FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovi dosadni veležovci svaki nam dan usmrde temu,pa dokad više ovako? Administracija treba da preuzme stvar u svoje ruke.
Fakat, Veležovci pretjerujete sa tim pisanjima, daj ba prošla tekma, okreni se narednom kolu i moli Boga da suđenje bude šta bolje 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- TheManiacs
- Kontakt:
Daj ba Knele ti si moderator banuj ih
dosadni su ...

dosadni su ...

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
@Analic
Ima li nade da prestanes vise pisati o utakmicama koje su zavrsile prije 4 i 7 dana ... ? Bezveze nam se.es po temi majke mi .. Imamo mi bitnijih stvari nego se raspravljati sa tobom o tome .. Idi brate mili lijepo na temu o Velezu pa tamo kukaj sve do susreta u proljetnom djelu sezone .. !
Ima li nade da prestanes vise pisati o utakmicama koje su zavrsile prije 4 i 7 dana ... ? Bezveze nam se.es po temi majke mi .. Imamo mi bitnijih stvari nego se raspravljati sa tobom o tome .. Idi brate mili lijepo na temu o Velezu pa tamo kukaj sve do susreta u proljetnom djelu sezone .. !
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Osim: Ako budemo kilavi kao što nekad znamo biti, neće valjati
Nogometaši Željezničara će u prvoj utakmici 1/4 finala Kupa BiH, na stadionu Grbavica od 17 sati, snage odmjeriti sa Rudarom iz Prijedora.
- Ko god kaže da smo bolji protivnik, vara se. Igrali smo s njima u 7. kolu prvenstva na domaćem terenu 1:1, što dovoljno govori o kvalitetu njihovog tima. Cijela liga je tu negdje u «pet deka». Ako nametnemo svoju igru, budemo rastrčani po terenu i zaigramo agresivno, mislim da ne bi trebali imati velikih problema da dođemo do pobjede. Ako budemo kilavi kao što nekad znamo biti, neće valjati - kazao je Amar Osim, šef stručnog štaba Željezničara.
Osim se osvrnuo i na utakmice u prvenstvu.
- Odigrano je 11 utakmica, a mi smo negdje na donjoj granici kada su bodovi u pitanju. Fale nam upravo ta dva boda iz susreta sa Rudarom. Da smo ih osvojili, bili bi u puno boljoj situaciji. Ukoliko na polusezoni budemo među pet prvoplasiranih timova, bit će dobro.
Prema posljednjim informacijama trener Rudara Darko Nestorović bi moga početi meč s kombinovanim sastavom.
- Ma kakakv kombinovani sastav, takvi su najgori, imaju najviše motiva!
Prema riječima Osima igrači su u dobroj formi, a razlozog loših igra «plavih» na domaćem terenu je loš teren.
- Pojedinci su se fizički veoma iscrpili. Malo krupniji i teži igrači slabo se snalaze na takvom terenu. Kada istrčite pet-šest dužina na ovakvom terenu kakav je u posljednje vrijeme, to je otprilike kao onih 20 u normalnim uslovima - objasnio je Amar Osim.
Milan Ćulum im dva žuta kartona i neće biti u kombinaciji za današnji susret, dok je Dino Muharemović povrijeđen.
M. D.
Mešić: Dva gola viška
- Vidjeli smo u prvenstvu o kakvoj se ekipi radi. Oni će se braniti, igrat će na svojoj polovini. Bit će nam potreban gol na samom početku utakmice, i ako uspijemo, mislim da će oni pasti. Bio bih zadovoljan ukoliko pobjedimo sa dva gola razlike, odnosno 2:0. Želimo što bolje rezultate, kako u Kupu, tako i u prvenstvu, s tim da u prvenstvu ima vremena za popravni, dok u Kupu nema - kazao je Sanjin Mešić komandant Željine odbrane.
SAN.BA
Novinar koji kao prati sport a nema pojma da nije Sanjin Mešić ...
Nogometaši Željezničara će u prvoj utakmici 1/4 finala Kupa BiH, na stadionu Grbavica od 17 sati, snage odmjeriti sa Rudarom iz Prijedora.
- Ko god kaže da smo bolji protivnik, vara se. Igrali smo s njima u 7. kolu prvenstva na domaćem terenu 1:1, što dovoljno govori o kvalitetu njihovog tima. Cijela liga je tu negdje u «pet deka». Ako nametnemo svoju igru, budemo rastrčani po terenu i zaigramo agresivno, mislim da ne bi trebali imati velikih problema da dođemo do pobjede. Ako budemo kilavi kao što nekad znamo biti, neće valjati - kazao je Amar Osim, šef stručnog štaba Željezničara.
Osim se osvrnuo i na utakmice u prvenstvu.
- Odigrano je 11 utakmica, a mi smo negdje na donjoj granici kada su bodovi u pitanju. Fale nam upravo ta dva boda iz susreta sa Rudarom. Da smo ih osvojili, bili bi u puno boljoj situaciji. Ukoliko na polusezoni budemo među pet prvoplasiranih timova, bit će dobro.
Prema posljednjim informacijama trener Rudara Darko Nestorović bi moga početi meč s kombinovanim sastavom.
- Ma kakakv kombinovani sastav, takvi su najgori, imaju najviše motiva!
Prema riječima Osima igrači su u dobroj formi, a razlozog loših igra «plavih» na domaćem terenu je loš teren.
- Pojedinci su se fizički veoma iscrpili. Malo krupniji i teži igrači slabo se snalaze na takvom terenu. Kada istrčite pet-šest dužina na ovakvom terenu kakav je u posljednje vrijeme, to je otprilike kao onih 20 u normalnim uslovima - objasnio je Amar Osim.
Milan Ćulum im dva žuta kartona i neće biti u kombinaciji za današnji susret, dok je Dino Muharemović povrijeđen.
M. D.
Mešić: Dva gola viška
- Vidjeli smo u prvenstvu o kakvoj se ekipi radi. Oni će se braniti, igrat će na svojoj polovini. Bit će nam potreban gol na samom početku utakmice, i ako uspijemo, mislim da će oni pasti. Bio bih zadovoljan ukoliko pobjedimo sa dva gola razlike, odnosno 2:0. Želimo što bolje rezultate, kako u Kupu, tako i u prvenstvu, s tim da u prvenstvu ima vremena za popravni, dok u Kupu nema - kazao je Sanjin Mešić komandant Željine odbrane.
SAN.BA
Novinar koji kao prati sport a nema pojma da nije Sanjin Mešić ...

