coutinhom, ozbiljno mislim da ne bi bilo loše da Alberto počne sljedeću utakmicu umjesto jednog od njih dvojice.
Nevjerovatno kako smo slabo odbranu igrali, Crouch je u par navrata izgledao kao Ibrahimović, a i Arnautović i Adam su se poprilično naigrali.
:lol: e cuj alberto, mozda bi mogao u espanjolu igrati.On nikad nece igrac postati za srednji klub a kamoli sta vise

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 13 jan 2014, 16:47

Lucas je opet najslabiji bio u veznom redu, pa vi pričajte šta hoćete, ove sezone njegova igra ni na šta ne liči.Vidim da su i bekovi na udaru kritika, i slažem se da Glen i Cissokho ne igraju na traženom nivou, ali i njima bi olakšalo posao da manje puše na sredini i da tu igra neki razbijač kako treba.

Štoperski tandem Škrtel - Toure također ne funkcioniše, nadam se da protiv Ville gledamo Sakhoa.Ali sve u svemu, najbitnije je da se pobjeđuje i kad nam fali par igrača i kad ne djelujemo perfektno na terenu.To je odlika zrelih ekipa, ono što fali Liverpoolu već godinama, a što je General izgleda uspio da vrati.Aferim. 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jan 2014, 18:32

the scouser je napisao/la:Trenutno repriza u toku na SK 3, nevjerovatno kako je slaba veza bila sa Hendersonom i Coutinhom, ozbiljno mislim da ne bi bilo loše da Alberto počne sljedeću utakmicu umjesto jednog od njih dvojice.
Nevjerovatno kako smo slabo odbranu igrali, Crouch je u par navrata izgledao kao Ibrahimović, a i Arnautović i Adam su se poprilično naigrali.
tesko ce ti alberto u prvu postavu prije nego sturridge.
You are someone else I am still right here

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 13 jan 2014, 18:38

Suarez-Sturridge-Sterling udarna trojka i nema problema protiv Ville.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 jan 2014, 20:05

slika

Perverzija slika

Znam da neće ništa biti od Shawa, ali eto
Ja te volim, volim Željo..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 jan 2014, 20:25

fera je napisao/la:
tesko ce ti alberto u prvu postavu prije nego sturridge.
Skroz sam Stua izbacio iz kalkulacija :mrgreen: . Šteta, mislim da Alberto uopšte nije loš, nadam se da će dobiti šansu.

@Torres_9

Odlična argumentacija, na prvu se vidi da si pametan momak.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 13 jan 2014, 20:33

Pa prije bih stavio Gerrarda narednu u takmicu na LB nego Cissokha..ne daj Boze da Agbonlahor bude na njegovoj strani.
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 jan 2014, 20:34

Mozda smijesno zvuci, al' Allen nam je protiv Stokea falio i previse. Da je on bio na poziciji Lucasa treci gol sigurno ne bi primili, a i sama igra bi izgledala puno brze.

Iako sam veliki fan Lucasa, smatram da sa prebacivanjem Gerrarda na DMF(i vrijeme je bilo, jer smo na pocetku sezone i padali zadnjih 25min jer on nije imao snage za box to box igru) Lucas vise nema sta traziti u prvih 11.
Vjerujem da ce tu ostat do ljeta, eventualno i duze kao back up, ako kojim slucajem ne nadjemo zamjenu.

Po meni je kljucno da dovedemo kakvog veznog box to box igraca, a meni iskreno ne moze naumpast nijedan koji bi bio taj . :?
------------Mignolet---------

?------Skrtel-Sakho--------?
-----------Gerrard-----------

---------Hendo---Suso?----------

Sterling-----SAS-----------

Klupa : Agger, Johnson, Enrique, Lucas, Allen, Coutinho, novo krilo, Aspas/Borini/novi napadac, Alberto

Otprilike ovako bi mogli izgledat sljedece sezone. Stavio sam Susa, cisto jer ga gotivim i zato sto pravo dobro igra u Spaniji ove sezone. Mada je puno bolje da tu igra onaj Reges iz Porta recimo.. :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 jan 2014, 20:48

slika

Bombona :$
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jan 2014, 20:51

Pa da je Allen zdrav, skoro sam uveren da bi Lucas bio klupa. Ne treba BTB, nego bas M'Vila (koji uostalom i jeste slican BTB veznjaku), pa da zajedno sa Hendom i Stivijem cine udarnu snagu na sredini, gde ce trcanjem ova dvojica malo odmoriti Stivija, mada ima Stivi snage jos, bas se vidi da je totalno fit.

