Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samson
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la samson » 18 nov 2011, 15:23

"S čelnim ljudima Saveza već sam nekoliko puta pregovarao, eto sada smo se uspjeli dogovoriti". Znaci da nije istina kako je dosao ovamo kada ga niko nije htio. Ocito je, da su i prije razgovarali kada se trazio novi selektor, ali dogovora nije bilo. Zasto? Ako pogledamo ko su bili tadasnji ljudi u savezu, dolazimo veoma brzo do odgovora zasto nije dobio priliku prije. BiH u proslosti nije imala toliko slabije igrace od ovih danas, sve same nijanse bi odlucivale. Nije Safet htio talove, hotele pune javasluka najgore vrste, amaterizam. Nije htio stititi bagru... Ali, ako si protiv njega, naravno da ces reci kako se uglavio jer nema pojma ..

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 nov 2011, 15:23

Pasodzigera je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Viera je debitovao 93. to je istina, a ovo su treneri Cannesa u periodu 92-95..

Dates Name
1992 Erick Mombaerts
1992–1994 Luis Fernandez
1994–1995 Safet Sušić

Dakle? I ko je Džeku nazvao "Kloc"?
Ko je Dzeku nazvao klocem upitaj u Zelji,beli ga ja nisam tako nazvo.

Wikipedia ne navodi ako neko vodi 6 mjeseci ili sezonu prije napusti. Vieira je Susicev igrac,kao i kapiten.
Susic je Konyu vodio 6 mjeseci,a upisano je da je vodio 1 sezonu. I Ankaru je vodio 6 mjeseci,a upisano je cjelu sezonu.
Čovječe nedokazni, Viera je debitovao pod Fernandezom, da je Sušić preuzeo u decembru 93' opet bi mu pisalo 93. ali nije.
After the promotion of AS Cannes to the Ligue 1, Luis Fernández continued his work at the club and qualified for the UEFA Cup. He won the Best Trainer of Ligue 1 award at the end of the season 1993–1994, on grounds of Fernández' alluring philosophy of offensive tactics with a use of young players.
Viera je Fernandezov igrač..
Džeku su klocem prozvali navijači i to dio njih, što je Amar i rekao, bitno različito od tvoje tvrdnje..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 nov 2011, 15:26

aleksandar_veliki je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la: Ne moraš nas lagati.. Vieru je u prvi sastav uveo Papetom prethodnik, sezonu prije dolaska Sušića u Cannes. I prije Sušića, Viera je odigrao već dvocifren broj utakmica za Cannes. S druge strane, Džeku je Amar UVEO u prvi sastav, i Džeko ništa više nije igrao ni pod vodstvom Plišeka. A u intervjuu Amar kaže kako ga je raja prozvala "Kloc", što je i istina, a ne ono što ti želiš inputirati, da je Amar izmislio taj nadimak..
Ime i prezime tog trenera,a ne baljezganje.Ako nesto tvrdis,onda potkrijepi cinjenicama,a ne da lazes!
Nije ni Plisek nego Magath, pusti suplju, dosao si ovdje slavodobitnicki iznijeti argumente koji idu u prilog Papetu, nemojmo se lagati, taj covjek da je imao bilo koga voditi, nikad ne bih dosao vamo. Da je bogdom jos kojeg spora uzeo, a ne reprezentaciju. Ponovit cu i tebi i necu se javljati vise. Nemam zivaca, klasicno balkanski, od najtezeg poraza pravimo pobjedu, od amaterskog vodjenja tima u dvije najbitnije utakmice pravimo strucnost. Zar treba ikom veci argument za Papetov odlazak od silovanja, ponizavanja na Luzu, zar treba veci argument od lutanja sa golmanima, ja ne pamtim da su se takve stvari desavale u bilo kojoj repki. Zar trebamo Zahirovica opet gledati na bocnom, zar trebamo gledati Pjanica povrijedjenog kako igra, za Papca da ne pricamo. Zar trebamo gledati formaciju sa mali milion veznih, od kojih najbrzi 50 metara istrci za 14 sekundi. Ponavljanje je majka znanja!

