Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Uh Amra objavila kucne fotke, Edin se vratio kuci. Ko fol mu se obradovala. hahaha glumi ljubav funjara polovnjaca a svjesno uplovila u milione...nabavila vidim i kerove, valjda da ima sto vise Edina...
daddy is finally home i oko njega dva pasceta:-)
svasta na dunjaluku:-)
svasta na dunjaluku:-)
-
- Kontakt:
Pokazi materi kakve gluposti pises. Ovakvo smece nikoga ne zanima i pisanjem na taj nacin samo sebi jednu stvar dokazujes. Nemas odgoja i glup si momak ...Hasansas1978 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 09:26Uh Amra objavila kucne fotke, Edin se vratio kuci. Ko fol mu se obradovala. hahaha glumi ljubav funjara polovnjaca a svjesno uplovila u milione...nabavila vidim i kerove, valjda da ima sto vise Edina...
Nije Ali Daei kriv sto godinama nismo nasli neku alternativnu opciju. Ranije si imao Ibisevica, Muslimovica. Samo mi je zao Demirovica koji je trebao da bude druga opcija.
Bosnjo nikad iz sebe nece izbaciti ljubomoru i zavist, nema sanse. Sad su i psi povod za omalovazavanje. A pogrdni nazivi tipa "pascad" i "kerovi" savrseno opisuju mrznju, prvo prema samima sebi i svojim zivotima (nezadovoljstvo istima), pa onda prema svima oko sebe, ljudima generalno (jer svi su im krivi osim njih samih), i na kraju i prema zivotinjama...
A ova dva "pasceta" i "kera" sa slike ce prozivjeti takav zivot, o kakvom "mrzitelji univerzuma" mogu samo sanjati i mastati...
Nije tesko zakljuciti ko su istinski "kerovi" i "pascad" u cijeloj prici...
A ova dva "pasceta" i "kera" sa slike ce prozivjeti takav zivot, o kakvom "mrzitelji univerzuma" mogu samo sanjati i mastati...
-
- Kontakt:
Dzeko je unistio Muslimovica a Zlatan je bio masina za davanje golova i realna ocekivanja su bila da on moze uraditi pa i blizu onoga kao njegov imenjak Ibra.To pokazuje i statistika Muslimovica u reprezentaciji kada jr sosao, derao je mreze. No i pored toga posto je on fin i kulturan smjesten je na klupu da bi Dzeko mogao igrati.I nije Dzeko unistio samo Muslimovica, i Ibisevica je do neke mjere, Djurica svakako, pa i sve ostale koji su se zvali u reprezentaciju za napad. Pored toga mnogi mladi se nisu zvali jer mi imamo Dzeku. A njegova statistika je k...obicni u reprezentaciji. Nadavao se golova do SP istina, vecinu protiv timova ko Estonija i Litvanija a od SP nema akoro ni toga. Dakle 5-6 godina igra u leru, hoce nece, vecinom preko k...
keru, jel ti sad lakse sto si spustio jednom zavidnom bosnji:-)YaSSaL je napisao/la: ↑16 okt 2020, 13:11Bosnjo nikad iz sebe nece izbaciti ljubomoru i zavist, nema sanse. Sad su i psi povod za omalovazavanje. A pogrdni nazivi tipa "pascad" i "kerovi" savrseno opisuju mrznju, prvo prema samima sebi i svojim zivotima (nezadovoljstvo istima), pa onda prema svima oko sebe, ljudima generalno (jer svi su im krivi osim njih samih), i na kraju i prema zivotinjama...
nastavi zamisljati svoju poziciju umjesto jednog od 2 kercica na slici da i ti prozivis malo u zivotu.
opis slike daddy is home a na slici dzeko sa cukama, glupo da ne moze biti gluplje.
zavist yebi ga.
