Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Puuh najzad je svijet ponovo u redu, jer se ova tema bila nenormalno usutila. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jah,pa i sam je Barbarez rekao da je Uske najmanji problem u savezu.A bogami sa njim noc prije.''ugovarao''biznis za selektora.Tada je to bilo sve ok.
Uostalom Iljo predsjednik Federalnog FS i kao takav razgovara i ugovara i dan danas posao i razgovore sa komitetom i ostalim.
BTW niko ama bas niko od reprezentativaca nije uperio prstom na Usketa.Uvijek ssu to bili ili Iljo,Ceko,Pasalic,Suljo itd.
@avlami97 igrao je Ciro i u domacim gacama protiv Turske i Spanije.Pa mu vile poklonile zajedno sa Supicem i Sejom bod.Isto ti dodje.Zato ne leti pred rudu.

Uostalom Iljo predsjednik Federalnog FS i kao takav razgovara i ugovara i dan danas posao i razgovore sa komitetom i ostalim.
BTW niko ama bas niko od reprezentativaca nije uperio prstom na Usketa.Uvijek ssu to bili ili Iljo,Ceko,Pasalic,Suljo itd.
@avlami97 igrao je Ciro i u domacim gacama protiv Turske i Spanije.Pa mu vile poklonile zajedno sa Supicem i Sejom bod.Isto ti dodje.Zato ne leti pred rudu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 maj 2011, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako vec nije, nadam se da ce vec pri dolasku u Sarajevo otkaz na sto staviti. Sto je previse, previse. Prvo ima podrsku ravnu nuli, a rezultati cudesni gledajuci sve ukupnu atmosferu oko rep., saveza i forme glavnih igraca. Sad i ovo. Nit ga sta pitaju, nit mu sta javljaju. Opet gluhi telefoni.
Od cirkusanta se moglo ocekivati da pruza podrsku Sulji, Usketu, od Papeta to sigurno nece dobiti. A ko njeogvu izjavu nije shvatio, treba ga odmah na kolac. Grijeh je da takvi kiseonik trose.
Od cirkusanta se moglo ocekivati da pruza podrsku Sulji, Usketu, od Papeta to sigurno nece dobiti. A ko njeogvu izjavu nije shvatio, treba ga odmah na kolac. Grijeh je da takvi kiseonik trose.
Upravo to SvaboStrauss je napisao/la:Ako vec nije, nadam se da ce vec pri dolasku u Sarajevo otkaz na sto staviti. Sto je previse, previse. Prvo ima podrsku ravnu nuli, a rezultati cudesni gledajuci sve ukupnu atmosferu oko rep., saveza i forme glavnih igraca. Sad i ovo. Nit ga sta pitaju, nit mu sta javljaju. Opet gluhi telefoni.