"Blažević je napravio puno za bh. fudbal, on je veliki fudbalski autoritet, ali isto tako nije došao do kraja. Igrao je protiv tri velike reprezentacije po dva puta i zabilježio samo jedan remi. Znam, ako želimo napraviti veliki posao, morat ćemo pobijediti i najveće", rekao je Sušić u razgovoru za Večernji list i dodao:

"S čelnim ljudima Saveza već sam nekoliko puta pregovarao, eto sada smo se uspjeli dogovoriti. Pomalo sam uzbuđen, znam da me čeka samo jedan cilj, odvesti BiH na EP. Imamo dobru momčad, okosnicu čine vrhunski igrači koji igraju u jakim ligama i klubovima."
Ti bi se prvi javio sto nije stavio Pjanica,Papca i dr. isto kao sto govoris za Ibisevica. Pa koga ce staviti umjesto njih? Nemoj samo Cocalica spominjati ili Ljevakovica svega ti. Pa mi ko da imamo ne znam koliko igraca pa biraj.
Kazes treba Pape otici? OK. Evo recimo da se slazem,i da je on jedini problem. Govoris o nekoj nasoj vrhunskoj ekipi,nigdje veze prijatelju,daleko smo od vrhunskog,Pa da te upitam jesi li se zapitao ikad kako to da 3 trenera nisu uspjela da se plasiraju na veliko takmicenje sa gotovo istim sastavom,vrhunskim igracima kako ti kazes? Pa jesi li se ti upitao da li smo mi velika ekipa? Naravno mogli smo proci baraz ali da nismo izvukli portugal,niko nije ocekivao da cemo biti toliki pehovi. A Amar za selektora, da ukoliko bi birali iz nase lige,u svakoj drugoj varijanti to je smijesna opcija.
Na kraju ,ne moras ni na jedno pitanje odgovoriti samo na ovo: nabroj mi 11 igraca i formaciju s kojim bi ti igrao sa Portugalom?? Molim te odgovori bas me zanima jer vidim da imas rjesenje za sve....
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 18 nov 2011, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 nov 2011, 15:26

"Pjenili vi ili ne Amar najvjerovatnije dolazi posloziti stvari koje za koje ovi prethodnici nisu imali onu stvar."

Ako se to desi, napisi ovdje svoj broj racuna, halalim ti 5 cenera. Obecavam...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 nov 2011, 15:55

secer je napisao/la: - zbog toga nikada nismo otisli na neko veliko takmicenje.
- zbog toga smo padali u najvaznijim utakmicama.
- zbog toga su nas sramotile reprezentacije u rasulu(npr. rumunija).
- zbog toga iz kvalifikacija u kvalifikacije ova djecica, zbog kojih se i igra, ostaju uplakana.
- zbog toga djeca rodjena u bosni radije igraju za komsije(qrac bi da smo redovni na velikim takmicenjima).
Sta zelis reci, kojeg provjeronog. O cemu ti pricas druze, sta je baraz, jos deset dana silovanja napacene nacije i onda potop. Necu duziti, ne mogu vise protiv karakteristicnih bh. razmisljanja. Dok god u reoki igra king Spaha i apeluje, te na pressovima govori o nekakvom divljastvu, i usput nekad i malo ucijeni selektora, bice nam ovako. I naravno, samo da na kraju napomenem, pjenili vi ili ne Amar najvjerovatnije dolazi posloziti stvari koje za koje ovi prethodnici nisu imali onu stvar.
htio ti ili ne, odgovarajuci na one stavke koje sam iznjeo protiv amara, slozio si se da je on na nivou prijasnjih selektora koji su nas vodili, te da mu kao takvom nije mjesto na celu reprezentacije.
ponavljam: zelis li ti, aleksandre makedonski, nastavak, ili si, pak, za nekog provjerenog, ili barem iskusnog strucnjaka?
eto, reci nam jesi li za to da amar preuzme reprezentaciju i nastavi ici onim putem kojim su isli svi bivsi selektori?
ako je odgovor negativan, reci mi jesi li onda za nekog provjerenog strucnjaka?
dobro, mozda ces reci da za takvog nemamo love :) ok, onda nam ostane samo neki jeftiniji ali iskusan trener.
jesi li za takvog?
ps
senad od bosne :) je ljudski otpad koji ne zasluzuje da bude reklamiran na nasem najboljem sportskom sajtu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 nov 2011, 16:02

čuj ogoli ponos nacije :mrgreen:

de ba, u svakom kolektivu ispod površine mogu se iskopati slične stvari. Da se neko baci na istraživanje pikanterija iz redakcije SB-a sigurno bi bilo i sočnijih detalja. Iskreno ne vidim razliku između teksta Avdića i žutih članaka koji svake sedmice izlaze u britanskih tabloidima o Utd, Cityiju, reprezentaciji Engleske itd... Ne znam, možda neko i misli da su naši igrači anđeli, ja ne.
Ne znam šta Avdić i ti hoćete da kažete, da smo zbog ovoga ispušili u Portugalu?

