Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ajde mrtvi ameru daj te pare, ja nemg da vjerujem da ne vide da imamo idealnu situaciju i uz pojacanja mozemo do 4 pozicije
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Teska pobjeda ali jako bitna. Nadam se da nece kiksat u sledecem kolu jer je Vila nezgodan protivnik ali uz Gerrarda i Sturridge-a to bi sada trebalo biti dosta bolje 

ZZ
Nekako mi ovo prebacivanje Gerrarda na DMF sa Leivom "miriše" na dovođenje AMF-a koji će igrati ispred ove dvojice sa Coutinhom. Naravno zna se ko je u vrhu napada. Bacaj te pare Henry 

At the end of the storm there's a golden sky..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://dynamic.pulselive.com/dynamic/cl ... &poll=motd" onclick="window.open(this.href);return false; evo link za glasanje za gol decembra, ajmo za Suletov prvi protiv Norviča 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- BeyKopites
- Kontakt:
M'Vila ili Reges bi bili odlični za deficitarnu poziciju DMF.Toliko smo očajni na toj poziciji da je Brendan čak i haman 34-godišnjeg Gerrarda gurnuo tu da pokaže Lucasu Leivi zvanom "Usporeni snimak" kako se oduzimaju lopte...
Jedan kvalitetan (lijevi)bek bi dobro došao, a na ljeto treba razmisliti i o desnom beku, naravno za prve postave ne rotacionog jer su izgleda Johnsonove dobre partije u Liverpoolu završile.
Sve ostalo što se dovede je bonus, a ameri nas nisu navikli na davanje bonusa.

Jedan kvalitetan (lijevi)bek bi dobro došao, a na ljeto treba razmisliti i o desnom beku, naravno za prve postave ne rotacionog jer su izgleda Johnsonove dobre partije u Liverpoolu završile.
Sve ostalo što se dovede je bonus, a ameri nas nisu navikli na davanje bonusa.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
SAS je načinio SES na terenu
Koja smo mi sila to je čudo jedno
Dajte nam tu Borussiu da joj pokažemo.
JUL NEVR VOK ALOUN.

Koja smo mi sila to je čudo jedno

Dajte nam tu Borussiu da joj pokažemo.
JUL NEVR VOK ALOUN.
Naši glasovi su presudili
Suletova golčina (prva) protiv Kanarinaca najljepsi gol u Decembru, dok je gol za HatTrick u tom meču bio drugi u glasovanju..Hvala i doviđenja

Suletova golčina (prva) protiv Kanarinaca najljepsi gol u Decembru, dok je gol za HatTrick u tom meču bio drugi u glasovanju..Hvala i doviđenja

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
celzi dovodi matica a mi ni abu bekra ne mozemo dovesti 

već smo dobili 2 preostaje još 5 pobjeda i jedan remi ...amer991 je napisao/la:Uvjeren sam da možemo i do titule ove godine,u narednih 8 utakmica cemo osvojiti 22 boda,pazite sta sam rekao,i bit cemo na drugom mjestu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje ce ko sa Suarezom 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobro jutro, dobri ljudi
Jučer pobjeda, zasluženo ili ne, ne znam, ali znam da nam je trebala ova pobjeda da se vratimo na taj kolosijek nakon dva uzastopna poraza. Sturridge odličan bio, vidi se da ćemo uz njega imati još ubojitije kontre. Coutinho pod hitno da ostaje dva sata poslije treninga i da puca na gol, ne mora golman bit tu. Sterling me sve više iznenađuje, pozitivno naravno. Dosta je čvršći nego prethodne sezone i više dodaje. Cissokho ofanzivno solidan, defanzivno očajan, samo jedan ispravan klizeći start. Isto kao dijete u ovoj jakoj ligi. Johnson više ne može ovako. Treba mu pokazati da nije neprikosnoven, jer utakmice olahko shvata i previše je trom, trud mu je upitan. Škrtel jučer bio najbolji iz odbrane, bez rizika, ispucavanje i kraj. Toure brat
nije loš, malo liči na Aggera kad povuče loptu naprijed, šteta što nije mlađi par godina. Mignolet...ne znam. Par dobrih intervencija, pa onda onakav kiks za treći gol. I postajem siguran da mora raditi na prekidima i hvatanju loptu poslije centaršuta. Lucas Leiva- standardno. Nije mnogo spominjan, ali par puta faulom zaustavio protivničke napade. Henderson je bio okej, moram istaknuti njegov positioning off the ball. Znači, kreće se odlično, po mom mišljenju. Gerrard jučer defanzivno savršeno odigrao, pokazao Cissokhou šta je klizeći start. Imao par grešaka u dugim loptama, ali se nadam da je to samo posljedica nešto lošijeg terena i njegovog neigranja. I naravno, Suarez: dva gola. Navikao nas je više na to, ali svaku utakmicu izmisli gol na neki samo njemu poznat način. Imao je par prilika da doda loptu a nije, međutim, sve dok su bodovi tu, takve stvari će lahko biti zaboravljene.
Sve u svemu YNWA i čestitke

