Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Sad nakon marketinskog rasta,red bi bio na rezultatski rast.Jedva cekam vidjeti novi,preporođeni City.
Keep walking.
Cekaj malo, nije se jos preporodio skrozCautinho je napisao/la:Sad nakon marketinskog rasta,red bi bio na rezultatski rast.Jedva cekam vidjeti novi,preporođeni City.
Volim te Željo!
Eto ga Plelegrinho vas preuzima,sretno vam al cete se malo nacekati na rezultate trebace njemu sezona,dvije.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mansour neće čekati dvije sezone da Pelegrini nešto napravi.Ovo mu nije Malaga i Villareal pa da on sebi da oduška 2-3 sezone dok se ne snađe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa kako onda Bayern dopusti Heynckesu te 2-3 sezone ?Saurman je napisao/la:Mansour neće čekati dvije sezone da Pelegrini nešto napravi.Ovo mu nije Malaga i Villareal pa da on sebi da oduška 2-3 sezone dok se ne snađe.
Pellegrini vec sljedece moze uzeti titulu EPL-a.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pričamo o Cityu a ne o Bayernu.M4kaveli je napisao/la:Pa kako onda Bayern dopusti Heynckesu te 2-3 sezone ?Saurman je napisao/la:Mansour neće čekati dvije sezone da Pelegrini nešto napravi.Ovo mu nije Malaga i Villareal pa da on sebi da oduška 2-3 sezone dok se ne snađe.
Naravno da je prvi cilj osvajanje EPL i bar da prođe grupnu fazu CL s timom kojim raspolaže očekivanju su velika a Pelegrini neće moći izdržati pritisak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Slazem se sa Saurmanom.
Ovaj mediokritet će samo unazaditi City.
Ovaj mediokritet će samo unazaditi City.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
De mi jos samo reci koje godine ce osvojiti LP pa da odem do kladionice.Saurman je napisao/la:Pričamo o Cityu a ne o Bayernu.M4kaveli je napisao/la:Pa kako onda Bayern dopusti Heynckesu te 2-3 sezone ?Saurman je napisao/la:Mansour neće čekati dvije sezone da Pelegrini nešto napravi.Ovo mu nije Malaga i Villareal pa da on sebi da oduška 2-3 sezone dok se ne snađe.
Naravno da je prvi cilj osvajanje EPL i bar da prođe grupnu fazu CL s timom kojim raspolaže očekivanju su velika a Pelegrini neće moći izdržati pritisak.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
City ce harat, Pelle je najbolji moguci izbor. Sa ovakvim igracima u Malagi je premasio sva ocekivanja.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sad zamisli sta bi tek radio da mu dovedu C. Ronalda, Kaku, Benzemu i Xabi Alonsa...L_blancos je napisao/la:City ce harat, Pelle je najbolji moguci izbor. Sa ovakvim igracima u Malagi je premasio sva ocekivanja.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nema potrebe za tim flopovima dovoljan mu je samo Isco...BigBigBang je napisao/la:Sad zamisli sta bi tek radio da mu dovedu C. Ronalda, Kaku, Benzemu i Xabi Alonsa...L_blancos je napisao/la:City ce harat, Pelle je najbolji moguci izbor. Sa ovakvim igracima u Malagi je premasio sva ocekivanja.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Plkace oni za don Mancinijem, Pelle ce dobiti otkaz prije januara, garantujem.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
BigBigBang
- Kontakt:
Shvatam tvoju poentu kod Pelegrinija i ovi igraci izgledaju kao flopovi, kod njega bi i pravi Ronaldo izgledao ko flop.Johny je napisao/la:Nema potrebe za tim flopovima dovoljan mu je samo Isco...BigBigBang je napisao/la:Sad zamisli sta bi tek radio da mu dovedu C. Ronalda, Kaku, Benzemu i Xabi Alonsa...L_blancos je napisao/la:City ce harat, Pelle je najbolji moguci izbor. Sa ovakvim igracima u Malagi je premasio sva ocekivanja.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mancini nije u stanju pružiti ono što vlasnici žele - trofeje + lijepu igru. Zbog toga je i dobio otkaz. Da je City igrao napadački fudbal (da, nemoguće pod Robertovom palicom), siguran sam da bi Talijan ostao u klubu uprskos neosvajanju trofeja.
Eh, sad je pitanje može li Pellegrini kombinovati trofeje i lijepu igru. Za ovo drugo sam ubijeđen da može, pitanje je da li će "leći" neki trofej u prvoj sezoni. U svakom slučaju, ubijeđen sam da će Čileanac biti u Cityju najmanje 2 sezone. Ukoliko osvoji ligu, uhvati (barem) 1/4 finale LP-a, siguran sam da će ostati još duže. To garantujem.
