EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Sapce
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la Sapce » 04 jul 2013, 09:06

petrolove pumpe takodje prodaju karte.
ja juce kupi, doduse u sloveniji. pito sam i u hrvatskoj. rekli mi da bi i oni trebali da ih prodaju, samo su imali neki tehnicki problem, pa juce nije moglo. ne znam kako je u BiH.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 09 jul 2013, 14:48

I Milan Mačvan se nije odazvao za Srbiju ;) Uopste nije dosao. Da sumiramo ko im je sve otkazao:
Savanović, Erceg i Veličković, Milan Mačvan i plus što Vladimir Micov ima povredu koljena pa se za njega ne zna.

Da li je ovo dobro za nasu repku ili nije, vidjet cemo :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 09 jul 2013, 15:00

Vedad87 je napisao/la:I Milan Mačvan se nije odazvao za Srbiju ;) Uopste nije dosao. Da sumiramo ko im je sve otkazao:
Savanović, Erceg i Veličković, Milan Mačvan i plus što Vladimir Micov ima povredu koljena pa se za njega ne zna.

Da li je ovo dobro za nasu repku ili nije, vidjet cemo :D
po meni su mozda ovako slabiji ali se bojim da ce tako biti opasniji. ovi mladi su zeljni dokazivanja i imaju veliku motivaciju.
tako da nisam ubijedjen, da ce nam ovi otkazi donijeti neku prednost.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jul 2013, 08:25

http://www.klix.ba/sport/kosarka/petrov ... /130716028" onclick="window.open(this.href);return false;

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 17 jul 2013, 12:01

Sta sad cekate, hocete li vi uopce doc u Sloveniju na Eurobasket? :D Najvise ulaznica do sada islo u Finsku i Italiju. Finaca ce biti 1.500. Isto tako ce ih biti puno iz Svedske. Da bude vise navijaca iz Skandinavije, nego iz drzava ex-yu, e, malo ste me razocarali.

Inace u ovoj grupi gdje je BiH, vise ili manje vec je razprodana utakmica BiH-Srbija i Srbija - Makedonija.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 17 jul 2013, 12:04

iskratel je napisao/la:Sta sad cekate, hocete li vi uopce doc u Sloveniju na Eurobasket? :D Najvise ulaznica do sada islo u Finsku i Italiju. Finaca ce biti 1.500. Isto tako ce ih biti puno iz Svedske. Da bude vise navijaca iz Skandinavije, nego iz drzava ex-yu, e, malo ste me razocarali.

Inace u ovoj grupi gdje je BiH, vise ili manje vec je razprodana utakmica BiH-Srbija i Srbija - Makedonija.
Mi ne trebamo dolaziti. Mi smo vec tamo :)

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 17 jul 2013, 12:11

Pa onda kupujte karte. :D

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 17 jul 2013, 12:54

iskratel je napisao/la:Pa onda kupujte karte. :D
kupio. al nisam dobio 1. kategoriju.
kako je za smjestaj? jeste li nabili cijene?

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 17 jul 2013, 13:50

Sapce je napisao/la:
kupio. al nisam dobio 1. kategoriju.
kako je za smjestaj? jeste li nabili cijene?
http://www.najdihotel.si/apartmaji-hote ... enija.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.apartmaji123.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.slovenijaturizem.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.apartmaji-slovenija.si/" onclick="window.open(this.href);return false;

Najbolje je Kranjska Gora ili Bled, posto Jesenice nisu turisticki grad. Ili svuda gdje je regija Gorenjska.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jul 2013, 14:03

Pa šta misliš ko su ti Skandinavci što kupuju karte :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 17 jul 2013, 14:09

legenda reala je napisao/la:
hahahaha.. ne znam koliko nas ima u finskoj, al znam da nas ima puno u ostalim skandinavskim zemljama.
mislim da mi je najisplatnije naci smjestaj u austriji.. :-)

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 17 jul 2013, 14:16

Pa ako su kupili karte za utakmice Finske i Švedske, ja bi rekao, da su ipak autohtoni Skandinavci. :D

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 17 jul 2013, 14:19

iskratel je napisao/la:
Pa ako su kupili karte za utakmice Finske i Švedske, ja bi rekao, da su ipak autohtoni Skandinavci. :D
vjerovatno si u pravu. samo ne znam kako cete uspjeti obezbjediti smjestaj za toliko navijaca. pogotovo u jesenicama, gdje bi trebalo biti 12.000 do 15.000 navijaca svaki dan, tokom prve sedmice..