A da bi se sve poklopilo.Izabrati Tulica za selektora a Istuka za zamjenika.
Pa nek se kriticari omaste.
Ionako mi lice na kospicare u podrumu,za vrijeme rata.Izadju samo onda kad konvoji sa humanitarnom pomoci dodju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa zar neko ko ima i pola grama obraza moze stati u zastitu covjeka koji brani i "podmece" ledja za covjeka osudjenog na 5 godina robije zbog teske kradje...
Treba vas biti stid sto je nosio dres vaseg omiljenog kluba kad ima ovakav obraz ...
Dobro neko rece za njeg "covjek sa telecim pogledom" ...
Za nadati je se da ce poslije ovog dati konacno svoju ostavku i pustiti Svabu da nam izabere trenera.
Treba vas biti stid sto je nosio dres vaseg omiljenog kluba kad ima ovakav obraz ...
Za nadati je se da ce poslije ovog dati konacno svoju ostavku i pustiti Svabu da nam izabere trenera.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
A ti takav jedva docekao.Iako si se jedno vrijeme usutio.Visibabe su davnih dana prosle.Sad je vrijeme za majsko cvjece.Za_raju je napisao/la:Pa zar neko ko ima i pola grama obraza moze stati u zastitu covjeka koji brani i "podmece" ledja za covjeka osudjenog na 5 godina robije zbog teske kradje...
Usanovic je bio godinama prije i papeta i ostalih selektora kao i igraca.Pa se niko od njih na njega nije javno pozalio.Cak ni Papac koji je imenovao Ilju ali ne i Usketa.
Uostalom Svabo bas mora da obavlja razgovore sa Iljom.Koji ce 300% ostati u savezu.A vjerovatno i ostali.
Oni su eto ko biva fini.
Usanovic je zasrao za Marakanu i imao jako los odnos sa navijacima.
Medjutim,poslije dolaska bakovica a i par mjeseci prije bakovica.
Sam Medunjanin,Begovic,Mujdza itd su potvrdili da su prvo stupili u kontakt sa Usketom.A onda presli iz drugih drzava kod nas.
Uske je ostao maskota zbog kako rekoh poltronskog uvlacenja poslije Marakane.
Ali sigurno je da krupnije zvjerke jos hodaju i hodace po savezu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 maj 2011, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sto je zalosno, sto Bosnjo odma mora poceti pljuvati a nije tu najvazniju stvar uzeo iz ovog teksta.
Odkad je ovo sranje pocelo, nigdje niko nije spominjao Papeta. Nisu ga zvali, niko njega nista ne pita.
Svasta, i onda opet neki mamlaz tj novinar napise neko sranje i hajmo pljujte.
Odkad je ovo sranje pocelo, nigdje niko nije spominjao Papeta. Nisu ga zvali, niko njega nista ne pita.
Usutio sam se naravno jer je poceo licti na trenera i onda opet sve nas pljunu u lice...
Vi koji ga branite moram vas pitati znateli uopste koliko su teske ove rijeci koje je izrekao Susic???
Ova izjava nije nista blaza od izjava koje dolaze preko Drine kad se daje podrska onima koji su pocinili genocid...
Susic je bio poceo graditi povjerenje nas koji smo odmah prepoznali na koji nacin je dosao na mjesto selektora odnosno nas koji smo znali za njegovu trenersku sposobnost i njegovu ljudsku stranu ili ti obraz i onda mu je proradila seljacka krv i sve po starom...
Ako bude imao i gram obraza ( a znamo da ga nema) otici ce tamo odakle je i dosao.
Pljunut si kao i ja ovom izjavom i nek vas je stid sto se odazivate na ime Bosanac i Hercegovac kad poslije ovakve fasisticke izjave dajete podrsku pljuvacu svih nas...
Vi koji ga branite moram vas pitati znateli uopste koliko su teske ove rijeci koje je izrekao Susic???
Ova izjava nije nista blaza od izjava koje dolaze preko Drine kad se daje podrska onima koji su pocinili genocid...

Susic je bio poceo graditi povjerenje nas koji smo odmah prepoznali na koji nacin je dosao na mjesto selektora odnosno nas koji smo znali za njegovu trenersku sposobnost i njegovu ljudsku stranu ili ti obraz i onda mu je proradila seljacka krv i sve po starom...

Ako bude imao i gram obraza ( a znamo da ga nema) otici ce tamo odakle je i dosao.
soko je napisao/la:Sto je zalosno, sto Bosnjo odma mora poceti pljuvati a nije tu najvazniju stvar uzeo iz ovog teksta.
Pljunut si kao i ja ovom izjavom i nek vas je stid sto se odazivate na ime Bosanac i Hercegovac kad poslije ovakve fasisticke izjave dajete podrsku pljuvacu svih nas...

Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 05 maj 2011, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Jedno je sigurno.
Ako bude isao ovih mjeseci iz repke.Tada repke nece ni biti.
Ili u prevodu kljuc na par godina.
P.S Glavni izvor ovog ''intervjua'' je H-avaz cika Radoncica koji je veliki ahbab cika Ronhilu.Pametnom dovoljno.
P.S II Niko ne odgovori,zasto je Barbarez isao na noge Usanovicu u vezi ''dogovora'' za selektora.
Tada je cak Uske bio vec i prije smjenjen,ali Barbarezov cin je ispao jos ''domobranski''.
Ako je Uske ''zlocinac''kako neki pisu.Onda se valjda sa njim ne pregovara.ili sam nesto preskocio.
Ili su u pitanju dupli arsini.
Ako bude isao ovih mjeseci iz repke.Tada repke nece ni biti.
Ili u prevodu kljuc na par godina.
P.S Glavni izvor ovog ''intervjua'' je H-avaz cika Radoncica koji je veliki ahbab cika Ronhilu.Pametnom dovoljno.
P.S II Niko ne odgovori,zasto je Barbarez isao na noge Usanovicu u vezi ''dogovora'' za selektora.
Tada je cak Uske bio vec i prije smjenjen,ali Barbarezov cin je ispao jos ''domobranski''.
Ako je Uske ''zlocinac''kako neki pisu.Onda se valjda sa njim ne pregovara.ili sam nesto preskocio.
Ili su u pitanju dupli arsini.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 maj 2011, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa šta iako je izjavio?
O munibu su sve najbolje govorili i igrači.
E, sad, što je Munib sa strane odrađivao poslove, to je tema druge emisije.
Munib je u cjeloj igri uvijek bio samo pijun, onaj levat kojeg će poslati na TV umjesto sebe (Dominković, Čolaković, Kebo/Jelić) da dobije "batine". I onaj levat čiji će poptis stajat na pronevjeri novca. Dobio je za to novčanu naknadu, i to j eto. Munib nam nije uništio fudbal.
O munibu su sve najbolje govorili i igrači.
E, sad, što je Munib sa strane odrađivao poslove, to je tema druge emisije.
Munib je u cjeloj igri uvijek bio samo pijun, onaj levat kojeg će poslati na TV umjesto sebe (Dominković, Čolaković, Kebo/Jelić) da dobije "batine". I onaj levat čiji će poptis stajat na pronevjeri novca. Dobio je za to novčanu naknadu, i to j eto. Munib nam nije uništio fudbal.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Megamon
- Kontakt:
Kako pojedinci jedva docekaju svaki "pogresan" korak Papeta.Umjesto da se brinemo hocemo li vise uopste igrati kvalifikacije,kako trenutno stojimo sa igracima,jesu li oni u formi itd...
Pape je mnogima knedla u grlu,e pa nadam se da cemo im jos dugo ostati.Papetu sve najbolje u buducem radi i akoBogda odemo na veliko takmicenje sa ovako velikim igracem.Najvecim sa ovih prostora
PS:A jel' ovo Havaz objavio
.Nista ne treba vjerovati onome sosonu.
Pape je mnogima knedla u grlu,e pa nadam se da cemo im jos dugo ostati.Papetu sve najbolje u buducem radi i akoBogda odemo na veliko takmicenje sa ovako velikim igracem.Najvecim sa ovih prostora
PS:A jel' ovo Havaz objavio

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Havaza je bio jedan od rijetkih medija, ako ne i jedini, koji nije razapeo Sušića prije nego što je i sjeo na klupu.Megamon je napisao/la:Kako pojedinci jedva docekaju svaki "pogresan" korak Papeta.Umjesto da se brinemo hocemo li vise uopste igrati kvalifikacije,kako trenutno stojimo sa igracima,jesu li oni u formi itd...
PS:A jel' ovo Havaz objavio.Nista ne treba vjerovati onome sosonu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Pusti te izjave od novinara.Za_raju je napisao/la:Usutio sam se naravno jer je poceo licti na trenera i onda opet sve nas pljunu u lice...
Ova izjava nije nista blaza od izjava koje dolaze preko Drine kad se daje podrska onima koji su pocinili genocid...![]()
Susic je bio poceo graditi povjerenje nas koji smo odmah prepoznali na koji nacin je dosao na mjesto selektora odnosno nas koji smo znali za njegovu trenersku sposobnost i njegovu ljudsku stranu ili ti obraz i onda mu je proradila seljacka krv i sve po starom...![]()
soko je napisao/la:Sto je zalosno, sto Bosnjo odma mora poceti pljuvati a nije tu najvazniju stvar uzeo iz ovog teksta.
Ni ja a sigurno ni ti ne znamo Papeta. Sta znamo je sto vidimo svojim ocima. I ja sto sam vidio meni je dovoljno. Papina profesionalnost kad govori tim smecarima od novinara da ne mogu smetati igracima na treningu. Njegova radost kad smo dali gol protiv Rumuna, to je to.
za to bolidrano nemam ti sta reci.
- Goalgetter
- Kontakt:
'ebo ga Munib (ako je istina ovo sto je izjavio)
-
- Kontakt:
Gledaj miseva jedva docekali da Papeta popljuju,nije vas nesto bilo nakon Rumunije. Usanovic je NAJMANJE bitan u savezu,a najvise je igracima izlazio u susret,zato tisina ,ako pojma nemate.Pitajte Bolu,Barbareza idite pitati Hadzibegica sta za Usanovica,nit jedan od njih nece nista reci protiv Muniba. Samo ovdje par papcica kojima smeta Susic,pa jer vise ne mogu zbog rezultata,sad su na selektora nasli zbog neke izjave.Zasto vas zaboli ona stvar sta je Susic izjavio(ako je uopste izjavio)ako pasu rezultati. SIKTER!
Samo se pitam,kako nije sramota ovih gnjida od novinara,da prave svoje "ekskluzive" uvijek nekoliko sedmica prije vaznih utakmica reprezentacije,mamu im j.ebem onu neprofesionalnu redom.
Samo se pitam,kako nije sramota ovih gnjida od novinara,da prave svoje "ekskluzive" uvijek nekoliko sedmica prije vaznih utakmica reprezentacije,mamu im j.ebem onu neprofesionalnu redom.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 05 maj 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo da bude nevin covjek