Eh, sad je pitanje može li Pellegrini kombinovati trofeje i lijepu igru. Za ovo drugo sam ubijeđen da može, pitanje je da li će "leći" neki trofej u prvoj sezoni. U svakom slučaju, ubijeđen sam da će Čileanac biti u Cityju najmanje 2 sezone. Ukoliko osvoji ligu, uhvati (barem) 1/4 finale LP-a, siguran sam da će ostati još duže. To garantujem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
BigBigBang
- Kontakt:
Man City je igrao lijepu napadacku igru, dokaz tome je prosla sezona a ove sezone su zakazali napadaci. Bas bi volio da znam sta je lijepo u igri Pelgerinijevih ekipa, da sad ne pricam o njegovoj avanturi u REalu, gledao sam Malagu ove godine kuci su igrali otvoreno sa Dortmundom mada su se uglavnom branili a u revansu svi u odbranu i cekaj kontranapad. Nista posebno lijepo nisam vidio u toj igri.
Btw. lako je igrati napadacki i leprsavo u spaniji gdje su odbrane dosta slabije. Vidjecemo Pelegrinijevu leprsavu igru u hladnim nocima Ponedjeljka na Britanija stadionu.
Btw. lako je igrati napadacki i leprsavo u spaniji gdje su odbrane dosta slabije. Vidjecemo Pelegrinijevu leprsavu igru u hladnim nocima Ponedjeljka na Britanija stadionu.
Eh Paja, nije više ni Britannia što je nekad bila.BigBigBang je napisao/la: Btw. lako je igrati napadacki i leprsavo u spaniji gdje su odbrane dosta slabije. Vidjecemo Pelegrinijevu leprsavu igru u hladnim nocima Ponedjeljka na Britanija stadionu.
Mislim da Pellegrini nece dobiti otkaz bez obzira kako zavrsio sezonu jer su vlasnici Cityja malo strpljiiviji od Romana.Prvu sezonu je Mancini zavrsio na 5 mjestu pa je opet ostao.Nisam ga nesto podrzavao kao izbor ali sta je tu je.Mislim da ce on ako dodje a sve su prilike da hoce promjeniti stil igre Cityja a za to mu trebaju pojacanja koja on izabere.Moja prva zelja je Cavani i mislim da ima sanse da on dodje.Isco je igrao odlicno a i zajedno su radili pa mislim da je njegov transfer izvjestan.Sto se tice Reusa u tu pricu ne vjerujem.Dalje od pojacanja se spominje Navas ali ne bi bio odusevljen njegovim dolaskom a i ne vjerujem da ce on iz svoje Seville.Fabregas je isto tako pao u formi ali bi bio od koristi iako od toga nema nista.Kolo je vec Liverpoolov rjesiti se kako Sinclaira a ako je tu Cavani prodat i jednog napadaca te ako Psg i Monaco zele treba im Nasrija kako utrpat za dobre pare.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
City ove sezone nije imao nikakvu igru i nikakvu taktiku, možda samo u par tekmi.BigBigBang je napisao/la:Man City je igrao lijepu napadacku igru, dokaz tome je prosla sezona a ove sezone su zakazali napadaci. Bas bi volio da znam sta je lijepo u igri Pelgerinijevih ekipa, da sad ne pricam o njegovoj avanturi u REalu, gledao sam Malagu ove godine kuci su igrali otvoreno sa Dortmundom mada su se uglavnom branili a u revansu svi u odbranu i cekaj kontranapad. Nista posebno lijepo nisam vidio u toj igri.
Prošle godine je to i ličilo na nešto, ali ove ne, gdje su tekme većinom dobijali na individualni kvalitet.
Osim ako je taktika da Aguero, Silva i Tevez sami nešto kombinuju, pa šta Bog da.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
BigBigBang je napisao/la:Man City je igrao lijepu napadacku igru, dokaz tome je prosla sezona a ove sezone su zakazali napadaci. Bas bi volio da znam sta je lijepo u igri Pelgerinijevih ekipa, da sad ne pricam o njegovoj avanturi u REalu, gledao sam Malagu ove godine kuci su igrali otvoreno sa Dortmundom mada su se uglavnom branili a u revansu svi u odbranu i cekaj kontranapad. Nista posebno lijepo nisam vidio u toj igri.
Znaci gledao si Pelagrinija ? Kuci igrali otvoreno vs BVB, mada su se braniliBigBigBang je napisao/la:Man City je igrao lijepu napadacku igru, dokaz tome je prosla sezona a ove sezone su zakazali napadaci. Bas bi volio da znam sta je lijepo u igri Pelgerinijevih ekipa, da sad ne pricam o njegovoj avanturi u REalu, gledao sam Malagu ove godine kuci su igrali otvoreno sa Dortmundom mada su se uglavnom branili a u revansu svi u odbranu i cekaj kontranapad. Nista posebno lijepo nisam vidio u toj igri.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.