NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Treba pritisak na majmuna i njegove majmuncice napravit i mamu im ****
Ako se prodje Radnik u KUPu,sljedeču tekmu u KUPu napraviti okupljanje svih navijača ispred opštine 2 sata prije tekme,tek da vječnici majmuni i fudo krmak vide masu koja stoji uz NAŠ ČELIK! Radnik proči kako se zna,izginut al proči i dokopati se sljedečeg protivnika,jer te 2 tekme u KUPu sigurno donose minimum 50-60 hiljada km u kasu kluba! I PITANJE ZA OVE UPUČENIJE U KLUBU jel ja mogu imati više članskih kartica na svoje ime ili samo mogu imati jednu člansku karticu?
::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
Jednu jedinu, naravno.
Samo jednu na svoje ime, ali možeš da uplatiš npr vip (600,00KM), ili da učlaniš zenu, dijete, . . .zamorano je napisao/la: ↑14 jan 2023, 20:39Ako se prodje Radnik u KUPu,sljedeču tekmu u KUPu napraviti okupljanje svih navijača ispred opštine 2 sata prije tekme,tek da vječnici majmuni i fudo krmak vide masu koja stoji uz NAŠ ČELIK! Radnik proči kako se zna,izginut al proči i dokopati se sljedečeg protivnika,jer te 2 tekme u KUPu sigurno donose minimum 50-60 hiljada km u kasu kluba! I PITANJE ZA OVE UPUČENIJE U KLUBU jel ja mogu imati više članskih kartica na svoje ime ili samo mogu imati jednu člansku karticu?
zamorano je napisao/la: ↑14 jan 2023, 20:39Ako se prodje Radnik u KUPu,sljedeču tekmu u KUPu napraviti okupljanje svih navijača ispred opštine 2 sata prije tekme,tek da vječnici majmuni i fudo krmak vide masu koja stoji uz NAŠ ČELIK! Radnik proči kako se zna,izginut al proči i dokopati se sljedečeg protivnika,jer te 2 tekme u KUPu sigurno donose minimum 50-60 hiljada km u kasu kluba! I PITANJE ZA OVE UPUČENIJE U KLUBU jel ja mogu imati više članskih kartica na svoje ime ili samo mogu imati jednu člansku karticu?

