onda vjerovatno pitari ovu sezonu uzimaju, na kraju krajeva najvise su zeljni te titule, i najbolja bi im atmosfera bila ukoliko bi osvojili titulu, oni su ko vampiri zedni krvi,a vec godinama samo njima Zeljo pije krv...
ako ih Tan ispali ili samo pogura nekim sponzorskim ugovorima bez konkretih investicija,
u tom slucaju Zeljo i Siroki.
Zeljo ce na proljece biti 30% jaci sa Kvesicem, i Benjom kao bekovima, i Zolom na zadnjem veznom, samim tim se otvara prostor prema naprijed igracima da igraju svoje prirodne pozicija, a trenutno se sve to krpi i igra svako sve, Svraka krilo(nigdje veze), Stana igra sve pozicije, Zeljkovic i stoper i bek...itd.
Za Zelju je bitno da pobjedi ove zadnje dvije utakmice i tako polagano skloni Borac u drugi plan.
osim toga mislim da bi najvaznije bilo tempirati formu za sam pocetak drugog dijela prvenstva, dakle pobjeda u Bijeljini te pobjediti Zrinje i Siroki na Grbavici, to bi prelomilo prvenstvo u prva 4 kola.
Siroki kao najorganizovaniji klub, uz dovoljno jak sastav, mislim da ukoliko iduce kolo pobjede pitare, da ko god se bude borio za titulu, sa Sirokim ce se boriti, ostali ovise o svemu, Siroki je konstantan...
Zrinjskom svaka cast, fenomenalan, ne znam zasto nemam nikakav osjecaj da bi oni mogli osvojiti titulu, mislim da se mogu boriti i doci do max. drugog mjesta, jednostavno znam da kada bih birao skim da se moj Zeljo bori do kraja za tituli(samo jedan klub) ja bih izabrao Zrinjski, ...
vec sam rekao, Pitari su zeljni te titule i to bi im bio veci podstrek, Siroki je najorganizovaniji i oni svako na svoj nacin bi napravio vece probleme bilo kome u borbi za titulu...
tako da moj favorit ove godine je
1.FKSarajevo(sa Tanom)
1.Zeljo (bez Tana
2.Siroki