Sve u svemu YNWA i čestitke

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
jel ovo salah u dresu liverpoola za narednu sezonu ? vidim ostali su pri ovim đemper varijantama.Zodiac je napisao/la:
samo ses

u narednoj utakmice ce biti sss u napadu
You are someone else I am still right here
fera je napisao/la:jel ovo salah u dresu liverpoola za narednu sezonu ? vidim ostali su pri ovim đemper varijantama.Zodiac je napisao/la:

Coutinho na klupu ako Bog da
Ja te volim, volim Željo..

Boss.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Coutinho pod hitno na klupu i na jedan duzi razgovor, da skonta da je Liverpool na prvom mjestu, a ne Brazil, i kad pocne vise misliti o Liverpoolu i o tome da mora izboriti mjesto u prvih 11, opet cemo imati onog igraca od prosle sezone, cak i boljeg, i mozda tada i dobije poziv u reprezentaciju...najbolji mu je primjer sterling, koji je na pocetku sezone bio klupa, cak i posudba se spominjala a u zadnje vrijeme uz suareza nas najbolji igrac...Thunder93 je napisao/la:Coutinho pod hitno da ostaje dva sata poslije treninga i da puca na gol, ne mora golman bit tu.
sreca Cissokho dođe na posudbu, obavezno ga vratiti nazad na kraju sezone i dovesti kako treba beka...Glena prodati, nadam se da ce West Ham ostati u ligi i Big Sam na klupi, jedino njemu mozemo uvaliti Glena za dobru lovu, jednostavno prije je makar bio dobar u napadu, a sad je beskoristan na obje strane, on i cissokho na bekovima su dva igraca manje, i nije ni cudo sto primamo toliko golova, nama ni Nesta i Cannavaro iz najboljih dana ne bi pomogli kada imamo ovu dvojicu na bekovima, jos lukas igra toliko dobro, da je BR morao kapitena vratiti nazad...Thunder93 je napisao/la:Cissokho ofanzivno solidan, defanzivno očajan, samo jedan ispravan klizeći start. Isto kao dijete u ovoj jakoj ligi. Johnson više ne može ovako. Treba mu pokazati da nije neprikosnoven, jer utakmice olahko shvata i previše je trom, trud mu je upitan.
pojacanja su nam potrebna, imamo dobru priliku da budemo 4 na kraju, iako to nisam ocekivao na pocetku sezone, i ameri moraju dati lovu, da se dovede makar jedan kako treba veznjak, a valjda se jose vrati sto prije...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- the scouser
- Kontakt:
Trenutno repriza u toku na SK 3, nevjerovatno kako je slaba veza bila sa Hendersonom i Coutinhom, ozbiljno mislim da ne bi bilo loše da Alberto počne sljedeću utakmicu umjesto jednog od njih dvojice.
Nevjerovatno kako smo slabo odbranu igrali, Crouch je u par navrata izgledao kao Ibrahimović, a i Arnautović i Adam su se poprilično naigrali.
Nevjerovatno kako smo slabo odbranu igrali, Crouch je u par navrata izgledao kao Ibrahimović, a i Arnautović i Adam su se poprilično naigrali.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ma vratio se Stu, što je najbitnije vratio se sa golom i asistencijom i vjerovatno nagovijestio nastavak onog gdje je stao. Coutinho ce vjerovatno na klupu, a u napadu 3S sa Gerrardom,Hendom i Lucasom u vezi. Odbrana ce vjerovatno biti izmjenjena sa Sakhom.
Šta je sa Flanaganom, kad je planiran njegov povratak?
Šta je sa Flanaganom, kad je planiran njegov povratak?
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.