Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TMovac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la TMovac » 03 apr 2013, 16:57

Eskobar je napisao/la:al zato poslije toga izjava ocekujem poziv selektora U-21 njemacke pa de se izjasni vise.po meni takav igrac netreba reprezentaciji.on je odlican igrac al malo ih je ko pjanic i ibisevic.a na poziv u sloveniju makar sam ocekivo bilo kakav odg. nije morao dolazit al makar je mogao dat neku izjavu zahvalu jer tad mu je dato do znanja da se racuna na njega
Koliko znam Denijal Piric je na presu rekao da je dogovoreno da on ne dolazi u Sloveniju i da odigra tekmu za U20 Njemacke.Sto se tice te izjave za Njemacke medije,meni je ona sasvim normalna.Sta bi trebao reci?Znate ovaj lagano sredjujem papire koji su mi potrebni da bih igrao za Bosnu i Hercegovinu,a za Njemacku trenutno igram jer jos uvijek nemam pravo nastupa za BiH i jer zelim dodatno steci na iskustvu dok ne dobijem BH papire.

Momku,a i nama ce koristiti svaka minuta koju odigra.Pa i ona za Njemacku reprezentaciju.U svakom slucaju je bolje da igra,nego da iz patriotskih razloga sjedi kod kuce.Da on ima odmah sad pravo igrati za nas i da da ovakvu izjavu,onda bi se zabrinuo.A ovako nesekiram se.Barem jos ne.Vidjet cemo sta ce donijeti buducnost.U svakom slucaju na nama je da uradimo sve da malac zaigra za nas,jer je igracina i imat cemo od njega koristi narednih 14 godina
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 apr 2013, 17:07

svaka cast njemu al' i sportsport.ba koji su napokon napravili vrijedan intervju s njim.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2013, 17:18

L_blancos je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Po kickeru 181. najbolji igrac druge lige ove sezone... :roll:

http://www.kicker.de/news/fussball/2bun ... aison.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po toj listi Bicakcic na 18. mjestu, treci igrac Brauhsdagasvajga. :D
Bicakcic je odlican ove sezone. Tako barem kazu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2013, 17:21

legenda reala je napisao/la:Ma dobro i meni je sumnjivo ovo stanje oko Kolašinca i nisam neki optimista, ali eto nadam se, najviše me čudi da dečko još ni jednom nije dao izjavu za neki naš portal,novinu,televiziju nebitno :roll:
Kako nije, je li za Avaz izjavio da dolazi pjeske do Sarajeva ako dobije poziv. :lol:

Eh sad je li se taj intervju samo desio u glavi novinara Avaza, ili ne...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 03 apr 2013, 17:26

TMovac je napisao/la:
Eskobar je napisao/la:al zato poslije toga izjava ocekujem poziv selektora U-21 njemacke pa de se izjasni vise.po meni takav igrac netreba reprezentaciji.on je odlican igrac al malo ih je ko pjanic i ibisevic.a na poziv u sloveniju makar sam ocekivo bilo kakav odg. nije morao dolazit al makar je mogao dat neku izjavu zahvalu jer tad mu je dato do znanja da se racuna na njega
Koliko znam Denijal Piric je na presu rekao da je dogovoreno da on ne dolazi u Sloveniju i da odigra tekmu za U20 Njemacke.Sto se tice te izjave za Njemacke medije,meni je ona sasvim normalna.Sta bi trebao reci?Znate ovaj lagano sredjujem papire koji su mi potrebni da bih igrao za Bosnu i Hercegovinu,a za Njemacku trenutno igram jer jos uvijek nemam pravo nastupa za BiH i jer zelim dodatno steci na iskustvu dok ne dobijem BH papire.
Oplak'o sam na ovome... :lol:
Ima odredjenih "cimbenika" na ovom forumu, kojima i kad bi ovo sve bukvalno bilo uradjeno, vjerovatno nasli neku zamjerku, sto je Sandzaklija, sto ima veliku glavu, sto se ceslja na na lijevo, a ne desno ili slicno... :lol:
Pravda za Papeta!