AMAR OSIM
Sta ocekivat od futavog/tariguznog San-a 
Skoro identican clanak u havazu

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Samo sto u Avazu pise Elvis Mesic ..Seyo_TM je napisao/la:Sta ocekivat od futavog/tariguznog San-a

AMAR OSIM
ma sta zna havazcic...da nesto znaju nebi im se toranj uvrnuoStole iz Bora je napisao/la:Samo sto u Avazu pise Elvis Mesic ..Seyo_TM je napisao/la:Sta ocekivat od futavog/tariguznog San-a

borovine ipak znaju bolje

Dobar je Sanjo bio, steta sto se povukao...
- TheManiacs
- Kontakt:
Ajd Ba idemo na tekmu hebo vise forum
Vidimo se raja,odo ja
The Maniacs 1987
Vidimo se raja,odo ja

The Maniacs 1987
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Interesantno da u oba upitna susreta i Zeljo i Sarajevo dobivaju podrsku NFS BiH....
Na utakmici s Velezom - kad je Zeljo ukrao (pitem sudija) bodove od Veleza - 2 igraca Veleza i trener Veleza su kaznjeni.
Sarajevski lopovi su jos jednom dokazali zasto su najniza zivuca vrsta u ovoj zemlji.
I jesu.
Na utakmici s Velezom - kad je Zeljo ukrao (pitem sudija) bodove od Veleza - 2 igraca Veleza i trener Veleza su kaznjeni.
Sarajevski lopovi su jos jednom dokazali zasto su najniza zivuca vrsta u ovoj zemlji.
I jesu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
a trebao je nama dodijeliti kazne??
nisi ti bas najbistriji u raji jelde?

