Sta mislis koji tim je bolji ; Bayern iz Pepove 2015/16 sezone (kada su Coman i Costa dosli ) ili danasnji Pepov Citysljivo je napisao/la:Pa Ajax je i nas ubio u Minhenu. Ajax ne hebe zivu silu, igraju sta mogu i znaju i zbog toga respekt.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Juve mi jeste draži, ali i realno mislim da su jači. Ronaldo jeste jako bitan ali i bez njega je Juve bio ekstra jak. Možda jedino ipak Buffon fali. Juve je u prvom susretu podbacio, baš čudno podbacio. A Atleticova kompaktnost jeste za divljenje, samo i to je kada se čovjek malo udubi zasnovano i na dozi slučajnosti. Naime, zato se njima desi sezona ko prošla gdje ispadnu u grupi. Znači smeta mi malo što se Atletico posmatra kao neki primjer kontinuiteta. Onda o našem Bayernu se ne bi smjela nijedna loša stvar napisati.harden je napisao/la: Jedino ako Ronaldo zabije hattrick pa riješi sam dvomeč...Atletico je bolja ekipa od Juventusa, a LP je takva da te jedna loša noć previše košta. Atletico je smrt za igrati s njima u dvomeču, vidjeli smo to i mi. Juventus ne smatram dovoljno jakom ekipom, pogotovo ofanzivno da se vrate protiv ovog Atletica nakon 2-0.

A mi smo onda imali veliki peh protiv Atletica, imali smo dosta šansi. Tad smo ispali luzeri i nesvojstveni sebi. Po meni najveći kreten možeš ispast ako redaš šanse a ne zabiješ dovoljno golova. Bolje onda i šugavo pobijedit. Šta ima Dortmund od onakvog sjajnog prvog poluvremena sinoć i pritiska i hrpe šansi kad ga popušiše 0:4 u ukupnom omjeru. Atletico zna tako dobro defanzivno odigrat, disciplinovano, taktički ali to što posrnu posebno na kraju LP ima nešto veze i s kvalitetom.
Mi npr smo protiv Reala u protekla 3 duela imali kvaliteta da se nosimo, ali nismo imali taj mentalitet kao ranije kada smo ih nerijetko znali dobiti. I opet će biti bitno kakvi će naši igrači mentalno biti u LP.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
To je preteško reći. Nit su igrali međusobno nit igraju istu ligu. Vjerujem da bi ih taj Bayern izbacio u kup tekmama (onaj koji je igrao sa Atletikom) a pogotovo ona ekipa Bajerna koja ne bi imala problema sa povredama ključnih igrača, al isto tako, kontra, ne vjerujem da bi Bajern imao 100 bodova u EPL. Tako da jedni imaju jedne prednosti, a drugi druge. A ono što sam mogao primjetiti gledajući obje ekipe čini mi se da se ekipa Pepova Bajerna bolje razumjela na terenu nego li je to slučaj kod Pepovog Citija. I isto tako mislim da je Pep u toj "Atletiko" sezoni imao i napravio najbolju igru od svih sezona provednih u Bajernu i Sitiju. Ono što Siti sad ima a Bajern tad nije imao su individualci, mislim na individualce koji su u pravim godinama nasuprot Bajerna gdje je pola ekipe bilo veterana i plus par eksperimenata na nekim pozicijama, jer nije imao bolje i niti mogućnosti da potrebne plati koliko treba.Barbarossa je napisao/la:Sta mislis koji tim je bolji ; Bayern iz Pepove 2015/16 sezone (kada su Coman i Costa dosli ) ili danasnji Pepov City
-
- Kontakt:
Što se to Atletico ne bi uzimao kao primjer konstantnosti? Normalno da imaju konstantu kada gotovo svake godine igraju finale LP-a. Podsjećaju me na Bayern od 2010 do 2013, sa izuzetkom onog ispadanja od Intera u osmini. Ima i Bayern konstantu, ali konstantu dolaska do polufinala i ispadanja. Atletico je strašan u pokrivanju prostora i tranziciji, baš sam želio da vidim kako bi igrali protiv Juventusa i bio sam dosta iznenađen viđenim, prvenstveno jer je Atletico imao dosta lošu grupnu fazu, pogotovo onu tekmu kontra Dortmunda. Juve je dobro prošao prvu utakmicu, trebali su izgubiti najmanje 3:0, i ne samo to, nisu postojali na terenu. Atletico je potpuno onemogućio Juventus da napadne, bez obzira na sav potencijal, to nije bilo toliko čudno s obzirom kako se Atletico brani i s obzirom na to da Juve često igra slično kao Atletico ali dozu otvorenije. Ono što je bilo iznenađujuće je kako se loše Juventus branio, jer poslije Atletica imaju najbolji defanzivni sistem, a izgledali su kao amateri u odbrani. Atletico je protiv Bayerna prošao na sreću i našu glupost, ali Juventus ne može igrati ono što smo mi igrali, sa Allegrijem sigurno ne može.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Druga ekipa grabi ka trecoj ligi. 
Stradao je Augsburg, strijelci Awoudja, Wriedt i Zirkze.

