Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Jagielka, Lukaku, Barry, Piennar, Besic, Mirallas(oporavio se taman) i Baines - to nije prva postava nego spisak povrijedjenih....
- fanatic1991
- Kontakt:

jesu navalili mamu im

problem je sto odbijam ponude a njima moral ode u qrac :S
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Pa sta je to jbt prodaju se iz Premijer lige ko da je premieraship a ne poluamaterski fudbal
umjesto koga li su ubacivani nasi igraci u editoru pa je ovakva pomama 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Jos ih ne mozes kupiti ako ih dovodis u inostranu ligu, pa meni za Mujica traze 400k, ostale da ne pricambrazzo je napisao/la:Pa sta je to jbt prodaju se iz Premijer lige ko da je premieraship a ne poluamaterski fudbalumjesto koga li su ubacivani nasi igraci u editoru pa je ovakva pomama

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Mladi velik PA, samo ih razvijajte i nedajte, ja sad imao nekog desnog beka za 950k prodo, al doso je za 100 iz Liverpoola (Urugvaj) a nije igro, nit bi igrobrazzo je napisao/la:Pa sta je to jbt prodaju se iz Premijer lige ko da je premieraship a ne poluamaterski fudbalumjesto koga li su ubacivani nasi igraci u editoru pa je ovakva pomama

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- fanatic1991
- Kontakt:

znaci pobjeda poraz pobjeda poraz pobjeda poraz

EDIT
@heller
I kod mene drina "dominira"

Can i have yours?
Can i have yours?
Ako moze onaj sto mu je zeljo ispao u federaciju da vidimo gdje se sad nalaze 
Ne da mi se nikako da zavrsim polusezonu sa Karlsruherom valjda cu sutra uspjeti

Ne da mi se nikako da zavrsim polusezonu sa Karlsruherom valjda cu sutra uspjeti
- fanatic1991
- Kontakt:
Povrede nisu normalne (dal sto igramo u BHT Premier ligi ili je svakome tako? :S) evo upravo u kupu protiv sirokog igram 42 minut 2 izmjene zbog povreda morao :S
Edit
evo i trece povrede :S :@
Edit
Can i have yours?
Can i have yours?
- prasovic89
- Kontakt:
Jesu i ovu Drinu ''napucali''. I kod mene ista situejšn. Bug nekifanatic1991 je napisao/la:
znaci pobjeda poraz pobjeda poraz pobjeda poraz
EDIT
@heller
I kod mene drina "dominira"

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- prasovic89
- Kontakt:
Evo me hahaBordo46 je napisao/la:Ako moze onaj sto mu je zeljo ispao u federaciju da vidimo gdje se sad nalaze

SS 1. sezone da se podsjetimo ko je ispao

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- fanatic1991
- Kontakt:
u 2goj sezoni izbrio LP sa Sarajevomprasovic89 je napisao/la:Evo me hahaBordo46 je napisao/la:Ako moze onaj sto mu je zeljo ispao u federaciju da vidimo gdje se sad nalaze
Ne da mi se nikako da zavrsim polusezonu sa Karlsruherom valjda cu sutra uspjetiU Federaciji su još, tek sam počeo 2. sezonu.
SS 1. sezone da se podsjetimo ko je ispao![]()
Trenutno stanje u 2. sezoni i igrački kadar1. utakmica u grupnoj fazi LP. U grupi su još Bayern i Plzen.

Can i have yours?
Can i have yours?
- JoseMourinho
- Kontakt:
kako si odradio pripreme pred sezonu? jesil im digo match fitnes?fanatic1991 je napisao/la:Povrede nisu normalne (dal sto igramo u BHT Premier ligi ili je svakome tako? :S) evo upravo u kupu protiv sirokog igram 42 minut 2 izmjene zbog povreda morao :S
Edit
- fanatic1991
- Kontakt:
Ma jasta samJoseMourinho je napisao/la:kako si odradio pripreme pred sezonu? jesil im digo match fitnes?fanatic1991 je napisao/la:Povrede nisu normalne (dal sto igramo u BHT Premier ligi ili je svakome tako? :S) evo upravo u kupu protiv sirokog igram 42 minut 2 izmjene zbog povreda morao :S
Edit

btw zrinjski izbrio grupnu fazu EL odma u prvoj sezoni XD
Can i have yours?
Can i have yours?
- JoseMourinho
- Kontakt:
ja bar ti problema velikih sa povredama nisam imo, odradim pripreme krkanske, ubijem ih odigram dosta prijateljski + mi neki igraju prijateljske za rezerve, i svi pucaju od snage

- prasovic89
- Kontakt:
'' Čuj Platini ak još jednom neš progovoriš ja te bum povukel za vestu. ''fanatic1991 je napisao/la:u 2goj sezoni izbrio LP sa Sarajevomprasovic89 je napisao/la:Evo me hahaBordo46 je napisao/la:Ako moze onaj sto mu je zeljo ispao u federaciju da vidimo gdje se sad nalaze
Ne da mi se nikako da zavrsim polusezonu sa Karlsruherom valjda cu sutra uspjetiU Federaciji su još, tek sam počeo 2. sezonu.
SS 1. sezone da se podsjetimo ko je ispao![]()
Trenutno stanje u 2. sezoni i igrački kadar1. utakmica u grupnoj fazi LP. U grupi su još Bayern i Plzen.

- fanatic1991
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ova naša liga kolko vidim nije dobro urađena i neki igrači su fakat precijenjeni i stavljen im je ogroman Potencijal..
a to za povrede ste vi krivi, na početku sezone MORATE forsirati "fitness" na treninzima barem da piše da si odradio 20% samo fitness
a to za povrede ste vi krivi, na početku sezone MORATE forsirati "fitness" na treninzima barem da piše da si odradio 20% samo fitness
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
da vam dam preporuku ukoliko igrate nasu ligu joel valencia ... extra se moze razvit ako vam igra 3 ili 4 liga spanije ... probajte ga ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.