Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Žao mi je zbog Pjanića, ali nadam se da će biti spreman za Latviju.. tada će nam biti potrebniji..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Pretpostavljam da će Pjanić biti neupitan protiv Latvije, a male su šanse da zaigra protiv Lihtenštajna.
Nek' zaokruže " tricu " u Vaduzu, a ko će igrati i kakvu poziciju, to me najmanje zabrinjava.
Nek' zaokruže " tricu " u Vaduzu, a ko će igrati i kakvu poziciju, to me najmanje zabrinjava.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Izdvojio bih ovu dvojicu napadača kao zvučnija imena, i poznatija našoj nogometnoj javnosti, kao i veznjaka koji je u rosteru CSKA iz Moskve, koji meni, iskren da budem nije poznat, ali sigurno je da posjeduje određeno nogometno umijeće čim je u rosteru takvog tima.Starkovs odabrao ratnike: Selektor Latvije objavio spisak
Selektor fudbalske reprezentacije Latvije, Aleksandrs Starkovs, objavio je spisak igrača za kvalikacione susrete sa Grčkom i Bosnom i Hercegovinom.
Starkovs odabrao ratnike: Selektor Latvije objavio spisak
Selektor fudbalske reprezentacije Latvije, Aleksandrs Starkovs, objavio je spisak igrača za kvalikacione susrete sa Grčkom i Bosnom i Hercegovinom.
Spisak fudbalske reprezentacije Latvije
Golmani: Andris Vanins (Sion, Švicarska), Pavels Doroševs (Liepajas Metalurgs, Latvija), Germans Malinš (Skonto, Latvija);
Odbrambeni red: Igors Savčenkovs, Ritvars Rugins (Skonto, Latvija), Vitalijs Smirnovs (Ventspils, Latvija), Oskars Kļava (Baku AZAL, Azerbejdžan), Ritus Krjauklis (Lamontville Golden Arrows, Latvija), Kaspars Gorkšs (Reading, Engleska), Deniss Ivanovs (Baku, Azerbejdžan), Nauris Bulvitis (Spartaks Jurmala, Latvija);
Vezni red: Aleksandrs Fertovs (Skonto, Latvija), Oļegs Laizans (Yenisey Krasnoyarsk, Rusija), Arturs Zjuzins, Aleksejs Višņakovs (Baltika Kaliningrad, Rusija), Aleksandrs Cauņa (CSKA Moskva, Rusija), Ivans Lukjanovs (Metalurg Zaporožje, Ukrajina), Andrejs Kovaļovs (Daugava Daugavpils, Latvija);
Napad: Artjoms Rudnevs (HSV, Njemačka), Maris Verpakovskis (Baku, Azerbejdžan), Edgars Gauračs (Torpedo Moskva, Rusija), Vladimirs Kamešs (Liepajas Metalurgs, Latvija).
Vrlo losa ekipa. Rudnevs jedini kakav-takav kvalitet. Mozda i ovaj iz CSKA. Jedino je pobjeda prihvatljiva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Ćiro ****!trenersvihtrenera je napisao/la:Ozljeda Pandže nije i ne smije biti hendikep, pogotovo kad s druge strane stoje neki, da prostiš sine, amateri. Jednom prilikom je tata Ćiro ostao bez napadača u Nantesu. Ima tome i dvadeset pet godina skoro. I šta je tata Ćiro uradio? Stavio je rezervnog golmana u napad, a on onako visok i skočan, odmah u prvoj utakmici da gol glavom za pobjedu mojih Kanarinaca. Pouka priče je da s tata Ćirom nema zime, a poruka priče glasi: nije važno jeli igrač dobar ili ne, nije važno ni koju poziciju igra, igrača samo treba na pravi način galvanizirati i na pravi način mu pojasniti da on može akceptirati koja je njegova uloga u timu. Pa majku mu, svi su oni proveli pola svog života na stadionu, nije štoper ili lijevi bek na Marsu, već na travnjaku. Ako znaš igrati jednu poziciju, onda znaš sve. Vjeruj tata Ćiri!

Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
Sta je sa Lulicem jel i on propusta obje utakmice ili samo jednu ? Pjanic isto ?
Pandze nece biti pet mjeseci, sto je hendikep za gostovanje u Grckoj.
Pandze nece biti pet mjeseci, sto je hendikep za gostovanje u Grckoj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Lulić jednu tekmu zbog crvenog kartona propušta, Pjanić najvjerovatnije neće igrati u Vaduzu, ali, biti će spreman za Zenice.Elegant je napisao/la:Sta je sa Lulicem jel i on propusta obje utakmice ili samo jednu ? Pjanic isto ?
We are Borg. Resist is useless, u will be assimilatedCartman je napisao/la: Jedino je pobjeda prihvatljiva.

