Misimovic
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dobio bi ih ko Finsku, Kipar i Sjevernu Irsku dok je ovaj kapiten.
Kad smo vec kod toga, je li slucajno da je najbolja tekma repke u zadnjih nekoliko godina bila bez njega protiv Finske? Kada su svi vrsili presing i igrali timski defanzivno kao svaka normalna ekipa Svijeta? Nije vise kvalitet da mu se prasta totalna neodgovornost bez lopte.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Užasno spreman, gubi mnogo lopti, u Romi mu treba 5 šansi za gol. Volio bih da griješim, ali on djeluje kao da je svoje završio.
embrace the chaos
Bosanski Ali Daei
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Džeko je preko noći grohnuo, gotovo je.
Gubi svaki mogući duel, ne može više fizički da se nosi. Ne znam zaista sta mu se desilo ali na ovom okupljanju je sa Cipetićem bio najgori igrač.
Gubi svaki mogući duel, ne može više fizički da se nosi. Ne znam zaista sta mu se desilo ali na ovom okupljanju je sa Cipetićem bio najgori igrač.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Desio mu se (ne realizovan) transfer u Juventus, on je karijeru zavrsio.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:42Džeko je preko noći grohnuo, gotovo je.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Sjetite se PRIJE nego sto je usao protiv Holandije? Odma proigrali. Edin je babo
Edin je otporan na lose partije.

Edin je otporan na lose partije.

Vidjeli smo protiv Italije koliki respect imaju najbolji stoperi prema njemu.
Mjenjali su se Acerbi i Bonuci na njemu, nisu mogli dobiti duela.
Vidjeli smo protiv Holandije koliku promjenu je ponjeo na teren kad je usao.
Ne moze igrati sam,jedini, nije takav tip napadaca..izvlaci maksimum.
Ljudi kao da ne gledaju utakmice a ufate se tastature.
Treba pogledati utakmicu Rome i viditi zasto je Edin kapiten Rome i koliko je vazan na terenu prije nego krenu nasi stucnjaci komentarisati.
Pa Dzeko nosi Romu covjece, vraca se proigrava..igra za tim..isto sa repkom.
Roma je otvoreno govorila da im je najvazniji igrac.
Dzeko nikad nije bio tip napadaca koji ce uzeti loptu predriblati petoricu i zabiti sto neki ocekuju.drugaciji je napadac.
Pogtovo kako godine idu Dzeko igra mozgom vise.
Pa uvijek kada dobije loptu izbori ili prekrsaj ili korner ili nesto, zna izvuci maksimum iz svega. jer pocinje vise mozgom igrati a manje trci.
Ne igra nazad toliko jer se cuvva za prema napprijed, nema 20 kao nekad.
U 34 godini zivota te zeli Juve dovesti, ali Bosancu ne valja,istrosio se kaze, zavrsi karijeru.
BiH mu treba spomenik dici. Sta bi drugi dali da ga imaju, a mi ga imamo i jos jedva cekamo neke greske da se pljuje.
Nas mentalitet bolesni
Govorit cemo mi nasoj djeci ko je bio babuka.
Najbolji napadac svih vremena Ex Yu prostora i jedan od najboljih u Evropi kad je u prajmu karijere bio, a nas.

Treba pogledati utakmicu Rome i viditi zasto je Edin kapiten Rome i koliko je vazan na terenu prije nego krenu nasi stucnjaci komentarisati.
Dzeko nikad nije bio tip napadaca koji ce uzeti loptu predriblati petoricu i zabiti sto neki ocekuju.drugaciji je napadac.
Pa uvijek kada dobije loptu izbori ili prekrsaj ili korner ili nesto, zna izvuci maksimum iz svega. jer pocinje vise mozgom igrati a manje trci.
U 34 godini zivota te zeli Juve dovesti, ali Bosancu ne valja,istrosio se kaze, zavrsi karijeru.
BiH mu treba spomenik dici. Sta bi drugi dali da ga imaju, a mi ga imamo i jos jedva cekamo neke greske da se pljuje.
Nas mentalitet bolesni

Najbolji napadac svih vremena Ex Yu prostora i jedan od najboljih u Evropi kad je u prajmu karijere bio, a nas.