Kako si najavio članak mislio sam aman zaman šta piše, Džeko nije htio dodavat loptu Misketu, tuča između igrača, Begović namjerno pustio gol itsl...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 18 nov 2011, 16:04

secer je napisao/la:
secer je napisao/la: - zbog toga nikada nismo otisli na neko veliko takmicenje.
- zbog toga iz kvalifikacija u kvalifikacije ova djecica, zbog kojih se i igra, ostaju uplakana.
- zbog toga djeca rodjena u bosni radije igraju za komsije(qrac bi da smo redovni na velikim takmicenjima).
Sta zelis reci, kojeg provjeronog. O cemu ti pricas druze, sta je baraz, jos deset dana silovanja napacene nacije i onda potop. Necu duziti, ne mogu vise protiv karakteristicnih bh. razmisljanja. Dok god u reoki igra king Spaha i apeluje, te na pressovima govori o nekakvom divljastvu, i usput nekad i malo ucijeni selektora, bice nam ovako. I naravno, samo da na kraju napomenem, pjenili vi ili ne Amar najvjerovatnije dolazi posloziti stvari koje za koje ovi prethodnici nisu imali onu stvar.
htio ti ili ne, odgovarajuci na one stavke koje sam iznjeo protiv amara, slozio si se da je on na nivou prijasnjih selektora koji su nas vodili, te da mu kao takvom nije mjesto na celu reprezentacije.
ponavljam: zelis li ti, aleksandre makedonski, nastavak, ili si, pak, za nekog provjerenog, ili barem iskusnog strucnjaka?
eto, reci nam jesi li za to da amar preuzme reprezentaciju i nastavi ici onim putem kojim su isli svi bivsi selektori?
dobro, mozda ces reci da za takvog nemamo love :) ok, onda nam ostane samo neki jeftiniji ali iskusan trener.
jesi li za takvog?
ps
senad od bosne :) je ljudski otpad koji ne zasluzuje da bude reklamiran na nasem najboljem sportskom sajtu.
Ako amar bude selektor onda će sveznajući aca biti Slavica Pecikoza. Dobio čovjek garanciju za to!
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 nov 2011, 16:04

samson je napisao/la:"S čelnim ljudima Saveza već sam nekoliko puta pregovarao, eto sada smo se uspjeli dogovoriti". Znaci da nije istina kako je dosao ovamo kada ga niko nije htio. Ocito je, da su i prije razgovarali kada se trazio novi selektor, ali dogovora nije bilo. Zasto? Ako pogledamo ko su bili tadasnji ljudi u savezu, dolazimo veoma brzo do odgovora zasto nije dobio priliku prije. BiH u proslosti nije imala toliko slabije igrace od ovih danas, sve same nijanse bi odlucivale. Nije Safet htio talove, hotele pune javasluka najgore vrste, amaterizam. Nije htio stititi bagru... Ali, ako si protiv njega, naravno da ces reci kako se uglavio jer nema pojma ..

Nije uredu da se odluke o mojim saradnicima donose bez mog znanja. Očito su neki ljudi iz Komiteta pogrešno shvatili uloge koje su im dodijeljene. Ušanović je dio moje ekipe, isto kao Borče Sredojević, Elvir Baljić i Tomislav Piplica i nisu ga smjeli suspendirati iza mojih leđa - rekao je Sušić za Dnevni Avaz te je nastavio:

S Ušanovićem nemam nikakav odnos van posla niti s njim imam bilo kakve kombinacije, ali mi je po dolasku na mjesto selektora dao dosta korisnih informacija o fudbalerima. S njim nisam imao nikakvih problema. Ne interesira me to šta je bilo ranije i kakve su direktive iz FIFA-e i UEFA-e. On je dio mog tima. Na ovome ne može ostati.