Bekovi sada predstavljaju problem, Gleno iz meca u mec sve gori i gori, sve od kako se pominje onaj ugovor i smanjivanje plate, a levo ne treba spominjati, valjda se Flano vrati u sledecem mecu, ne znam kakva je situacija sa njim.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 jan 2014, 21:29

Paradajz je napisao/la:Pa da je Allen zdrav, skoro sam uveren da bi Lucas bio klupa. Ne treba BTB, nego bas M'Vila (koji uostalom i jeste slican BTB veznjaku), pa da zajedno sa Hendom i Stivijem cine udarnu snagu na sredini, gde ce trcanjem ova dvojica malo odmoriti Stivija, mada ima Stivi snage jos, bas se vidi da je totalno fit.

Bekovi sada predstavljaju problem, Gleno iz meca u mec sve gori i gori, sve od kako se pominje onaj ugovor i smanjivanje plate, a levo ne treba spominjati, valjda se Flano vrati u sledecem mecu, ne znam kakva je situacija sa njim.
M'villu sam bas slabo gled'o, tako da ne znam kakav je sa loptom. Po svrsavanju po njemu primjetim da je ubica pozadi, ali me zanima moze li meda naprijed ? Ako ne moze, onda bas i nisam za dovodjenje istog.

@gaston tesko da ce bilo ko igrat iza Gerrarda u veznom redu. To je i sam Stevie izjavio nakon Stokea, a ja sam ubjedjen da na ovoj poziciji hladno moze odigrati jos 2 sezone poslije ove.

Samo se sjetite sta je znacio Scholes za United na zadnjem veznom sa svojih 35-6 godina..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jan 2014, 21:42

fanatic je napisao/la:M'villu sam bas slabo gled'o, tako da ne znam kakav je sa loptom. Po svrsavanju po njemu primjetim da je ubica pozadi, ali me zanima moze li meda naprijed ? Ako ne moze, onda bas i nisam za dovodjenje istog.
Moze on i napred, nije limitiran kao Leiva, ima oko za pas. Ali meni je bitno da on pozadi u odbrani razbija, ima ko ce napred da resava.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 13 jan 2014, 21:50

Kako godine prolaze, Stevie sve defanzivniji, sad ide na DM, zanimljivo.Ali ja sam opet za dovođenje recimo M'ville, a da Stevie igra CM.Uglavnom, mislim da Lucas uskoro seli na klupu, možda već protiv Ville ne bude u startnoj postavi.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 jan 2014, 21:54

Ma Lucas je zaštićen ko Bengalski tigar, on će imati mjesta u XI sve dok ne dođe neko drugi ili dok baš ogromno kiksa i dokaže da je prop'o.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 13 jan 2014, 21:54

Za ozbiljan rezultat moraju doci 2 veznjaka ( kvalitetna veznjaka ne neki u rangu Allena ), od kojih ce jedan biti zadnji vezni ( razbijac ). Barem jedan bek ( po mogucnosti desni ) i krilo .

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 13 jan 2014, 21:58

BeyKopites je napisao/la:Ma Lucas je zaštićen ko Bengalski tigar, on će imati mjesta u XI sve dok ne dođe neko drugi ili dok baš ogromno kiksa i dokaže da je prop'o.
Ma nije on zaštićen ba, nego jednostavno nije bilo boljih opcija.Ali sad kako se polako vraćaju povrijeđeni igrači, mogle bi se izvesti neke rokade da Lucas preseli na klupu, evo već se Gerrard nudi da igra DM.Još ako BR dovede zadnjeg veznog (a trebao bi), onda Leiva ide na klupu, nema druge.Pa što misliš da se pokušava dovesti M'villa, svjestan je General itekako situacije.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 jan 2014, 22:14

Ako ce Stevie igrati DMF, a mi igramo sistem 1-2 onda i ne vidim razlog zasto se dovodi MVilla. Lucas nek bude Gerrardova zamjena a mi sebi dovedemo nekog dobrog B2B veznjaka i uz Hendu imamo strasnu vezu koja moze praviti pritisak non stop. Za golove se ne treba sikirati. Dok je SAS tu toga ce uvijek biti.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 13 jan 2014, 22:18

M'Villa pristojno pojačanje, ali opet mislim da prebacivanje Gerrarda na DMF nagoviještava na dolazak nekog' playmakera..
At the end of the storm there's a golden sky..

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 jan 2014, 22:23

nerkolfc je napisao/la:Ako ce Stevie igrati DMF, a mi igramo sistem 1-2 onda i ne vidim razlog zasto se dovodi MVilla. Lucas nek bude Gerrardova zamjena a mi sebi dovedemo nekog dobrog B2B veznjaka i uz Hendu imamo strasnu vezu koja moze praviti pritisak non stop. Za golove se ne treba sikirati. Dok je SAS tu toga ce uvijek biti.
O tome i ja pricam. Mozda na ljeto zamijeniti Lucasa sa nekim boljim, mada cisto sumnjam da ce se i to desit jer mi je on dobar za back upa.

Potajno se nadam Regesu.. :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.