evo raduj se necemu, mozes brisat suze gratis

nisi ti bas najbistriji u raji jelde?

evo raduj se necemu, mozes brisat suze gratis

-
- Kontakt:
Da Velezu treba NFS BiH cuvat guzicu + sudije + okrecat glavu od "ustase ustase" - samo da bi MOJ klub OPSTAO.. - bi vjeruj mi. Briso bi suze peskirom a ne s tim.
Vjeruj da bi.
Nikad vi necete veliki klub postati s takvim razmisljanjem.
Ovo je vise stetilo Zelji nego Velezu. Kazne ce se isplatiti i sve nastavit svojim tokom - vi zavazda ostadoste u mojim ocima na rangu jednog Jedinstva i Banovica...
A zalostan je to rang.
I ja sam zavrsio svaki razgovor na ovom forumu ....
Fuj... eto vas tamo. Daleko vam kuca.
Vjeruj da bi.
Ovo je vise stetilo Zelji nego Velezu. Kazne ce se isplatiti i sve nastavit svojim tokom - vi zavazda ostadoste u mojim ocima na rangu jednog Jedinstva i Banovica...
A zalostan je to rang.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Stole iz Bora
- Kontakt:
To hepokovac, objasni ljudima da znaju ..MostaracVelezovac je napisao/la:Interesantno da u oba upitna susreta i Zeljo i Sarajevo dobivaju podrsku NFS BiH....
I jesu.

Na svakoj utakmici kad je Zeljin igrac dobio crveni karton KAZNJEN je od NSBiH. Jeli mozda NSBiH trebalo da oprosti Velezovim igracima i treneru crvene kartone? Sadaku neku da vam udjeli? Na utakmici Slavija-Zeljo skoro identicnu kaznu su dobila oba kluba. Zeljo zbog navijackih nereda VAN stadiona a Slavija radi PSOVANJA sudiji i sta sve ne sto je radio Regoje su dobili skoro istu novcanu kaznu. Jeli to ta podrska NSBiH .. ?
Ako nemas nesto pametnije da pises, nemoj radije nista ziv bio .. Uzivaj!
AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E j.bote sto nas sad pogodi sa ovim .. Ti si nam stvarno bio vazan u zivotu kao i tvoje misljenje i sad treba predloziti predsjednistvu kluba i udruzenju navijaca HITAN sastanak da se vidi sta cemo sa ovim sto si rekao ..MostaracVelezovac je napisao/la:Ovo je vise stetilo Zelji nego Velezu. Kazne ce se isplatiti i sve nastavit svojim tokom - vi zavazda ostadoste u mojim ocima na rangu jednog Jedinstva i Banovica...
A zalostan je to rang.

