Lažeš Čomor je dobio najviše hem što je bio prvotimac na utakmici nego je i najviše udarao igrače Željezničara. Čomor je dobio svoju cjelokupnu platu, a ni kraj mjeseca nije.Pappy je napisao/la:Naravno. Nisam ni rekao, a nadam se da nije niko ni pomislio.Head je napisao/la:Nista nisu uradili sto je kontra pravila.
To su tzv "kofercici", praksa poznata unazad decenijama na evropskim terenima, samo sto se kod njih to ponekad i stotinama hiljada broji. Sa ulaskom novca u Sarajevo to se i kod nas pocelo dogadjati, sto me raduje da tako sportskim putem traze priliku za prilazak najvecem konkurentu na tabeli.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
Aha, ako je cijeli tim za to , to je onda nista , sasvim OK .. Nista cudno, al reko 8.000 po igracu pa reko gdje ce toPappy je napisao/la:Majstore 8 milja ukupno, citaj malo bolje.aS_Roma je napisao/la:Kakvih sve ljudi ima to je nevjerovatno cuj ti nebuloze 8.000 za sva 3 boda![]()
![]()
![]()
Pa sam skontaj ne brukaj se eto ako je tako receno , 8 milja X 11 igraca samo na terenu 88.000 KM !!!
Ako racunas i izmjene koji bi igrale ili sve igrace izadje te 100.000 KM ?!
Pa koje lud da daje 100.000 nekoj ekipi da pobjedi , a i sama ta ekipa trazi bodove spasa ?![]()
Ovako su fudbaleri Slavije dobili 4. Rezervni igraci koji nisu usli dobili po 100 KM, ostali malo vise.
Ako ti fudbaleri lazu mene, onda i ja lazem vas.
Razočaran sam našom upravom. Zar samo 8000 KM igračima Slavije i to za bod. Možemo mi jače, bolje i više

-
- Kontakt:
Ocekujem lijepo vrijeme i bar 7.000
i pobjedu naravno......

Jos kad bi se poklopili rezultati u subotu,nakucali bi na cenera 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A imali smo sreće do sad sa poklapanjem rezultata....da smo imali pameti koliko sreće ihh...
Valjda nas ni sad neće napustiti.
X u komšiluku, X u Mostaru i naša pobjeda.... U Kupu minimalno cvaja na tribinama.

Valjda nas ni sad neće napustiti.
X u komšiluku, X u Mostaru i naša pobjeda.... U Kupu minimalno cvaja na tribinama.

-
- Kontakt:
pozdrav bordo braci 
Mozemo li na jug???sretno u nedelju nebih se bunio nimalo da nas dobijete 1 0 a mi vas u 1/2 u kupu izbacimo
vidimo se u nedelju

Mozemo li na jug???sretno u nedelju nebih se bunio nimalo da nas dobijete 1 0 a mi vas u 1/2 u kupu izbacimo

vidimo se u nedelju
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne mozete.VELEZDOGROBA je napisao/la:pozdrav bordo braci
vidimo se u nedelju
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bujrum na zapadSarajlijc@ je napisao/la:Ne mozete.VELEZDOGROBA je napisao/la:pozdrav bordo braci
vidimo se u nedelju

-
- Kontakt:
mi dolazimo sigurno ako treba eto nas s vama i na sjever :-p
znaci nista od juga onda smo na zapadu

znaci nista od juga onda smo na zapadu
Nemoj, nisu oni baš dobri sa zapadnim stranama..aS_Roma je napisao/la:
Bujrum na zapad

-
- Kontakt:
jbg sad 
ne znam jesi li upoznat da i na zapadnoj strani ima navijaca veleza raje sto se vratila u svije kuce stanove gdje su prije rata zivili....malo po malo se sirimo osvajamo nas grad

ne znam jesi li upoznat da i na zapadnoj strani ima navijaca veleza raje sto se vratila u svije kuce stanove gdje su prije rata zivili....malo po malo se sirimo osvajamo nas grad

- theprodigy
- Kontakt:
a ti si neki **** bitan pa ces reci nekom moze li ili ne mozeSarajlijc@ je napisao/la:Ne mozete.VELEZDOGROBA je napisao/la:pozdrav bordo braci
vidimo se u nedelju
-
- Kontakt:
theprodigy je napisao/la:a ti si neki **** bitan pa ces reci nekom moze li ili ne mozeSarajlijc@ je napisao/la:Ne mozete.VELEZDOGROBA je napisao/la:pozdrav bordo braci
vidimo se u nedelju
drug nema svadje samo pitam da znamo gdje cemo biti svejedno istoka zapad sjever jug.....braca smo tako da se nadam lijepoj predstavi na kosevu i lijelom broju rodjenih
- moustapha
- Kontakt:
@theprodigy
Čovjek je u pravu, ne mogu na jug, jer je to tribina za gostujuće navijače, a gostujućih navijača nema u proljetnom dijelu sezone.
Čovjek je u pravu, ne mogu na jug, jer je to tribina za gostujuće navijače, a gostujućih navijača nema u proljetnom dijelu sezone.
Vidi zapad je uvijek najskuplji i nama je zapad ista cijena da je kod vas sjever najskuplji bio isto bi nam bilo jbg i kod vas je zapad bio 20 KM neki su naši bili tamo koliko ja znam.monsen je napisao/la:Vidim kako nije. Jedina tribina gdje mi mozemo doci je 15 maraka ? Nije vasa uprava takva, aaa ...tello je napisao/la:nije naša uprava kao vaša da nabija cijene gostujućim navijačima i da im da samo 1000 mjestajojnebudelititule je napisao/la:Može li jedno pitanje za ove malo upućenije.Da li će din otvoriti južnu tribinu u revanšu kupa ili će je zatvoriti a cijene za zapadnu tribinu podići na 25KM
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 19 mar 2014, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jesi normalan ti bolan? Pa juzna tribina je zatvorena jer je to gostujuca, sto se mene tice rodjeni mogu na preostale 3 pa na koju god.theprodigy je napisao/la:a ti si neki **** bitan pa ces reci nekom moze li ili ne mozeSarajlijc@ je napisao/la:Ne mozete.VELEZDOGROBA je napisao/la:pozdrav bordo braci
vidimo se u nedelju
-
- Kontakt:
vama je besplatan ulaz u Mostaru bio pa me zanima sta i gdje cemo mi....valjda su uprave dogovorile kompezaciju besplatni ulazi pa zato pitam posto nas dosta dolazi bez obiljezja naravno
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel ovo neki plakat koji ce biti postavljen po gradu ili?moustapha je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.