Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nem veze momci, glavu gore, imaml jos 2 utakmice. Idemo se boriti do kraja.
Navijati sada za Austriju pa se onda potuci sa Tunisom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati sada za Austriju pa se onda potuci sa Tunisom.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- hakkaDunne
- Kontakt:
**** reprezentacija na svijetu! ZVANIČNO!
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- Ljiljani87
- Kontakt:
Marković zaista zna raditi svoj posa..ali od g o v..ana se pita ne pravi.Krila za nas su misaona imenica,nemoj da mi ko spomene Vražalića više ..40 dana napretka nemam...da bi bio ozbiljna ekipa na tekmi smiješ zapucati max.2-3 zicera i tehničke greške svevsti na minimum.Mi kao da se takmičimo ko će se više ispromašivati sa 1-2 metra i kome će više puta lopta ispasti.Žao mi 2-3 momka koji znaju..sa kojim oni đuturumima moraju igrati majko moja.. 

Meni je Burića najviše žao. Ima dva fantastična meča iza sebe, ali smo oba puta doživjeli poraz.Nerminovic je napisao/la:Jadan Marković, fakat mi ga žao
Treba biti realan i reći da selekcija s 20 izgubljenih lopti, koja pritom nema (i ne želi da igra) preko krila, nema šta tražiti protiv ozbiljnih protivnika na SP-u. Fascinantno je kako smo se do sada držali uzmemo li u obzir ta dva parametra.
Ajde šta serete po Nikoli da nije bilo njega ne bi ni vidjeli ovog SP ionako vas je 95% otpisalo ovaj tim kada smo izvukli Island, našli smo se ovdje slučajno i opet vjerujem da ćemo proći.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- ibrakadabra
- Kontakt:
Prce 0,vrazalica 0,ovcina nije ni 0.
pa kako mi je zao samo, jbt dvije utakmice u kojima mozemo pobjediti i nase glupe greske nas sjebu... pa sad smo mogli imati 3 pobjeda samo da je malo normale bilo..
svaka cast buricima.. steta za b. burica narocito, momak je odbranio sve i svasta, i opet dzaba kad gore vrazalic dodaje loptu golmanu.
nadam se da necemo bit toliki baksuzi da tunis pobijedi austriju.

svaka cast buricima.. steta za b. burica narocito, momak je odbranio sve i svasta, i opet dzaba kad gore vrazalic dodaje loptu golmanu.
nadam se da necemo bit toliki baksuzi da tunis pobijedi austriju.
Presudila su 2 profulana zicera Vrazalica.Inace na ovom prvenstvu slaba nam krila i u napadu i odbrani.Peric ce biti igracina 

upravo tako...Kiro je bio katastrofalan danas, ali šta to vrijedi kad mi ne znamo to iskoristitiLjumanM95 je napisao/la:Čekaj ba je l' ovo Kiro imao 0/7 iz igre?Pa nije mu ovo niko nikad uradio, il' možda jeste 1-2 puta u životu.

Zao mi mene i Markovica. Osjedio sam u ovih 5 dana gledajuci maloumnog Vrazalica.
Dva igraca vise ne mozemo zabiti i jos primimo gol

Dva igraca vise ne mozemo zabiti i jos primimo gol

Pa ljudi moji Makedonici nisu nista specijalno odigrali, 20 izgubljenih lopti. Mec je bio tragedija sa elementima komedije.
- BeyKopites
- Kontakt:
Sami sebe dobismo bokte, previše glupih rješenja u ključnim momentima meča.Istina da nam je ovo prvo veliko takmičenje, al' ne mogu da vjerujem kako neki već iskusni igrači mogu praviti takve greške
S ovakvom igrom teško ćemo i protiv Tunisa, jednostavno nas svaka malo jača ekipa od nas prelomi u završnoj fazi meča, na iskustvo.
Gdje je drug @mirzatele da baci koju pametnu za B.Burića?

S ovakvom igrom teško ćemo i protiv Tunisa, jednostavno nas svaka malo jača ekipa od nas prelomi u završnoj fazi meča, na iskustvo.
Gdje je drug @mirzatele da baci koju pametnu za B.Burića?

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kasnije ćemo o rukometu, da se prvo stručnjaci izredaju.barbarez je napisao/la:Znam virtu4l ,ali vidis da je ovo hronicno. Naviko sam na ovo,ali smijesno je kako mi gubimo utakmice. Pa da nas razvala ja bi reko svaka cast,nego sto nas uzimaju na genijalnosti nasih igraca. Pa bolan lomi se tekma ti imas 2 igraca vise,i ljudi te povedu. Fuj kako mi gubimo. Kazem ti najsladje je **** ovakve kao mi. Ljut sam hajde proce me,valjda tunis dobihemo,a mozda nas i hrvati puste. Pogledaj ti nas.gubimo dva meca po 2-3 razlike,a kriminalno smo igrali. Sta bi bilo da smo pristojno igrali
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vidjela se na kraju isfrustrianost Ovcine jer ga ne koriste u napadu.
Buric i Malinovic svaka cast.
Buric i Malinovic svaka cast.
Don't believe the hype.
Al hajmo realno raja, ja u zivotu nisam vidio sporiji rukomet kad smo mi u napadu.Malo se to ubrzalo ulaskom Perica koji je nasa buducnost.Al kad vidis Terzica Prcea i Vrazalica, ko na raznju majke mi.
Nema veze uzima austrija tunis i daje nam jos jednu sansu.
Nema veze uzima austrija tunis i daje nam jos jednu sansu.
daj neko da i mi ostal vidimo sise te Makedonke
da bar po nečemu pamtim ovaj meč
da bar po nečemu pamtim ovaj meč
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zao mi je najvise radi Markovica i Burica...ne moze Buric odbraniti koliko ovi useru u napadu..
Ovcina,Vrazalic i Prce najgori danas
20 izgubljenih lopti..
Nemamo mi sta trazit na ovakvim takmicenjima kada pravimo ovoliko gresaka i kada zicere fulamo !
Dva igraca vise kod 18:18 i oni sve useru..Mali Peric umislio da je Ivano Balic,Vrazalic boze sacuvaj
DOVIDJENJA PRIJATNO !
Ovcina,Vrazalic i Prce najgori danas
20 izgubljenih lopti..
Nemamo mi sta trazit na ovakvim takmicenjima kada pravimo ovoliko gresaka i kada zicere fulamo !
Dva igraca vise kod 18:18 i oni sve useru..Mali Peric umislio da je Ivano Balic,Vrazalic boze sacuvaj

DOVIDJENJA PRIJATNO !

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
3 sedmerca realizov'o i to je toLjumanM95 je napisao/la:Čekaj ba je l' ovo Kiro imao 0/7 iz igre?Pa nije mu ovo niko nikad uradio, il' možda jeste 1-2 puta u životu.

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Jedino mi nije jasno kako smo 20 lopti uspili izgubiti, opet smo dobro prošli, ja mislim da je Australija igrala da ne bi imala 20 izgubljenih lopti ali oni ne bi imali tako raspoloženog golmana.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.