To i ja pisem, samo je pitanje tajminga. Ova frustracija i gnjev koji se nakuplja vec dvije godine mudro iskoristiti, nemamo 100 pokusaja da upale protesti. Da bi napravio masovne proteste od 3,4,5k ljudi, dosta stvari se mora poklopiti. Ne moze se grlom u jagode, random ponedjeljak sjednica vijeca da se skupi 100, 200 ljudi, pa da nas mediji prosipaju ko rizu, sta hoce ova saka huligana i ostale gluposti. To bi bilo direktno na volej KF i pajdasima. U drugu ruku, eto primjer kupa gdje bi se mogla dobra prica uraditi ukoliko nam se posloze rezultati i posreci nas zrijeb.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ok HVALA...Ma kakav vip pa da ne mogu da psujem ko čovjekBandit88 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 20:43Samo jednu na svoje ime, ali možeš da uplatiš npr vip (600,00KM), ili da učlaniš zenu, dijete, . . .zamorano je napisao/la: ↑14 jan 2023, 20:39Ako se prodje Radnik u KUPu,sljedeču tekmu u KUPu napraviti okupljanje svih navijača ispred opštine 2 sata prije tekme,tek da vječnici majmuni i fudo krmak vide masu koja stoji uz NAŠ ČELIK! Radnik proči kako se zna,izginut al proči i dokopati se sljedečeg protivnika,jer te 2 tekme u KUPu sigurno donose minimum 50-60 hiljada km u kasu kluba! I PITANJE ZA OVE UPUČENIJE U KLUBU jel ja mogu imati više članskih kartica na svoje ime ili samo mogu imati jednu člansku karticu?
::::SAMO ČELIK::::
Imao si akciju sa foruma "12ti igrac", skupili smo se sa 1305KM. Akcija uspjesno obnovljena.zamorano je napisao/la: ↑14 jan 2023, 22:22Ok HVALA...Ma kakav vip pa da ne mogu da psujem ko čovjekBandit88 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 20:43Samo jednu na svoje ime, ali možeš da uplatiš npr vip (600,00KM), ili da učlaniš zenu, dijete, . . .zamorano je napisao/la: ↑14 jan 2023, 20:39Ako se prodje Radnik u KUPu,sljedeču tekmu u KUPu napraviti okupljanje svih navijača ispred opštine 2 sata prije tekme,tek da vječnici majmuni i fudo krmak vide masu koja stoji uz NAŠ ČELIK! Radnik proči kako se zna,izginut al proči i dokopati se sljedečeg protivnika,jer te 2 tekme u KUPu sigurno donose minimum 50-60 hiljada km u kasu kluba! I PITANJE ZA OVE UPUČENIJE U KLUBU jel ja mogu imati više članskih kartica na svoje ime ili samo mogu imati jednu člansku karticu?Al ev može kažu u p.p može VJERNI NAVIJAČ,ČELIČNI ZID i tako to...ok bude nešto uplačeno i za sljedeči period! SAMO ČELIK
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ko su ovi? Jesu li sponzori kluba? Jesu li pogurali ijednu Čelikovu akciju? Ovo pitam zato sto stvarno ne znam. Cini mi se nisam dosad ni cuo za njih.
Mozda bi nasi trebali vidjeti sa Zeni Toursom, hoce li oni ovako nesto organizovati, pa preko njih ici...ipak su oni nasi sponzori, koliko znam.
Ako nisam u pravu, izvinjavam se Star Travel-u.
Nemam pojma vjeruj, na fb mi izbacilo. Mozda nekome bude interesantno.phillies je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:53Ko su ovi? Jesu li sponzori kluba? Jesu li pogurali ijednu Čelikovu akciju? Ovo pitam zato sto stvarno ne znam. Cini mi se nisam dosad ni cuo za njih.
Mozda bi nasi trebali vidjeti sa Zeni Toursom, hoce li oni ovako nesto organizovati, pa preko njih ici...ipak su oni nasi sponzori, koliko znam.
Ako nisam u pravu, izvinjavam se Star Travel-u.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma vjerujem da ce biti zainteresovanih...samo mi ovo nema razlike od Seje koji prodaje Celikove artikle ili gift shopove sa motivima vezanim za Celik.
Uz to shopping tura do Graca je 75 maraka
Uz to shopping tura do Graca je 75 maraka

Ovi će vjerovatno i uzeti buseve od zeni-toursa, jer nemaju svoje. Ali ako već nisu nikakvo učešće uzeli u klubu, zasto ne dogovoriti sa zeni-toursom direktno.
Shoping tura u Graz, za žene i tekma za muškarce
Shoping tura u Graz, za žene i tekma za muškarce

- samoposteno
- Kontakt:
Al ovo im je dobro u cijenu ukljucen prevoz jbt ja mislio samo citanje teksta 100 km 

Polako ljudi, mislite da bi neko tek tako organizvao prijevoz bez da se konsultuje sa nasom upravom?
Jos da samo znate ko je, ne bi tako pricali. Klub fino radi, a isto tako i lokalni poslodavci koji pomazu klubu koliko mogu...
Jos da samo znate ko je, ne bi tako pricali. Klub fino radi, a isto tako i lokalni poslodavci koji pomazu klubu koliko mogu...
Che
-
- Kontakt:
Jel se placa ulaz na utakmicu i koliko je posto to nigdje ne pise? Treba malo edukovati i ove ljude sto ce ici tamo da su navijacke grupe u prijateljskim odnosima i da je ovo prijateljska utakmica da se ne bi kakva sranja bespotrebna pravila
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Kad je ova sjednica ? Ima li naznaka ili informacija da će biti bar priče o nama i ovom nepoštivanju sporazumu ?
Danas u 10:00h.RubikovaKocka je napisao/la: ↑16 jan 2023, 08:27Kad je ova sjednica ? Ima li naznaka ili informacija da će biti bar priče o nama i ovom nepoštivanju sporazumu ?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Nema nijedna tacka dnevnog reda vezana za čelik jedino ako neki vijecnik samoinicijativno ne spomene ma da sumnjamRubikovaKocka je napisao/la: ↑16 jan 2023, 08:27Kad je ova sjednica ? Ima li naznaka ili informacija da će biti bar priče o nama i ovom nepoštivanju sporazumu ?
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.