AMAR OSIM
Ode ovaj forum dovraga! Ne znam što ne stavljaju situaciju kad su dobili slobodan udarac na 20 metara, zbog navodnog igranja rukom Muharemovića, a čovjeku bile ruke na leđima. "100 takvih slobodnih udaraca, pa naprave priliku k'o onaj jedan šut pod prečku..."
Ili, kad već imaju snimke i kad zvanično optužuju sudije da su pustili gol iz ofsajda, zašto onda te slike ne objave?
Na kraju krajeva, taman da su ih uništile sudije, zašto se nama prigovara ovdje na ovoj temi? Ko kaže da je ŽELJO za to zaslužan. I rukovodstvo Veleža "nije imalo ni najmanju zamijerku na prijem"... Ko kaže da recimo Borac nije "naštelio" sudiju. A najsmješnije od svega su tri crvena za koja se hvataju, a koja su čista k'o sunce. Čak su ih i u saopštenju stidljivo naveli i fol primili gol iz ofsajda.
Ove gore slike što su postavljene jasno pokazuju da je pomoćni sudija imao namjeru da ošteti Velež, ali daleko od toga da je bilo 100 takvih situacija i sl. Teško da su bile i dvije! A bilo je situacija gdje su i nama svirani sumnjivi ofsajdi. Teško da će te slike neko od svetih, prečistih Veležovaca ovdje pokazati.
Administracijo, ne srozavajte ovaj portal konstantim nemarom i dopuštanjem primitivnih provokacija od strane Svetaca.
Southampton i Velež, bratski klubovi, Sveci!
Ili, kad već imaju snimke i kad zvanično optužuju sudije da su pustili gol iz ofsajda, zašto onda te slike ne objave?
Na kraju krajeva, taman da su ih uništile sudije, zašto se nama prigovara ovdje na ovoj temi? Ko kaže da je ŽELJO za to zaslužan. I rukovodstvo Veleža "nije imalo ni najmanju zamijerku na prijem"... Ko kaže da recimo Borac nije "naštelio" sudiju. A najsmješnije od svega su tri crvena za koja se hvataju, a koja su čista k'o sunce. Čak su ih i u saopštenju stidljivo naveli i fol primili gol iz ofsajda.
Ove gore slike što su postavljene jasno pokazuju da je pomoćni sudija imao namjeru da ošteti Velež, ali daleko od toga da je bilo 100 takvih situacija i sl. Teško da su bile i dvije! A bilo je situacija gdje su i nama svirani sumnjivi ofsajdi. Teško da će te slike neko od svetih, prečistih Veležovaca ovdje pokazati.
Administracijo, ne srozavajte ovaj portal konstantim nemarom i dopuštanjem primitivnih provokacija od strane Svetaca.
Southampton i Velež, bratski klubovi, Sveci!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ova utakmica u subotu bi možda bila moralni šamar klubu kao što je bio Željezničar ali šamar praktički nije bio izvodljiv jer su obraz izgubili 3 dana prije u utakmici kupa ...
ne možes ošamariti nekoga tko obraza nema , možes pokusati ali nece ostaviti trag u obliku rumenila

ne možes ošamariti nekoga tko obraza nema , možes pokusati ali nece ostaviti trag u obliku rumenila

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nemoj tako stole ja sam se prilicno sad syebo...moram malo prilec prije tekme da dodjem sebi...Stole iz Bora je napisao/la:E j.bote sto nas sad pogodi sa ovim .. Ti si nam stvarno bio vazan u zivotu kao i tvoje misljenje i sad treba predloziti predsjednistvu kluba i udruzenju navijaca HITAN sastanak da se vidi sta cemo sa ovim sto si rekao ..MostaracVelezovac je napisao/la:Ovo je vise stetilo Zelji nego Velezu. Kazne ce se isplatiti i sve nastavit svojim tokom - vi zavazda ostadoste u mojim ocima na rangu jednog Jedinstva i Banovica...
A zalostan je to rang.
- samir_tm87
- Kontakt:
meni stvarno ovo nije jasno da jos navijaci veleza zasjedaju na nasoj temi cccc
E baš nas zaboli k.... kakvi smo u tvojim očima. Od deset postova šest na temi Željo, idi bolan liječi se, idi danas na tekmu kupa...Uh izvini, zaboravih da ste ispaliMostaracVelezovac je napisao/la:Da Velezu treba NFS BiH cuvat guzicu + sudije + okrecat glavu od "ustase ustase" - samo da bi MOJ klub OPSTAO.. - bi vjeruj mi. Briso bi suze peskirom a ne s tim.
Vjeruj da bi.
A zalostan je to rang.

- kosewsko hill
- Kontakt:
MA vidite da su skoro svi besposleni, nemaju šta drugo ni raditi neg zajebavati normalan narod...Vjerujte da me zaboli i za Velež i za vas "navijače" Veleža...Jučer, prekjučer ste me čak malo i nervirali stalnim nebulozama i pisanjem na našoj temi al već danas uz vaš novi komentar na našoj temi se grohotom smijem što bi reko Đuro...odoh lagano do Doline da malo ovaj Kup odgledam a vi balansirajte somun lagano sa 4 kifle jer sa manje ne može 

Željo - My first love!!!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 36 gostiju.