Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Igraca tipa Pogba imamo vec u Ramseyu, nama je potrebniji a i jeftiniji je Kondogbia nego Pogba koji je odlican igrac ali po meni je precijenjen, dakle kao Bale, dobar je ali ne vrijedi ni blizu 100 miliona.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pogba igrac tipa kao Ramsey? Svasta...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
-
- Kontakt:
Nisam mislio fizicki nego po zadatcima na terenu i poziciji, pozicija na kojoj je Ramsey najbolji je otprilike to sto Pogba igra...
Ma vi stvarno mislite da ce doci napadac, golman ili stoper? Doce samo jedan igrac za kojeg ce se otvoriti. To je on...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ramsey igra desno krilo.BigBigBang je napisao/la:Nisam mislio fizicki nego po zadatcima na terenu i poziciji, pozicija na kojoj je Ramsey najbolji je otprilike to sto Pogba igra...

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Schneiderlin ima sve osobine igrača kakvog Wenger želi u Arsenalu. On je moderni zadnji vezni - pokretljiv, kreativan, odlično čita igru, može dodati na više od tri metra, ne glumi Messija kao Song. Ako Schneiderlinu ističe ugovor u junu, on je i najlogičnija opcija obzirom da Arsene ne voli trošiti puno para na defanzivce.Gunner4 je napisao/la:Ma vi stvarno mislite da ce doci napadac, golman ili stoper? Doce samo jedan igrac za kojeg ce se otvoriti. To je on...
Golmani - tu ne očekujem promjene osim ako Chez ne bi otišao. Čech bi bio bez sumnje savršena opcija, ali Mourinho neće tek tako ojačati direktnog rivala. Neke druge opcije bi mogle biti Begović (mada mene Asmir ne oduševljava kod šuteva iz daljine i kod prekida, skoro sve golove od nas unazad tri godine je primio nakon prekida), Forster (odličan u Southamptonu + Englez) i, moooooožda, Marchetti iz Lazija.
Bekovi - jedina promjena bi mogla biti po pitanju Carla Jenkinsona. Navodno je Liverpool zainteresovan da ga dovede, a u West Hamu su isto tako htjeli da ga zadrže trajno.
Stoperi - Winston Reid iz West Hama se dugo spominjao, sad se o tome već dugo vremena šuti. Ističe mu ugovor u ljeto i ne bi me začudilo da ga tad pokupimo kao slobodnog igrača. Hummels je puno bliže Unitedu, a Subotić se prilično raspao kao igrač u posljednje vrijeme tako da ne vidim neku mogućnost da se pojačamo sa nekim iz Borussije.
Vezni igrači - Schneiderlin je najrealnija opcija mada je on forsirao odlazak u Tottenham prošlog ljeta. Tamo je Pochettino. Za Pogbu nemamo 80 miliona funti, a Gündogan je Wengerov ljubimac no njega će, ako ga iko uzme, uzeti United. Spominjao se Lars Bender za kojeg smo nudili cca 17 miliona funti pretprošle godine no to je Bayer odbio.
Napadači - meni se, iskreno, Dybala ne sviđa, koristi samo lijevu nogu i ne djeluje mi da bi mogao biti blizu, recimo, Agüera. Imamo na posudbi četiri napadača (Poldi, Campbell, Yaya i Chuba), dosta napadačkih opcija u postojećem rosteru no samo jednog pravog centralnog napadača. Ako Wenger bude tražio neku stop-gap opciju za rotaciju sa Giroudom ni Džeko ne bi bio loša opcija mada bih ja najradije vidio Benzemu u Arsenalu.
Jack Wilshere will captain Arsenal Under-21s at Emirates Stadium tonight - and you can watch the game LIVE on Arsenal.com!
A.F.C. Bournemouth!
Bellerin na 40 metara brži od Bolta
.
Imamo najzanimljivijeg desnog beka na svijetu

Imamo najzanimljivijeg desnog beka na svijetu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bielik se forsira na štoperu. Opet
Primiše gol iz kornera
Jack i Diaby ne zapinju. Očigledno im je pun kofer povreda
Gnabry mi djeluje izuzetno blijedo. Nema one brzine nigdje
Primiše gol iz kornera
Jack i Diaby ne zapinju. Očigledno im je pun kofer povreda
Gnabry mi djeluje izuzetno blijedo. Nema one brzine nigdje
A.F.C. Bournemouth!
Al koja komedija od igrača je ovaj pod brojem 5 . Nemam pojma kako se zove al sam ga i prije pratio i i dan danas se čudim kako se ovaj čovjek broji među fudbalere 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: $: Arsenal
Stefan O'Connor.topnik1 je napisao/la:Al koja komedija od igrača je ovaj pod brojem 5 . Nemam pojma kako se zove al sam ga i prije pratio i i dan danas se čudim kako se ovaj čovjek broji među fudbalere

Skoro je potpisao profesionalni ugovor. Racunaju na njega...

E blago nama 
Wilshere
. Fino igra, i pametno je što igraju ove mečeve tj više njih da se naviknu na kontakt

Wilshere

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Sad kad vidim ove komentare na Gnabrya nema sta pun sam optimizma, ne bi me cudilo da bude jos jedan u nizu igraca kojima ce voajercina i njegovi treninzi unistiti ili unazaditi karijeru.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jack je definitivno fit
Treb'o bi biti na klupi u subotu
Gnabry ima 19 godina i nije igrao lopte skoro godinu dana
Ova sezona je izgubljena za njega,ali to ne znači da je 'upropašten'

Treb'o bi biti na klupi u subotu
Gnabry ima 19 godina i nije igrao lopte skoro godinu dana
Ova sezona je izgubljena za njega,ali to ne znači da je 'upropašten'
A.F.C. Bournemouth!
- Schneiderlin
- Kontakt:
strašna ekipa u-21 s ovih par polumrtvih iz seniora,krkani iz readinga ih maznu 

Sada kada Sancheza na klupu a Wilsherea od prve kao pocetkom sezone. 4-1-4-1 majka svih formacija sa 5 veznjaka!!!! 

Ne znam ko ce se morati izbaciti iz startne da buduci kapiten upadne. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Cilj je proizvodit igrače sa seniore ne biti prvi i osvajati neka takmičenja za djecuSchneiderlin je napisao/la:strašna ekipa u-21 s ovih par polumrtvih iz seniora,krkani iz readinga ih maznu

WIlshere gibbs, szczesney, Bellerin i td i td. A da su tragikomični, to jesu svakako. POgotovo odbrana

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.