AllGunsBlazing je napisao/la:Ja samo da kazem da Seamen laze. Chelsea u zadnja dva roka NIJE potrosio manje nego Arsenal. Cak stavise, Chelsea je u zadnjem roku potrosio nekih 10 miliona manje od Arsenala iz dva(ljetna naravno).
Nije mi jasan ovaj navijac kluba sto stima titule.
Schneiderlin dana 05 apr 2015, 00:04
balkansko špijuniranje je da recimo klopp može sanjati lovu koju je spičko voajer zadnje dvije sezone,a prije šta je trošio zbog stadiona je opet trošio više od kloppa,pa lik je zadnje dvije sezone potrošio preko 150 milijuna eura,mourinho streso £118,300,000 a prodao i rješio se igrača u vrijednosti £107,200,000,pa mu je potrošnja smiješnih £11,100,000.prošlu sezonu je potrošio £105,909,000 a prodao £56,600,000 ,znači potrošio £49,309,000.jedino stoji da je na tu potrošnju imao već bolje formiranu ekipu.problem u tome što ovi svi koje sam naveo nebi sebi dozvolili ulaz u sezonu praktički s 2 stopera,da im flamini i arteta glume dmf-ove,a giroud nekog wc napadača i budalu na golu.voajer je sjebao preko 30 milki na 2 stopera chambersa i paulista a mi neznamo još njihovu pravu vrijednost umjesto da je odmah izvalio za nekog kvalitetnijeg 30 i dobili bi više na kvaliteti.ako i nebi ovi imali za potrošiti ovoliko kolko su trošili u prijašnjim klubovima rješili bi s nekih igrača,a ne ih tretirali kao zlatne sinove koji sišu lovu iz budžeta,pa trošimo za plaće istu lovu kao i chelsea