[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To si ti trening sanjoSenaid L.F.C je napisao/la:Danas utakmnica usto sam u pola noci i razmisljao koga cemo na desni bok i gdje ce tko igrati.Nisam nesto dobar sa prognoziranjem rezultata ali sam sanjao da ce biti 2:0 za nekoga posto su jedni imali plave a drugi zute dresove tako da su i jedni i drugi mogli biti nasi(mozda sam ja i sanjo trening nase repke).Ja prizeljkuljem utakmnicu gdje ce nasi imati na semaforu vodstvo i cijelo vrijeme loptu u nogama da se ja nebi morao sikirati
I ja sam bio postavio taj video juce ali nema veze. Neka se vidi na kakvim stadionima su oni igrali prije nego sto su usli u EU 1986.godine. Mogu se rugati nama i nasoj "njivi" na Bilinom ali je cinjenica da je EU pumpala ogromnu lovu u Portugal i da im nije bilo toga pitanje je dali bi imali stadione kao sto je la Luz. Bili su teska bjeda prije ulaska u EU.levat je napisao/la:
Ma pusti te klipove, već viđeno 1000 puta. Vidi kako Pape dere male:
[youtube][/youtube]
Ja sam izgleda srećnije ruke...calcio je napisao/la:Evo nase grupe na evropskom...
Group C
Netherlands
Germany
Sweden
Bosnia and Herzegovina
http://mydraw.info/euro2012/25" onclick="window.open(this.href);return false;
tu se moze simulirati izvlacenje i eto sta je meni ispalo.
bas nemamo srece sa ovim izvlacenjima, pa makar i kad nisu prava![]()
hrvati sretni kao i uvijek. ukrajina, rusija i ceska... wtf, vise lici na neku kvalifikacionu grupu nego na prvenstvo
kad bi to bilo ja bih prvi glasao za njega ako bi se kandidovao za predsjednika BiHNK/RK Krivaja je napisao/la:Begovic u 96. glavom za 1:1!
baš je dobra grupa, puna uzbuđenja i neizvjesnosti i dobrih utakmica....da me nije strah da nekoga uvrijedim rekao bih da Bosanci pate od komplexa nize vrijednosti.... bih repka moze odigrati ravnopravno sa svakom od ovih repki...calcio je napisao/la:Evo nase grupe na evropskom...
Group C
Netherlands
Germany
Sweden
Bosnia and Herzegovina
http://mydraw.info/euro2012/25" onclick="window.open(this.href);return false;
tu se moze simulirati izvlacenje i eto sta je meni ispalo.
bas nemamo srece sa ovim izvlacenjima, pa makar i kad nisu prava![]()
drugim riječima, nisi navikao da se fenomenalno osjećaš svaki dan? ne treba ti repka za taj trip...ti si ta bajka samo toga još nisi svjestan.....ili 'mi smo ta bajka samo toga nismo svjesni!'Edo_77 je napisao/la:
Mislim nerealno je da se previse lozimo, jer onda moze doci samo do ogromnog razocarenja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.