FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

farinelli123
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la farinelli123 » 08 mar 2019, 17:08

harden je napisao/la: gađao ih ptičarkom
Reci mi da je ovo aluzija na scenu iz novog izopač filma Larsa fon Trira - “The house that Jack built” :)
Ako nije izvinjavam se na smetnji kolega.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 08 mar 2019, 17:11

Jup je napisao/la:Momci ne znam za vas ali imamo sjajnu sansu da odemo dalje protiv poola imamo manje vise poz.rezultat. domaci teren publiku steta velika ako ne prodjemo
Čekaj zar ti nisi od kad smo ih izvukli najavljivao da ce Liverpool pregaziti Bayern , riješiti pitanje pobjednika u prvom meču , :hmmmmm:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 08 mar 2019, 17:14

Nije to do doktora,neg nam slaba japija,truhlo sve,treba to hitno kotarisati.
VOLIM BAYERN

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 08 mar 2019, 17:17

phily je napisao/la:
Jup je napisao/la:Momci ne znam za vas ali imamo sjajnu sansu da odemo dalje protiv poola imamo manje vise poz.rezultat. domaci teren publiku steta velika ako ne prodjemo
Čekaj zar ti nisi od kad smo ih izvukli najavljivao da ce Liverpool pregaziti Bayern , riješiti pitanje pobjednika u prvom meču , :hmmmmm:
More biti da sam nesto slicno govorio u smislu. Da ce nas pobjediti ili slicno tomu.
A posjetis u mome postu tu neku iskra zračna optimizma.
Pa postojano je sjeme tog nekog optimizma
Pravda za Tyson Furya

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2019, 17:33

Znači uskoro BMW sponzor a ulazi i u vlasničku strukturu. :cool:

Audi Kup opet igramo preko bare raspored će se znati 27 marta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 mar 2019, 19:13

Ne znam što se zapravo žalite, pa imate samo 3 povrijeđena, to je ništa na 25 igrača. Obzirom na raspored očekivano bi bilo 5-6, tako da tu stojite izvrsno. Mi u Haesfauu imamo 6 izvan stroja i to je sasvim normalno. U Manu recimo imaju 9 od 25 izvan stroja i to sve prvotimci (od Baileya i Jonesa preko Valencie, Matića, Herrere i Mate do Martiala, Sancheza i Lingarda), i to je već peh, oni se imaju zašta žalit.

A liječnička struka vam radi vrlo dobro, sjetite se da vam je Robac došo ko rashodovan igrač iz Rejala, Müller-Wohlfahrt ga je uskrsnuo. Ja se čudim kako je on uopće sastavio ovoliku karijeru. Također je bitan i humani aspekt, nemali broj profesionalnih igrača kad okončaju karijere završe kao poluinvalidi, najlakše je iscijediti igrača do kraja, dokle god ima i komadić hrskavice ili glomerul bubrega, pa ga onda šepavog ili bez bubrega odbacit ko staru krpu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 mar 2019, 23:30

ledar je napisao/la:Ne znam što se zapravo žalite, pa imate samo 3 povrijeđena, to je ništa na 25 igrača. Obzirom na raspored očekivano bi bilo 5-6, tako da tu stojite izvrsno. Mi u Haesfauu imamo 6 izvan stroja i to je sasvim normalno. U Manu recimo imaju 9 od 25 izvan stroja i to sve prvotimci (od Baileya i Jonesa preko Valencie, Matića, Herrere i Mate do Martiala, Sancheza i Lingarda), i to je već peh, oni se imaju zašta žalit.