BašČelik!
Problemje sto igraci ispastaju radi selektora koji nisu u stanju ekipu sastaviti. Uvjek guranje formacija za koji nemas materijala. I tako ti svako ispasta. Tako su redom stoperi ispastali jer su u fazi odbrane ostajali sami da se brane. Nebitno jer to stoperi jucer koji su bili il drugi koji su se zadnji godina mjenjali. Naravno da ima i do igraca. Ali ti ako kao selektor profezionalizam zavedes i postavis ekipu kako treba to ce izgledati dosta bolje. Jer onda izvlacis iz igraca zadnje procenate. I tako nadoknadis nedostatke pojedini igraca.mrAdislic je napisao/la: ↑15 okt 2020, 04:58Vidjeli smo protiv Italije koliki respect imaju najbolji stoperi prema njemu.
Nas mentalitet bolesni![]()
Najbolji napadac svih vremena Ex Yu prostora i jedan od najboljih u Evropi kad je u prajmu karijere bio, a nas.![]()
![]()
Kazem i dalje ovdje selektor moze uspjeti koji zna svoj posao. Takticki i ljudski. Igracima dati potrebnu slobodu ali onda kad je bitno treba znati ko kolo vodi. Uz to selektirati samo najbolje i odstraniti ove sto znas da ne mogu bolje. Tipa cipetic, visca itd.
Popuniti te pozicije sa ovima iz mlade repke, jer oni i ako mozda jos nisu ta klasa ipak imaju potencijala a znaces da ce se potruditi jer ce im to biti nesto veliko. A kod visce zbas sto imas odnosno sto nemas.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Halo bil vi zegali babu pored dobre mlade trebe a od te 2 trener ti uvali babu.Protiv Italije imo inat i zelju da ih popisa.Ove zadnje ni zelje ni volje i mislim da je to to.
- Probisvjet
- Kontakt:
Prijatelju jarane ti da yebes ko Edin ne bi mogao otici po cevape, a kamo li sta drugo. Covjek voli sex i ne treba ga kriviti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:42Džeko je preko noći grohnuo, gotovo je.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Al je Džeko primi, pa mali dobi crveni karton. 

-
- Kontakt:
Al, sta kazu, grohnuo, propo preko noci. Zavrsio svoje. Nemojte vise ...
Kako protiv S Irske nije se izvlacio kao sinoc. E moj Dzeko ...
Kako protiv S Irske nije se izvlacio kao sinoc. E moj Dzeko ...
Kad sve saberes i iduzmes nasoj reoci treba najvise neki motivator tipa Cire hebacemo im sve hajmo ovo ono. Jer se taktizirat ra reoku moze minimalno,mora se to vjezbazi a nemas vremema za to toliko.Maestro je napisao/la: ↑15 okt 2020, 05:41Problemje sto igraci ispastaju radi selektora koji nisu u stanju ekipu sastaviti. Uvjek guranje formacija za koji nemas materijala. I tako ti svako ispasta. Tako su redom stoperi ispastali jer su u fazi odbrane ostajali sami da se brane. Nebitno jer to stoperi jucer koji su bili il drugi koji su se zadnji godina mjenjali. Naravno da ima i do igraca. Ali ti ako kao selektor profezionalizam zavedes i postavis ekipu kako treba to ce izgledati dosta bolje. Jer onda izvlacis iz igraca zadnje procenate. I tako nadoknadis nedostatke pojedini igraca.mrAdislic je napisao/la: ↑15 okt 2020, 04:58Vidjeli smo protiv Italije koliki respect imaju najbolji stoperi prema njemu.
Nas mentalitet bolesni![]()
Najbolji napadac svih vremena Ex Yu prostora i jedan od najboljih u Evropi kad je u prajmu karijere bio, a nas.![]()
![]()
Kazem i dalje ovdje selektor moze uspjeti koji zna svoj posao. Takticki i ljudski. Igracima dati potrebnu slobodu ali onda kad je bitno treba znati ko kolo vodi. Uz to selektirati samo najbolje i odstraniti ove sto znas da ne mogu bolje. Tipa cipetic, visca itd.
Popuniti te pozicije sa ovima iz mlade repke, jer oni i ako mozda jos nisu ta klasa ipak imaju potencijala a znaces da ce se potruditi jer ce im to biti nesto veliko. A kod visce zbas sto imas odnosno sto nemas.
Naci hemiju izmedju igraca, tko je gdje dobar, sistem neki, idstraniti losije, pomjesati sa nekolicinom iz u21 i ne ocekivat ds ce se kvalifikivat odmah pravut rezultate neke.
Odgovorno tvrdim da bi mali Jusuf Gazubegovic odigrao umjesto Cipetica ove tekme isto,ako ne i bolje.
BašČelik!
Baba ove igre
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Tu je i krivac za crveni karton.

https://sportsport.ba/fudbal/ahmedhodzi ... eko/378987
Kaze Causevic da je Dzeko na instagramu pokazao da je pravi kapiten.
Pa hajde nek bude i kapiten na zelenom terenu a ne samo na instagramu.
Kaze Causevic da je Dzeko na instagramu pokazao da je pravi kapiten.
Pa hajde nek bude i kapiten na zelenom terenu a ne samo na instagramu.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], Mostarska, Normus90, Proximic, tuitamo i 70 gostiju.