Stradao je Augsburg, strijelci Awoudja, Wriedt i Zirkze.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Mogu mislit koliko ti je bilo dragoOmerbavarac je napisao/la:Zirkze

I am not yet born; O hear me.
- Barbarossa
- Kontakt:
Bolje bolje se razumiju tu nema sta , ili sto su toliko godina prije zajedno igrali ili su bolje prihvatili njegov stil. A i u klasi nije neka razlika ,mislim da je Bayern cak jaci od ovog Citya za pozicije Alabe, Boatenga,Martineza, Alonsa ,Lahma i Lewandowskog.sljivo je napisao/la:To je preteško reći. Nit su igrali međusobno nit igraju istu ligu. Vjerujem da bi ih taj Bayern izbacio u kup tekmama (onaj koji je igrao sa Atletikom) a pogotovo ona ekipa Bajerna koja ne bi imala problema sa povredama ključnih igrača, al isto tako, kontra, ne vjerujem da bi Bajern imao 100 bodova u EPL. Tako da jedni imaju jedne prednosti, a drugi druge. A ono što sam mogao primjetiti gledajući obje ekipe čini mi se da se ekipa Pepova Bajerna bolje razumjela na terenu nego li je to slučaj kod Pepovog Citija. I isto tako mislim da je Pep u toj "Atletiko" sezoni imao i napravio najbolju igru od svih sezona provednih u Bajernu i Sitiju. Ono što Siti sad ima a Bajern tad nije imao su individualci, mislim na individualce koji su u pravim godinama nasuprot Bajerna gdje je pola ekipe bilo veterana i plus par eksperimenata na nekim pozicijama, jer nije imao bolje i niti mogućnosti da potrebne plati koliko treba.Barbarossa je napisao/la:Sta mislis koji tim je bolji ; Bayern iz Pepove 2015/16 sezone (kada su Coman i Costa dosli ) ili danasnji Pepov City
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisi ni svjestan.Bundesliga je napisao/la:Mogu mislit koliko ti je bilo dragoOmerbavarac je napisao/la:Zirkze

Po meni prvi omladinac koji ima priliku napraviti iskorak i zaigrati za prvu ekipu Bayerna.
Ove sezone se nadavao golova, igrao je za dvije ekipe a ima svega 17 godina.
Ne bi me iznenadilo da vec do kraja sezone bude u prilici da debituje za prvi tim.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zato imaju više opcija na krilnim pozicijama i pozicijama kreacije. Čak mislim da Aguero sa stilom i karakteristikama više odgovara Pepu nego Lewa. Alosno je već bio star i u silaznoj putanji, Lahm mijenjao poziciju, Vidal totalno različita stila i zadatka od onog što treba pa je igrao nešto na silu, a Javi igrao štopera i opet se bolje razumiju. To se može zahvaliti prije svega Van Gaalu, Lowu, i igračima koji su se tako "istrenirali" na te promjene filozofije. Pep je otjerao čitav tim Sitija da bi sklopio nešto što bi moglo biti to jer su oni prije previše isluženi i "drveni".Barbarossa je napisao/la:Bolje bolje se razumiju tu nema sta , ili sto su toliko godina prije zajedno igrali ili su bolje prihvatili njegov stil. A i u klasi nije neka razlika ,mislim da je Bayern cak jaci od ovog Citya za pozicije Alabe, Boatenga,Martineza, Alonsa ,Lahma i Lewandowskog.
Prema Bildu, Coman nece biti spreman za Liverpool.
Eto PSG ispade, da su malo bolje ulagali u igracki kadar prosli bi dalje 

VOLIM BAYERN
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ajax, Tottenham, Manchester, Roma ili Porto...
Moramo ovo proci...
Moramo ovo proci...
Četvrtfinale bi nam moglo bit 3 puta lakše od osmine, samo da bi proć Liverpoola. Kako je krenulo s ovim humiliation ispadanjima, jučer Real, Dortmund, danas PSG, siguran sam da će u Minhenu biti ponižen ili Bayern ili Liverpool, neće biti nekog tijesnog ispadanja ni nas ni njih, nego će ekipa koja dobije dobiti 3-4 razlike, e sad je problem što u ovakvim utakmicama jedan detalj može odvesti utakmicu u smjeru našeg ili Poolovog poniženja.

hifans je napisao/la:Prema Bildu, Coman nece biti spreman za Liverpool.

Robbi isto ako mislimo proci
Pravda za Tyson Furya
Moramo nekako proći, ima finih ekipa za izvuć.
Ko ce nam ljudi dragi igrati krila ruben bibera a sada i rahiticni coman kako znaju i umije ovi nasi liječnici moraju ove gerijatricare osposobiti inace bolje onda da se nebrukamo posteno predati za z stolom meč nema potrebe se brukat
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 06 mar 2019, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya
- farinelli123
- Kontakt:
Ja nešto očekujem tesnac, ono 0:0 od početka.coelho41 je napisao/la:u Minhenu biti ponižen ili Bayern ili Liverpool, neće biti nekog tijesnog ispadanja ni nas ni njih
Do kraja. Penali neki, 12:11 za bolje.
Liverpool bi mogao posle da se posveti još jednom proklizavanju u ciljnoj ravnini za naslov u EPL.
A sto da karavan odmah ne ostane bez finalista prošlosezonskih

Zadnja izmjena: farinelli123, dana/u 06 mar 2019, 23:55, ukupno mijenjano 3 puta.
•
Džemperko će to srediti i onda ga sa jablaničkim žigolom stavljam na avatar.
sljivo je napisao/la:Džemperko će to srediti i onda ga sa jablaničkim žigolom stavljam na avatar.

Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.