A liječnička struka vam radi vrlo dobro, sjetite se da vam je Robac došo ko rashodovan igrač iz Rejala, Müller-Wohlfahrt ga je uskrsnuo. Ja se čudim kako je on uopće sastavio ovoliku karijeru. Također je bitan i humani aspekt, nemali broj profesionalnih igrača kad okončaju karijere završe kao poluinvalidi, najlakše je iscijediti igrača do kraja, dokle god ima i komadić hrskavice ili glomerul bubrega, pa ga onda šepavog ili bez bubrega odbacit ko staru krpu.
Sve si dobro rekao. S tim da treba dodati da Bayern ima taj problem što jedan,ne tako mali broj igrača je osjetljivo na povrede, s tim problemima su došli u klub. Spomenuo si Robbena, pa može se tu dodati Ribery, Hummels nerijetko ima probleme, Coman evo ima strašne probleme a jako bitan igrač, Gnabry i Goretzka su osjetljivi (dvojica su igrača koji su mladi i trebajy dugo biti uzdanice, ali eto većinom njihove povrede bar ne dovedu do predugog odsustva), Tolisso bi isto nakon ovakve teške povrede mogao postati osjetljiv. Povrede su uništile Boatenga. Ipak eto Ribery (najvjerovatnije) , Robben, a možda neko i od dvojca Hummels/Boa će napustiti klub. Ali eto ostaje opet i par ovih mlađih igrača koji su skloni ozljedama. Tako se to poklopilo...Al je jasno da neki igrači s godinama se još dodatno istroše i onda su na totalnom rubu. Za Robbena totalno šteta što mu se ovo dešava u zadnjoj sezoni jer bi on bio skroz motivisan i itekako bi u takvom stanju doprinijeo da klub dostigne velike domete u ovoj sezoni. Ali kad se Liverpool aBd proďe onda će biti možda još prilike i za Robbena.
Niko vrijedno radi i čak i ne kuka na povrede. Ali ipak i sada kada rezultati štimaju traže mu se razne mane. S tim da kada smo već kod Nike treba reći da je on ključne bitke dobio i da je time njegov autoritet i ojačao.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 mar 2019, 14:31

Aufstellung:
Neuer - Kimmich , J. Boateng , Hummels , Rafinha - Thiago , Javi Martinez - T. Müller , James , Gnabry - Lewandowski
Reservebank:
Ulreich (Tor),Süle,Davies,Goretzka,Jeong,Renato Sanches,F. Ribery
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 09 mar 2019, 14:39

Rumeni je malo o Jamesu govorio i istakao da su s njim zadovoljni, da je do njega da li ce ostati, da ne misli da je s trenerom u losim odnosima i nazvao ga "Weltstarom" (planetarnom zvijezdom) koja ima odlicnu lijevu nogu. Mozda malo ulagivanja da ga privole da ostane, jer sumnjam ja bas da je sve na relaciji igrac-trener dobro. A opet Uli je ranije izjvaio da to ovisi od Kovaca da li ce ostati ili ne. Opet malo razlicita misljenja. Vise o ovome imate na TM-u.
Spamm

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 mar 2019, 15:20

ljudi jel i kod vas na eurosportu nekakav biciklizam?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 mar 2019, 15:27

coelho41 je napisao/la:ljudi jel i kod vas na eurosportu nekakav biciklizam?
Evo pogledao, jeste biciklizam. Ali srećom ne gledam tekmu na Eurosportu. Samo mislim da će ti se i Eurosport uključiti uskoro, možda do početka utakmice ili s malim zakašnjenjem.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 mar 2019, 15:31

moze link raja?
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2019, 15:32

Nerminovic je napisao/la:moze link raja?
https://www.totalsportek.com/highlights/bundesliga/

Ima ovdje dosta linkova pa proberi sebi.

2-0 dobijamo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 mar 2019, 15:34

harden je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:moze link raja?
https://www.totalsportek.com/highlights/bundesliga/

Ima ovdje dosta linkova pa proberi sebi.

2-0 dobijamo.
:salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 mar 2019, 15:38

effe_sa je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:ljudi jel i kod vas na eurosportu nekakav biciklizam?
Evo pogledao, jeste biciklizam. Ali srećom ne gledam tekmu na Eurosportu. Samo mislim da će ti se i Eurosport uključiti uskoro, možda do početka utakmice ili s malim zakašnjenjem.
nemam baš privilegiju da gledam utakmicu na kanalima koji nisu Eurosport sa komentatorima koji nisu genijalci sa Eurosporta, ali evo uključili su nas u program

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 mar 2019, 15:51

Nevjerovatno u kakvog se igraca pretvorio Muller. :sick: :puke:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2019, 15:56

Joj Jamesa i centarusuta, de makar jedan ubodi da bude ostar i da ne prebacis svih 20 igraca u 16 metara...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 mar 2019, 15:59

Kimmich najbolji, Gnabry ne zna driblati i samo se zabija u igrace...mozda je bolji desno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 mar 2019, 16:00

muhamedhulk je napisao/la:Kimmich najbolji, Gnabry ne zna driblati i samo se zabija u igrace...mozda je bolji desno.
Kako se brat voli zabiti u igraca, direkt kroz njega ide :lol: ko ja kad se napijem pa kroz zatvorena vrata hocu

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 mar 2019, 16:05

harden je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Kimmich najbolji, Gnabry ne zna driblati i samo se zabija u igrace...mozda je bolji desno.
Kako se brat voli zabiti u igraca, direkt kroz njega ide :lol: ko ja kad se napijem pa kroz zatvorena vrata hocu
Dade ga momcina :ljepota:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.