Ambiciozni momciluci.Unofficialpage je napisao/la:Kud će ranije?Goalgetter je napisao/la:Iran je juce poceo sa pripremama za Svjetsko Prventstvo. Trenutno su u trening kampu u Juznoj Africi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Ambiciozni momciluci.Unofficialpage je napisao/la:Kud će ranije?Goalgetter je napisao/la:Iran je juce poceo sa pripremama za Svjetsko Prventstvo. Trenutno su u trening kampu u Juznoj Africi.
10k do 15ksigurnoable je napisao/la:Dečki je li se zna hoćemo li imati navijača u Brazilu, mislim radi li se o većoj ili manjoj skupini navijača?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svaki jeb.eni dan raznišljam o utakmici sa Argentinom,i analiziram sve moguće rezultate,i koliko bi bodova nama trebalo naspram toga.BelminM23 je napisao/la:Još 7 sedmica
Takodjer,u slučaju neriješenog sa Nigerijom recimo,i da imamo isto bodova kao i Nigerija,prodje onaj koji je manje primio od Argentine,i više uvalio Iranu.soxx je napisao/la:Ja realno zadovoljan porazom 2-0, 3-1 od Argentine.
Ma i kod mene su u glavi sve moguće solucije, svaku noć razmišljam kako ih dobijamo. Edin će njima barem 1 glavom uvalitipinoglavi je napisao/la:Svaki jeb.eni dan raznišljam o utakmici sa Argentinom,i analiziram sve moguće rezultate,i koliko bi bodova nama trebalo naspram toga.BelminM23 je napisao/la:Još 7 sedmica![]()
Samo da krene..
To i nije bas tocno tj.u ovom trenutku nije slucaj.Mislim da su imali najbolju obranu u j.amer.kval.. ili drugu najbolju...u svakim slucaju malo primaju i imaju dobre igrace odozada.Previse se podcjenjuja ta njihova obrana.Nije to onaj najveci nivo,ali bome je daleko od loseg kako vidim da cesto ljudi misle.GangstaX je napisao/la:odbrana im je konstantno loša...
Da mi je samo da doživim to,makar i 5-1 onda izgubili.samocelik je napisao/la:Zamislite scenarij da povedemo negdje u periodu 20-30 minute protiv Argentine.Ja mislim da bi hitna služba kao i seizmolozi imali nikad više posla.Sjeti mse gola u Francuksoj kada smo poveli 1-0,pa ja do početka drugog poluvremena nisam sjeo,sam osam hodo po kući navijo dero se ko lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.