Ovo da bude nevin covjek

Ali su zato namirili u kad je preuzeo klupu.VanBasten je napisao/la:Havaza je bio jedan od rijetkih medija, ako ne i jedini, koji nije razapeo Sušića prije nego što je i sjeo na klupu.Megamon je napisao/la:Kako pojedinci jedva docekaju svaki "pogresan" korak Papeta.Umjesto da se brinemo hocemo li vise uopste igrati kvalifikacije,kako trenutno stojimo sa igracima,jesu li oni u formi itd...
PS:A jel' ovo Havaz objavio.Nista ne treba vjerovati onome sosonu.
Razocarani porazom od slabasne Njemacke,neke tamo lijeve Svedske a razapeli ga poslije Francuske.Kao da smo mi to prije jake repke dobijali i ubijali ih s nogu.
Pobjede i dobre igre su bile vrlo sturo i na brzinu napisane.
da ne govorimo da je zbog tih novinara bila frka na pripremama.I izvlacenje igraca radi intervjua jos dok traju treninzi.Plus ono guranje u usta Papetu,sto nikad nije ni izjavio.Borovina iz ****.Tiro prevrtac,izblajhani Mimo i raja iz h-avaza.
Najgori su ovi nasi sto izlaze ko pacovi,samo ako imaju priliku.
Dok se prije toga usute ko hinje.Ako je imalo pozitivan rezultat.
Mozes ti meni ulkjepsavati i biti glasovornik da ga nema na dunjaluku.
Ali ako rezultata nemas.Pisi propalo.
Prosle sedmice od dvadestak igraca repke.samo ih cetiri odigralo od prve minute ili svih 90 minuta.
Ovo ostalo ili ih ni na mapi,ili sa klupe.Daj sta das
Plus sto ovo stanje ubi,nemozes cestito ni pozvati repku.jer neznas sta te ceka.
Bitno je da su neki docekali svojih minuta.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 maj 2011, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Da nije bilo Usanovica k.urac bi vidio Barbareza u reprezentacijiGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo da bude nevin covjek![]()

Oca Ljubu (sad pokojnog) zaposlio u BH postu u Mostaru,jos uz to ih prebacio sa tada zapadnog dijela u istocni. Ako se ne varam i sestru su mu zaposlili,prema tome i dalje sviraj........
-
- Kontakt:
Sta kazes?VanBasten je napisao/la: Havaza je bio jedan od rijetkih medija, ako ne i jedini, koji nije razapeo Sušića prije nego što je i sjeo na klupu.
Pogledaj presicu iz Albanije,kakve su gnjide Havazovci imas javno na vidjelo,pametnom dosta.
Ušanovićeva (ne)djela u reprezentacija imaju dvojaku snagu. Istina je da ima i pozitivnih stvari koje je učinio, ali Boga mi ima i dosta više negativnosti. Trudio se održati dobar odnos unutar reprezentacije i raditi na angažmanu selektora, igrača i stručnjaka. Međutim, sa strane je grabio "i šakom i kapom". Koliko je pokrao novaca na račun Saveza, samo ptice znaju.
Sušiću jedino zamjeram što svoje želje, prijedloge i stajališta na iznese na vrijeme u medije i kod glavnih operativaca bosanskohercegovačkog fudbala. Treba malo preuzeti inicijativu brate dragi, ipak je selektor BiH, kako je Ćiro sve uzeo pod svoj konac i sredio. Sajo isto tako treba, da se zna ko je glavni.
Sušiću jedino zamjeram što svoje želje, prijedloge i stajališta na iznese na vrijeme u medije i kod glavnih operativaca bosanskohercegovačkog fudbala. Treba malo preuzeti inicijativu brate dragi, ipak je selektor BiH, kako je Ćiro sve uzeo pod svoj konac i sredio. Sajo isto tako treba, da se zna ko je glavni.

Zadnja izmjena: domineysn, dana/u 05 maj 2011, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Still learning...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.