Tesko mogu osporavati ucinak Edina Dzeke. Ne radi se uopste o njemu, nego on nama, gdje nam je upravo postao ko Ali Daei, 100 godina je tu jer nemamo alternativu, ne u smislu da se odreknemo Dzeke, nego se nije dala prilika ranije Demirovicu, koji je zasluzio poziv. Tako bi mogao da rasteretis Dzeku na pravi nacin. Ibisevic i Muslimovic su profesionalcni on and off the pitch. Tu nema dileme.Hasansas1978 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 13:41Dzeko je unistio Muslimovica a Zlatan je bio masina za davanje golova i realna ocekivanja su bila da on moze uraditi pa i blizu onoga kao njegov imenjak Ibra.To pokazuje i statistika Muslimovica u reprezentaciji kada jr sosao, derao je mreze. No i pored toga posto je on fin i kulturan smjesten je na klupu da bi Dzeko mogao igrati.I nije Dzeko unistio samo Muslimovica, i Ibisevica je do neke mjere, Djurica svakako, pa i sve ostale koji su se zvali u reprezentaciju za napad. Pored toga mnogi mladi se nisu zvali jer mi imamo Dzeku. A njegova statistika je k...obicni u reprezentaciji. Nadavao se golova do SP istina, vecinu protiv timova ko Estonija i Litvanija a od SP nema akoro ni toga. Dakle 5-6 godina igra u leru, hoce nece, vecinom preko k...
Kakvi postovi hahahahaha
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Znaci Dzeko je unistio Muslimovica i Ibisevica sto je bio bolji od njih i sto smo uvijek igrali sa jednim napadacem zbog cega su oni, sasvim logicno, grijali klupu boljem od sebe?Hasansas1978 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 13:41
I nije Dzeko unistio samo Muslimovica, i Ibisevica je do neke mjere, Djurica svakako, pa i sve ostale koji su se zvali u reprezentaciju za napad. Pored toga mnogi mladi se nisu zvali jer mi imamo Dzeku. A njegova statistika je k...obicni u reprezentaciji. Nadavao se golova do SP istina, vecinu protiv timova ko Estonija i Litvanija a od SP nema akoro ni toga. Dakle 5-6 godina igra u leru, hoce nece, vecinom preko k...
Statistika mu u reprezentaciji losa? Najboljem strijelcu repke ikada i jednom od najboljih reprezentativnih strijelaca u Evropi uopce? Od pocetka SP pa do danas 21 gol u 38 kompetetivnih utakmica i to je losa statistika za frajera koji je pregazio 30? Za frajera koji je zabijao Belgiji, Spaniji, Njemackoj, Francuskoj, Turskoj, Irskoj u barazu, Grckoj u utakmici koja je odlucivala plasman na SP itd. Pa evo i u proslom izdanju Lige Nacija je od pet nasih golova tri zabio on i jedan asistirao, sto nam je i donijelo ovaj baraz. Jesmo mi jaki u pm ako je za nase uslove to slaba statistika.
Nas je problem sto ovisimo o covjeku koji je pri kraju karijere. Uvijek je imao toplo-hladnih partija, naravno da ce se to izraziti vise kad dodje u ove godine.
-
- Kontakt:
Dzeko nas je zaduzio kao naciju u tom periodu do 2014. god i Brazila. Po svemu, i kao igrac i kao patriota. I zasluzio prvi izbor centarfora u svakoj varijanti. No od Brazila i tog neuspjeha, ne znam zbog cega ali i njegov odnos prem drzavnom dresu se mijenja.Nema vise statistike i tih golova. Na racun nekih starih statistika on je i dalje na terenu neko vazno ime, al nije on ni blizu opasan za protivnicki gol kao nekada. A u svom tom periodu mi i dalje guramo njega kao glavnog centarfora i skoro nikome i nikada ne dajemo sansu u napadu. Eh zato smo tu gdje jesmo, barem sto se tice postizanja golova. Isto ce se desiti i sa Romom i u ovoj sezoni i naravno proci ce puno gore nego u prosloj.
-
- Kontakt:
Vratite se u period kada je Muslimovic dosao u reprezentaciju. Drzali ga redovno na klupi do 70. ili 75. minute i on udje i zabije gol i dva do kraja. Kada bi i ako pocinjao utakmicu zabijao bi Muslimovic 2 ili vise golova. Strasnu statistiku je imao ali to mu nije pomoglo da mu se da veca sansa i minutaza pored Dzeke i Ibisevica.
A sto se tice Dzeke i njegove statistike u reprezentaciji, hajmo pogledati ovako. Do Brazila i uz to odbiti one golove protiv konobara pod Cirinom.palicom kada se trpalo po 5 ili 7 komada tim amaterima. Ili recimo uzmite Dzekinu statistiku nakon Brazila ( racunajte i tskve eto golove ako hocete).Nista posebno u odnosu na minutazu.
A sto se tice Dzeke i njegove statistike u reprezentaciji, hajmo pogledati ovako. Do Brazila i uz to odbiti one golove protiv konobara pod Cirinom.palicom kada se trpalo po 5 ili 7 komada tim amaterima. Ili recimo uzmite Dzekinu statistiku nakon Brazila ( racunajte i tskve eto golove ako hocete).Nista posebno u odnosu na minutazu.