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 17 jul 2013, 14:23

Nece biti u Jesenicama, nego u Kranjskoj Gori i Bledu, koja sta blizu Jesenica. Jesenice su daleko o nekog turistickog grada, ovo je grad radnika i hokejasa. Zato su se dogovorili, da ce smjestaj biti u Kranjskoj Gori i Bledu, koja imata dovoljan kapacitet.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jul 2013, 14:33

iskratel je napisao/la:
To su oni kupili karte da zavaraju šefove na poslu, kako idu navijati za Švedsku, eto Švedi prate košarku :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 jul 2013, 14:39

da se hoce i kosarka vratiti u onom starom sjaju 8-) idemo dobrim stopama, ali eto, mozda je red na novi iskorak :D

bice tesko, ali vjerujem u nase momke i cuda :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 jul 2013, 02:08

iskratel je napisao/la:Sta sad cekate, hocete li vi uopce doc u Sloveniju na Eurobasket? :D Najvise ulaznica do sada islo u Finsku i Italiju. Finaca ce biti 1.500. Isto tako ce ih biti puno iz Svedske. Da bude vise navijaca iz Skandinavije, nego iz drzava ex-yu, e, malo ste me razocarali.

Jesu to provjerene informacije, i ako jesu koliko su bosanci onda kupili karti ako znas i kako su rasprodane druge utakmice na kojima treba igrati BiH ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 18 jul 2013, 09:48

Informacije iz prve ruke predsednika Eurobasketa 2013. Samo je rekao o Fincima i Talijanima. Njihova medjusobna utakmica recimo vec je razprodana. A i neke druge utakmice u ovoj grupi na obali u Kopru nisu daleko, da budu vec razprodane. A isto tako rekao za BiH-Srbija, da je vise ili manje razprodana i Srbija-Makedonija. To su njegove rijeci.
Prvenstvo pocinje tek septembra, tako, da je jos puno vremena. Vjerujem, da ce puno ljudi doc na sam dan utakmice i kupiti karte, to mislim za grupu u Jesenicama. Da ce biti puno Skandinavaca, znalo se vec u januaru, jer su oni vec tada imali ogromno zanimanje i zvali naš košarkarski savez, i to se je pokazalo, da su namjere bile istinite, jer su pukupili puno ulaznica. 1.500 Finaca, a za Svedsku bi nek brojka bila oko 1.000.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 18 jul 2013, 12:46

iskratel je napisao/la:Informacije iz prve ruke predsednika Eurobasketa 2013. Samo je rekao o Fincima i Talijanima. Njihova medjusobna utakmica recimo vec je razprodana. A i neke druge utakmice u ovoj grupi na obali u Kopru nisu daleko, da budu vec razprodane. A isto tako rekao za BiH-Srbija, da je vise ili manje razprodana i Srbija-Makedonija. To su njegove rijeci.
Prvenstvo pocinje tek septembra, tako, da je jos puno vremena. Vjerujem, da ce puno ljudi doc na sam dan utakmice i kupiti karte, to mislim za grupu u Jesenicama. Da ce biti puno Skandinavaca, znalo se vec u januaru, jer su oni vec tada imali ogromno zanimanje i zvali naš košarkarski savez, i to se je pokazalo, da su namjere bile istinite, jer su pukupili puno ulaznica. 1.500 Finaca, a za Svedsku bi nek brojka bila oko 1.000.
to ti je jedno 10% naspram nas srba i makedonaca, ja sam uzeo paket za grupnu fazu, bice nas dosta, al opet imam osjecaj da ce makedonci izdominirat sa posjetom.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 jul 2013, 14:32

Ako iko moze napuniti dvoranu u Sloveniji to su bosanci, pa sta ih samo radi i zivi tamo, ja ocekujem da imamo najvise navijaca uz makedonce, domacina tu ne racunam ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.