Eskobar
Kontakt:

Post Postao/la Eskobar » 03 apr 2013, 17:35

joooooojjjjjj cuj cimbenika aaaaaaaaaaaaaaaa ubicu se jbt. izvini veliki strucnjace hajde nas prosvjetli ti.sta je nacrtano da svatimo mi cimbenici...aaaaaa
nema odmora dok traje obnova

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 03 apr 2013, 17:44

Buric je bolji golman od Fejzica i Avdukica i ne znam zasto se ne poziva u repku, vjerovatno treba podmazati SuSICA ili mu brata da dobije poziv
Limvo Likce

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 03 apr 2013, 17:50

Vala realno je da pozove burića, umjesto avdukića i ovog novog fejzića

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 03 apr 2013, 18:10

Cartman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma dobro i meni je sumnjivo ovo stanje oko Kolašinca i nisam neki optimista, ali eto nadam se, najviše me čudi da dečko još ni jednom nije dao izjavu za neki naš portal,novinu,televiziju nebitno :roll:
Kako nije, je li za Avaz izjavio da dolazi pjeske do Sarajeva ako dobije poziv. :lol:

Eh sad je li se taj intervju samo desio u glavi novinara Avaza, ili ne...
desilo se nego u schalke nesmije se dati izjave ili imati intervju bez dozvolu iz kluba to mu pravilo probleme u schalke cak je zamalo bio kaznjen za to

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 apr 2013, 18:20

Zolotica iz mlade repke treba prekomandovati u A ekipu, makar za onu utakmicu protiv Omana. Svidja mi se kako igra, koliko trci, razbija i presjeca napade. Tek mu je 19 godina a dominira u Premijer ligi. To je pravi rusioc (da se ne naljuti Seo). :)

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 03 apr 2013, 18:24

calcio je napisao/la:Zolotica iz mlade repke treba prekomandovati u A ekipu, makar za onu utakmicu protiv Omana. Svidja mi se kako igra, koliko trci, razbija i presjeca napade. Tek mu je 19 godina a dominira u Premijer ligi. To je pravi rusioc (da se ne naljuti Seo). :)
pa zasto bas taj rijec to je rezervisano za seu mogo si razarac ili nesto drugo a da budemo realni seo moze tog zolotica nosit zubima ali ustvari svidja mi se i on mislim da je zola bolji od zahirovica ima znanje i tehniku u svaki potez ali eto mnogi nece se slagat

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 apr 2013, 18:32

KOLASINAC je napisao/la:
calcio je napisao/la:Zolotica iz mlade repke treba prekomandovati u A ekipu, makar za onu utakmicu protiv Omana. Svidja mi se kako igra, koliko trci, razbija i presjeca napade. Tek mu je 19 godina a dominira u Premijer ligi. To je pravi rusioc (da se ne naljuti Seo). :)
pa zasto bas taj rijec to je rezervisano za seu mogo si razarac ili nesto drugo a da budemo realni seo moze tog zolotica nosit zubima ali ustvari svidja mi se i on mislim da je zola bolji od zahirovica ima znanje i tehniku u svaki potez ali eto mnogi nece se slagat
Ma dobro u pravu si, to je Sein nadimak. Zoli cemo naci neki drugi. Mada realno ima u nasoj reprezentaciji mjesta i za vise od jednog rusioca, nigdje ne pise da mora biti samo jedan rusioc. Zola i Kola, ima mjesta i za jednog i za drugog. Ali ne smijemo zaboraviti ni Besica, i on ce biti rusioc.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 apr 2013, 19:15

Evo i ja upravo odgledao tekmu Zeje i Zrinjskog, i slazem se sa vama da je Zolotic bio dosta dobar. Al moram reci da je ovaj Stanic bio najbolji na terenu, pratil neko njegove tekme u prvenstvu da li je stvarno ovako dobar ili je ovo bio izuzetak.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 apr 2013, 19:18

Ja od Kolasinca nisam vidio ni jedan intervju dje on uopste spominje BiH. Jedini medij koji na forumu izjavljuje je majstor10 ala Kolasinac, sve ostalo rekla kazala ili predvidanja.