Naš je problem što nam je igra i postavka na terenu kruta ko ****.mire96 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 14:32Znaci Dzeko je unistio Muslimovica i Ibisevica sto je bio bolji od njih i sto smo uvijek igrali sa jednim napadacem zbog cega su oni, sasvim logicno, grijali klupu boljem od sebe?Hasansas1978 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 13:41
I nije Dzeko unistio samo Muslimovica, i Ibisevica je do neke mjere, Djurica svakako, pa i sve ostale koji su se zvali u reprezentaciju za napad. Pored toga mnogi mladi se nisu zvali jer mi imamo Dzeku. A njegova statistika je k...obicni u reprezentaciji. Nadavao se golova do SP istina, vecinu protiv timova ko Estonija i Litvanija a od SP nema akoro ni toga. Dakle 5-6 godina igra u leru, hoce nece, vecinom preko k...
Statistika mu u reprezentaciji losa? Najboljem strijelcu repke ikada i jednom od najboljih reprezentativnih strijelaca u Evropi uopce? Od pocetka SP pa do danas 21 gol u 38 kompetetivnih utakmica i to je losa statistika za frajera koji je pregazio 30? Za frajera koji je zabijao Belgiji, Spaniji, Njemackoj, Francuskoj, Turskoj, Irskoj u barazu, Grckoj u utakmici koja je odlucivala plasman na SP itd. Pa evo i u proslom izdanju Lige Nacija je od pet nasih golova tri zabio on i jedan asistirao, sto nam je i donijelo ovaj baraz. Jesmo mi jaki u pm ako je za nase uslove to slaba statistika.
Nas je problem sto ovisimo o covjeku koji je pri kraju karijere. Uvijek je imao toplo-hladnih partija, naravno da ce se to izraziti vise kad dodje u ove godine.
Mi i dalje živimo u 2010. kada je Džeko bio vrsni centarfor i killer. On to više nije, ali u Romi su to shvatili i koriste njegovu tehniku i snagu da otvara prilike svojim krilima. Istu stvar je i Prilo htio s njim u Juventusu.
Samo se mi pravimo grbavi i stavljamo ga samog u napad bez klasičnih krila i naravno da je rezultat onda banana.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bolic Nk Rijeka 35 godina, ima prednost ispred Muslimovica. Jedva je upao, tako je bilo. Opet se slicno desava sa Demirovicem, gdje prava perspektiva mora na cekanje.
-
- Kontakt:
Dzeko je daleko ispred svih trenutno.
-
- Kontakt:
ma ja, ne treba nam ni drugi napadac , niti krila niti ofanzivni vezni. Igrati nesto kao 7-2-1. Dzeko sam protiv svih. I dobijali bi sve dok ne naletimo na ekipu sa Chuck Norrisom
@Hasansas1978 Hocemo li onda i Muslimovicu odbijati golove protiv Malte, Estonije, Armenije? Jer je on protiv njih zabio 7 od svojih 12 golova za repku. Meni je Zlatan bio dosta drag igrac, bio je zahvalan za uskociti sa klupe, ali reci da je njega Dzeko ugusio je bezveze. Njegov problem je sto je kasno debitirao za repku. Kad je prvu utakmicu odigrao je valjda vec imao 25-26 godina. A nije ni on bio bas takva goalscoring masina, u tadasnjim kvalifikacijama prije dolaska Dzeke je imao pet-sest utakmica u nizu da je igrao 90 minuta i nije zabio nijedan gol. Kad je ovaj dosao sasvim je logicno bilo da ga se preseli na klupu.
Imas gore Dzekinu statistiku, od Brazila pa do sad je igrao u 38 utakmica (ne racunajuci prijateljske) i u njima zabio 21 gol. Sa takvom statistikom bi u nekoj od liga 5 konkurisao za najboljeg strijelca sezone. I bilo je tu bitnih golova, skoro svaku protiv Belgije je zabio, dao gol Irskoj u barazu u Zenici, skoro pa sam odvukao ekipu u Ligu A i osigurao baraz za evropsko. Drugo je sad sto su to sve potracene prilike bile. Ali poenta ostaje da je i poslije Brazila imao zasluga i vukao ovu repku, sa izuzetkom nekih utakmica kad je bio los.