Pobjeđujemo obje utakmice u to sam 100% siguran , a onda za nastaavak kvalifikacija trebaju neke promjene sto se tice igraca.
Znači nema Pandže, Papca, Pjanića, Lulića. Jedan se oprostio, dvojica zbog povreda, ovaj zbog kartona...
Kako će to izgledati u prvoj protiv Lichtensteina baš me zanima... još ako ne bude Misketa...
Kako će to izgledati u prvoj protiv Lichtensteina baš me zanima... još ako ne bude Misketa...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sastavit će naša legenda, beton od ekipe! Možda bi mogao nekako Borče na stopera 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Igati će Miske, a Vršajević bi mogao na krilo, ili u obranu, ne vjerujem da će ga ostaviti na klupi, koliko god to smiješno zvučalo. To nije moj izbor, nego realno sagledavajući situaciju, mislim da ga nije pozvao tek tako.
Begović
Mujdža Šunjić Spahić Vranješ
Vršajević Misimović Zahirović Salihović
Džeko Vedo
Najlogičnije ali ostaje da se vidi odluka selektora, on je malo ''staromodan'' i ne bilivim da bi odmah dao šansu Vršajeviću... drži se ''starosjedilaca'' tako da me ne bi iznenadilo da igraju Medunjanin i Ibričić u prvoj postavi...
Mujdža Šunjić Spahić Vranješ
Vršajević Misimović Zahirović Salihović
Džeko Vedo

Najlogičnije ali ostaje da se vidi odluka selektora, on je malo ''staromodan'' i ne bilivim da bi odmah dao šansu Vršajeviću... drži se ''starosjedilaca'' tako da me ne bi iznenadilo da igraju Medunjanin i Ibričić u prvoj postavi...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
U tome si upravu, selektor je govorio da će igrati 100 % Medunjanin ovu utakmicu protiv Lihtenštajna, a za Latviju, je rekao da će sjediti na klupi.ramiral je napisao/la: Najlogičnije ali ostaje da se vidi odluka selektora, on je malo ''staromodan'' i ne bilivim da bi odmah dao šansu Vršajeviću... drži se ''starosjedilaca'' tako da me ne bi iznenadilo da igraju Medunjanin i Ibričić u prvoj postavi...
A najvjerovatnije da bi mogao i Ibričić zaigrati, zato što se drži starosjedioca kao što ti reče,,, ma nek' igra bilo ko, samo nek' pobjede, ponavljam.
Jedan od onih iz mog potpisa.Ovom ne treba putovnica,samo pasos.sinergija je napisao/la:Štedite zivce!!!I onako necete nikada vidjeti veliko takmicenje pod imenom bih!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- storm_raider
- Kontakt:
Ma kakav pasos, karta u jednom smjeru za Jagomir.harishp je napisao/la:Jedan od onih iz mog potpisa.Ovom ne treba putovnica,samo pasos.sinergija je napisao/la:Štedite zivce!!!I onako necete nikada vidjeti veliko takmicenje pod imenom bih!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
harishp je napisao/la:Jedan od onih iz mog potpisa.Ovom ne treba putovnica,samo pasos.sinergija je napisao/la:Štedite zivce!!!I onako necete nikada vidjeti veliko takmicenje pod imenom bih!!!
Прво $ се на & & " Панџе & $ је $,а $ ' - ",? " " " / се $ $ " " ¥ ? Сарајево-"-?." " " $ - васа " " у &.? ? у '.$ " " & & на " ? $ 1990 на ".
П.С." $ - " " $ " ста је $ ",па & $ & $ са & " " те се!
@sinergija s' kime RS igra, koja ste grupa ?
Svaka čast @sinergija, nastavi samo da pišeš tako, nadam se da će administracija da sankcioniše ovakve ispade.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sinergija, banovan si.
Ako ti je potreban prijevod, idi na vukajliju.
Btw, nisi pisao na srpskom jeziku, već ćiriličnim pismom, a to su 2 različita pojma.
Ako ti je potreban prijevod, idi na vukajliju.

Btw, nisi pisao na srpskom jeziku, već ćiriličnim pismom, a to su 2 različita pojma.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Drinin Vuk is back
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.