Moja predvidanja su takva da on definitivno vaga kao pojedinci prije njega i da savez to posmatra cekajuci na konkretan signal koji izgleda nikada nece doci, prema tome....je barem po meni Kolasinac izgubljen za BiH, ako se u narednih 3-5 mjeseci nista konkretno ne desi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 apr 2013, 19:47

vendeta87 je napisao/la:Evo i ja upravo odgledao tekmu Zeje i Zrinjskog, i slazem se sa vama da je Zolotic bio dosta dobar. Al moram reci da je ovaj Stanic bio najbolji na terenu, pratil neko njegove tekme u prvenstvu da li je stvarno ovako dobar ili je ovo bio izuzetak.
Ovo je izuzetak.Doduše Stanić je većinu utakmica igrao na lijevom beku, iako je njegova prirodna pozicija krilo.Ali mislim da Zolotić zaslužuje poziv u reprezentaciju za utakmicu protiv Omana, čak i umjesto Svrake koji je tek protiv Zrinjskog danas pokazao djelić svog umijeća.
DRUG NEBI TI PUNCA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 apr 2013, 19:52

vendeta87 je napisao/la:Evo i ja upravo odgledao tekmu Zeje i Zrinjskog, i slazem se sa vama da je Zolotic bio dosta dobar. Al moram reci da je ovaj Stanic bio najbolji na terenu, pratil neko njegove tekme u prvenstvu da li je stvarno ovako dobar ili je ovo bio izuzetak.
Stana u Zelji samo jos nije bio golman.Ono onako nije los,al da je neki kvalitet za repke i nije.Zna dobro prediblat,proc,al onda napravi potez viska i usere i sefa i stanicu.Al eto s vremena na vrijeme zna ono bas dobro odigrati.Prije godinu ili dvije njegov gol je izabran za gol sedmice na stranici Goal.com Lik ga zavalio sa pola terena Leotaru cini mi se.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 apr 2013, 20:22

DonCorleone je napisao/la:Ja od Kolasinca nisam vidio ni jedan intervju dje on uopste spominje BiH. Jedini medij koji na forumu izjavljuje je majstor10 ala Kolasinac, sve ostalo rekla kazala ili predvidanja.

Moja predvidanja su takva da on definitivno vaga kao pojedinci prije njega i da savez to posmatra cekajuci na konkretan signal koji izgleda nikada nece doci, prema tome....je barem po meni Kolasinac izgubljen za BiH, ako se u narednih 3-5 mjeseci nista konkretno ne desi.
Treba uzeti u obzir da se nijedan nas medij bilo printani,elektronski...Nije napravio intervju sa njim.Sto mene iskreno cudi.Recimo FTV i Baho Topalbecirevic su maksuz isli u Englesku da naprave intervju sa Etheringtonom kada je ovaj izjavljivao da zeli igrati za BiH,pa Senad Hadzifejzovic sa Pjanicem,SS.ba sa Svicarcima,ali njega i Arslanagica do sada nije niko intervjuisao.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 apr 2013, 21:51

U avazu stampano izdanje nakon pobjede protiv Grcke bio je mali intervu gdje on(Kolasinac) kaze izmedju ostalog "mi smo bili puno bolji"...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 03 apr 2013, 22:03

gringobih je napisao/la:U avazu stampano izdanje nakon pobjede protiv Grcke bio je mali intervu gdje on(Kolasinac) kaze izmedju ostalog "mi smo bili puno bolji"...
Ma nek odu ljudi, snime ga, porazgovaraju i to je to. Ovu rekla-kazala preko novina i portala neću ni da čitam, postalo je jako smiješno

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 03 apr 2013, 22:12

gringobih je napisao/la:U avazu stampano izdanje nakon pobjede protiv Grcke bio je mali intervu gdje on(Kolasinac) kaze izmedju ostalog "mi smo bili puno bolji"...
imal gdje taj interviu da se procita gringo?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.