Imas gore Dzekinu statistiku, od Brazila pa do sad je igrao u 38 utakmica (ne racunajuci prijateljske) i u njima zabio 21 gol. Sa takvom statistikom bi u nekoj od liga 5 konkurisao za najboljeg strijelca sezone. I bilo je tu bitnih golova, skoro svaku protiv Belgije je zabio, dao gol Irskoj u barazu u Zenici, skoro pa sam odvukao ekipu u Ligu A i osigurao baraz za evropsko. Drugo je sad sto su to sve potracene prilike bile. Ali poenta ostaje da je i poslije Brazila imao zasluga i vukao ovu repku, sa izuzetkom nekih utakmica kad je bio los.
Nemamo mi krila. Pa evo protiv Sjeverne Irske Dzeko, iako nije bas dobro odigrao, je navlacio citavu odbranu na sebe i otvarao dosta prostora za krila. Ali jbg, zato imas Viscu desno koji je odigrao najgoru partiju do sada.JonSnow je napisao/la: ↑16 okt 2020, 14:49Naš je problem što nam je igra i postavka na terenu kruta ko ****.mire96 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 14:32Znaci Dzeko je unistio Muslimovica i Ibisevica sto je bio bolji od njih i sto smo uvijek igrali sa jednim napadacem zbog cega su oni, sasvim logicno, grijali klupu boljem od sebe?Hasansas1978 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 13:41
Mi i dalje živimo u 2010. kada je Džeko bio vrsni centarfor i killer. On to više nije, ali u Romi su to shvatili i koriste njegovu tehniku i snagu da otvara prilike svojim krilima. Istu stvar je i Prilo htio s njim u Juventusu.
Samo se mi pravimo grbavi i stavljamo ga samog u napad bez klasičnih krila i naravno da je rezultat onda banana.
dzeko je taman tu gdje jeste, jos uvijek.
niko mu nije ni blizu, tesko je povjerovati da se uopste vodi diskusija oko toga.
kad je demirovic u pitanju, on ako je zasluzio bolji status, zasluzio ga je onda i turkes, hara istom ligom kao i demir, ako ne i bolje.
demirova prednost je samo ta sto je drugaciji napadac i sto bi napokon trebalo nesto drugo probati, neko mora i trcati, praviti presing a demir je stvoren za to.
Kako to sve ukomponovati, hajd ga znaj, najlogicnije 352 ali onda 'nedodirljivi' visca leti vanka ili igra tog bocnog.
u odsustvu koljica, dzekina zamjena bi trebali biti prevljak i turkes a za tog drugog napadaca demirovic, visca i hodzic.
djuric je ispuhao a realno, nikad i nije bio neki igrac.
niko mu nije ni blizu, tesko je povjerovati da se uopste vodi diskusija oko toga.
kad je demirovic u pitanju, on ako je zasluzio bolji status, zasluzio ga je onda i turkes, hara istom ligom kao i demir, ako ne i bolje.
demirova prednost je samo ta sto je drugaciji napadac i sto bi napokon trebalo nesto drugo probati, neko mora i trcati, praviti presing a demir je stvoren za to.
Kako to sve ukomponovati, hajd ga znaj, najlogicnije 352 ali onda 'nedodirljivi' visca leti vanka ili igra tog bocnog.
u odsustvu koljica, dzekina zamjena bi trebali biti prevljak i turkes a za tog drugog napadaca demirovic, visca i hodzic.
djuric je ispuhao a realno, nikad i nije bio neki igrac.
Mi trebamo naći prosječnog deanog beka, koji može igrati tu jbnu wingback poziciju. Mislim da bi s tim prodisali.mire96 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 15:15Nemamo mi krila. Pa evo protiv Sjeverne Irske Dzeko, iako nije bas dobro odigrao, je navlacio citavu odbranu na sebe i otvarao dosta prostora za krila. Ali jbg, zato imas Viscu desno koji je odigrao najgoru partiju do sada.JonSnow je napisao/la: ↑16 okt 2020, 14:49Naš je problem što nam je igra i postavka na terenu kruta ko ****.mire96 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 14:32
Znaci Dzeko je unistio Muslimovica i Ibisevica sto je bio bolji od njih i sto smo uvijek igrali sa jednim napadacem zbog cega su oni, sasvim logicno, grijali klupu boljem od sebe?
Trojica u zadnjoj liniji bi pokrivsli sve eventualne rupe, a bili bi daleko ubojitiji u napadu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."