Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
opet ce me turci sjebati na kladionici, klasika 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Šta vam je ba, Pape je pogotovo u ovim kvalifikacijama do sada veoma stručno i s velikom dozom opreza i bez euforije ulazio u sve mečeve. Neće on dozvoliti ekipi da se uzdigne il' nešto. Ja vjerujem da će pristup biti krajnje ozbiljan, sto se može i zaključiti slušajući izjave naših reprezentativaca. Očigledno Pape taj psihološki dio posla odrađuje opet odlično.
Bez brige, momci će to riješiti rutinski i krajnje ozbiljno, bez plaho sekirancije.
Bez brige, momci će to riješiti rutinski i krajnje ozbiljno, bez plaho sekirancije.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
OOOjj kako ova sedmica iz Turske reprezentacije povalja dvojicu Latvijaca isto ko Džeko na Bilinom polju, samo što nisu zabili gol.

3 3 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- calcio
- Kontakt:
trpaaaaaaaj.
sad ce im porasti apetiti pa ce pomisliti da i nas mogu pobjediti.

sad ce im porasti apetiti pa ce pomisliti da i nas mogu pobjediti.

joj koja tekma, sad će oni ovo i uzet 

E Turske i gov.ana.U kojem sastavu igraju ovi Sulejmani kad im ovi zabijaju ovako ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako su Turci ove podcijenili,tipicno za naivne Turke.Nadam se da se to nama nece desiti.
Ja sam ovu tekmu skino.Igrao vise od 3 gola,al me sjeba Efes mamicu im njihovu.Helem obojicu nas Turci hebase.calcio je napisao/la:opet ce me turci sjebati na kladionici, klasika
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Taman je ovo dobro došlo i u pravo vrijeme, ovi će se uzdići vjerovatno, a mi ćemo to iskoristit i rutinski ih savladati. 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
-
- Kontakt:
Ma ne mogu ovi nama ništa vidjecete dva razlike za nas hladno
- calcio
- Kontakt:
Fener, Galata, turska reprezentacija... nece vise na moj kupon. Dosta je bilo.TMovac je napisao/la:Ja sam ovu tekmu skino.Igrao vise od 3 gola,al me sjeba Efes mamicu im njihovu.Helem obojicu nas Turci hebase.calcio je napisao/la:opet ce me turci sjebati na kladionici, klasika
Milion puta su me sjebali svega mi.

Sto se tice utakmice, nista ovo ne znaci. I ovi smotani turci da su bili efikasniji mogli su ovo glatko dobiti.
Tako su Francuzi kontali sa Bjelorusima.kraljlavova je napisao/la:Ma ne mogu ovi nama ništa vidjecete dva razlike za nas hladno
Samo sa maksimalnim zalaganjem i ozbiljnim pristupom cemo ih dobiti.
Nadam se da ce igraci glavama biti na utakmici, a ne na odmorima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
kraljlavova je napisao/la:Ma ne mogu ovi nama ništa vidjecete dva razlike za nas hladno
Smatram neuspjehom sve ispod 3 razlike za nas, ali bih sad potpisao 0:1. Ne zato sto nemam povjerenja, nego sto nemam zivaca. Znam da ce nasi proraditi nakon kilavog starta, a ja jednostavno nemam zivaca da docekam. Protiv iste ove Latvije u Zenici me umalo srce nije skrpilo.
Samo ozbiljno i odgovorno igrati i problema nece biti.
Ja stavio Efesa samo da mi popuni kvotu parova.S obzirom da sam igrao vise od 3 gola na Steaua-u morao sam kombinovati sa jos 4 para i stavim Turke isto 3 i vise golova,Barsu 1,Fracuze 1 i Efesa 1 i samo me oni hebase.vise neogram Turke,Poljake i Benfiku.calcio je napisao/la:Fener, Galata, turska reprezentacija... nece vise na moj kupon. Dosta je bilo.TMovac je napisao/la:Ja sam ovu tekmu skino.Igrao vise od 3 gola,al me sjeba Efes mamicu im njihovu.Helem obojicu nas Turci hebase.calcio je napisao/la:opet ce me turci sjebati na kladionici, klasika
Milion puta su me sjebali svega mi.
Sto se tice utakmice, nista ovo ne znaci. I ovi smotani turci da su bili efikasniji mogli su ovo glatko dobiti.
A sto se nas tice ja hladno igram 2 na nas.mi cemo ove latvijce samljet,samo ako ozbiljno udjemo u utakmicu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- brzitesanj
- Kontakt:
A L A R M
Vidjeli smo da i Latvici zanaju igrat, sada treba njih preći oprezno ali i bez problema. Ovo je pravovremena opomena da nebi došlo do opuštnja.
Vidjeli smo da i Latvici zanaju igrat, sada treba njih preći oprezno ali i bez problema. Ovo je pravovremena opomena da nebi došlo do opuštnja.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
ma igrali potencijalini repezentativci iz domace turske lige i ovih manjih klubova, prava bi ih turska pojela 7:0
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
kakva je ovo šupljika na turskom golu ?? pa bolje da su stavili panj kakav malo širi na gol nešto bi odbranio sigurno... Ove šuteve bi Asmir mislim zubima pokupio ... 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.