Usli mozda zbog bolje forme i to je sve,ali rijetko ko bira protiv najboljeg igraca i aktuelnog prvaka protiv time koji je imao samo jednog All star igraca.lumani je napisao/la:Usli ste u finale kao favorit,nemoj mi takoNEZALAGANJE je napisao/la:@KKBosna Nijedna statistika se ne uzima zdravo za gotovo,pogotova ova gdje mnogo toga zavisi s kim si na terenu!?
Medjutim,slozices se sigurno i ti,da kad odigra neko preko 31 000 minuta,ona ipak nesto pokazuje,a posebno u slucaju Manua koji je mozda i najbolji igrac u historiji lige kad je u pitanju uticaj na neku tekmu kad udje s klupe.
@lumani Nikada Spursi nisu mogli biti favoriti protiv aktuelnog sampiona i najboljeg igraca lige.a usput odigrali bolju sezonu..
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Svaštara
all star je izbor publike,ne znaci to mnogo.Kahwi je proradio a ostala klapa je uvijek bila tu...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
All star nije samo izbor publike,a ono sto bira publika je uistinu krema lige i tu nema fule.Pa bila je i MIA.lumani je napisao/la:all star je izbor publike,ne znaci to mnogo.Kahwi je proradio a ostala klapa je uvijek bila tu...
NEZALAGANJE je napisao/la:All star nije samo izbor publike,a ono sto bira publika je uistinu krema lige i tu nema fule.Pa bila je i MIA.lumani je napisao/la:all star je izbor publike,ne znaci to mnogo.Kahwi je proradio a ostala klapa je uvijek bila tu...
znaci Atlanta 2015

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za onakav rekord i igru na onakvom Istoku,apsolutno zasluzeno.lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:All star nije samo izbor publike,a ono sto bira publika je uistinu krema lige i tu nema fule.Pa bila je i MIA.lumani je napisao/la:all star je izbor publike,ne znaci to mnogo.Kahwi je proradio a ostala klapa je uvijek bila tu...
znaci Atlanta 2015
Cavsi su aktuelni prvaci i imaju ubjedljivo najboljeg igrača lige što znači da su favoriti protiv Warriorsa u finalu ? Il je za ovo finale drugačija logika u odnosu na to iz 2014. ?
dobro postujem ja tvoj stav,ali nije Korver all star kako ga kod okrenes...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Citaj moje postove pazljivo.Biras kontra najboljeg igraca lige i aktuelnog prvaka protiv 1 ALL STARA!!??Epidaurus je napisao/la:Cavsi su aktuelni prvaci i imaju ubjedljivo najboljeg igrača lige što znači da su favoriti protiv Warriorsa u finalu ? Il je za ovo finale drugačija logika u odnosu na to iz 2014. ?
Nikako to nije drugacije od predstojeceg finala,nikako!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ni meni on All star.Dobio ga je na osnovu rekorda tima.lumani je napisao/la:dobro postujem ja tvoj stav,ali nije Korver all star kako ga kod okrenes...
znaci Atlanta je 2015-te bila favorit protiv Cavsa i najvecu bruku u kosarci od kako postoji je sebi priredila sa 0-4 porazom? ipak su imali 4 allstara?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hajde ne ulijeci kao padobranac....ili citaj kako treba.
Pa samo me zanima, naumpalo mi da ovo povezemo, jer bruka je ako gsw ode čak u game 7, znači u 6 da uzmu cavse jer imaju 4 all stara, a Atlanta isto sa 4 ali stara je dobila metlu, mislim da je to najveća bruka u nba historiji?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sta povezujes zivota ti?Quinlan je napisao/la:Pa samo me zanima, naumpalo mi da ovo povezemo, jer bruka je ako gsw ode čak u game 7, znači u 6 da uzmu cavse jer imaju 4 all stara, a Atlanta isto sa 4 ali stara je dobila metlu, mislim da je to najveća bruka u nba historiji?
Ko je rekao da je bruka da GS ode u 7? Nadji taj post!
I jel to ozbiljno povezujes 4 All stara ATL i ova GS pa da se dobro ismijem!?

Re: RE: Re: Svaštara
Pa ti prvi na temi playoffa si pisao da je bruka ako gsw ne uzme, čak i prije g7 da moraju to rješitiNEZALAGANJE je napisao/la:A sta povezujes zivota ti?Quinlan je napisao/la:Pa samo me zanima, naumpalo mi da ovo povezemo, jer bruka je ako gsw ode čak u game 7, znači u 6 da uzmu cavse jer imaju 4 all stara, a Atlanta isto sa 4 ali stara je dobila metlu, mislim da je to najveća bruka u nba historiji?
I jel to ozbiljno povezujes 4 All stara ATL i ova GS pa da se dobro ismijem!? [emoji38] [emoji38]
A da fakt je da Atlanta je imala 4 ali stara, kao što ih gsw sada ima, ne vidim u čemu je drasticna razlika? Ili je ipak ima?
Šta je reko DurantLillard je napisao/la:Ja sam se izgubio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da ce popisat CavseBrokula je napisao/la:Šta je reko DurantLillard je napisao/la:Ja sam se izgubio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ništa slago nijemiki_92 je napisao/la:Da ce popisat CavseBrokula je napisao/la:Šta je reko DurantLillard je napisao/la:Ja sam se izgubio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,bruka ja ako GS ne uzme sa ovakvim rosterom.I da, kvalitetom bi to trebali rijesiti prije 7. tekme jer je 7. tekma lutrija,ali nigdje nisam napisao da je bruka titula u 7.tekmi.Nadam se da uocavas razliku?Quinlan je napisao/la:Pa ti prvi na temi playoffa si pisao da je bruka ako gsw ne uzme, čak i prije g7 da moraju to rješitiNEZALAGANJE je napisao/la:A sta povezujes zivota ti?Quinlan je napisao/la:Pa samo me zanima, naumpalo mi da ovo povezemo, jer bruka je ako gsw ode čak u game 7, znači u 6 da uzmu cavse jer imaju 4 all stara, a Atlanta isto sa 4 ali stara je dobila metlu, mislim da je to najveća bruka u nba historiji?
I jel to ozbiljno povezujes 4 All stara ATL i ova GS pa da se dobro ismijem!? [emoji38] [emoji38]
A da fakt je da Atlanta je imala 4 ali stara, kao što ih gsw sada ima, ne vidim u čemu je drasticna razlika? Ili je ipak ima?
Nema drasticne razlike....Potpuno su ista 4 All stara ATL i GSa.Zadovoljan?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.