Ma nije Sajo takav.
Dovoljno je sto ti uzimas kao izvor Havaz," najiskrenije"novine,u kojima je 100 "ekskluzivnih" intervjua izmisljotina.Kako su havazovci hajali Susica to se vidjelo i u Alabaniji na presici,gdje mu onaj mutalj i debilcina havazovska pred cijelim svijetom stavlja lazne rjeci u usta,i gdje je provaljen od svih kolega,pocevsi od Denisa sa TV1. Pa onda lazna prica gospon havazovca Tanovica uvezi Begovica,pa ga Pape pojede na presici. Ko je havaz znamo svi i koliko lazu da bi se prodali.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 nov 2011, 16:14

Aco majstore imal igdje tog clanka iz slobodne bosne ja danas ne stigoh uzeti.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 nov 2011, 16:26

secer je napisao/la:
jesi li za takvog?
ps
Ne kontam te, ja sam za Mourinha. Ali... U moru ovih trenera koji se vrzmaju oko repke, tipa Susic i slicni ja sam za Amara. Zasto? Zato sto je bolji trener. E sad, svi su oni imali sansu nisu je iskoristili. Bili su neiskusni, bili su ovakvi ili onakvi, kao sto si naveo u onom postu, no zasto mislis da ce to nastaviti i Amar. Zar isti nije bio neiskusan u prvom mandatu na klupi Zelje? Hvatas se za gluposti, rekao sam sinoc glasno i jasno, izmedju Bajevica i Amara ja sam za Amara. Da li sam bio jasan. Znaci, Pape niti pod razno jer nije ostvario cilj. Amar ispred svih kojih se spominju (on i Bajevic), moj stav, ali ne samo moj nego i onih koji se pitaju. I naravno, sinoc sam rerkao, pa cu opet, Bajevica ebe i Vlado, zalosno, ali istinito.

Ti si dovoljno rekao!!!!
Veliki Amar Osim,jedini klub kojeg je trenirao je premierligas pardon i japanski tim je trenirao. U PM ima iskustva.
Covjek koji u 4 utakmice protiv izraelskih klubova primi 14 golova! Da mu nije babe nebi vidio ni Japana a bogami tesko i Zelje!

Nije problem admine sto ti nisi za Susica vec sto stavljas i guras 10X goreg trenera od njega! Da Amar sta vrijedi otisao bi barem u Tursku ili Rumuniju,Grcku,Rusiju da trenira neki tim!
Posto si ocigledno navijac Zelje i nek si zasto ne guras Bazdarevica a ne mulca Amara!
Zasto se svi selektori gledaju kroz bordo ili plavu boju, postoji Bosne i Hercegovine i izvan Sarajeva drugovi!
Selektor moze biti i staranac ukoliko se mogne platiti.

TEMA JE Safet Susic ostaje DA/NE a ne njegov nasljednik!

Ako cemo vec Safeta mjenjat nek sljedeci selektor bude bolji od njega! Halilhodzic,Bajevic,Bazdarevic,Antic,Cico...
RIP SALE VILENJAK

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 nov 2011, 16:29

Aco druze procitao sam ovaj clanak i mogu ti reci da tu ima mnogo istine. Meni je vec duze vrijeme sumnjivo ponasanje pojedinih igraca prije svih Spahica i Dzeke. Iz pouzdanih izvora sa cuo da je Pape morao pozivati i neke igrace po njihovoj zelji. Neznam da li je to istina al znam da Ibricic nebi dobijo poziva da nije dobar sa Dzekom.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 nov 2011, 16:33

vendeta87 je napisao/la:Aco druze procitao sam ovaj clanak i mogu ti reci da tu ima mnogo istine. Meni je vec duze vrijeme sumnjivo ponasanje pojedinih igraca prije svih Spahica i Dzeke. Iz pouzdanih izvora sa cuo da je Pape morao pozivati i neke igrace po njihovoj zelji. Neznam da li je to istina al znam da Ibricic nebi dobijo poziva da nije dobar sa Dzekom.
Zemljo otvori se!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 nov 2011, 16:35

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne kontam te, ja sam za Mourinha. Ali... U moru ovih trenera koji se vrzmaju oko repke, tipa Susic i slicni ja sam za Amara. Zasto? Zato sto je bolji trener. E sad, svi su oni imali sansu nisu je iskoristili. Bili su neiskusni, bili su ovakvi ili onakvi, kao sto si naveo u onom postu, no zasto mislis da ce to nastaviti i Amar. Zar isti nije bio neiskusan u prvom mandatu na klupi Zelje? Hvatas se za gluposti, rekao sam sinoc glasno i jasno, izmedju Bajevica i Amara ja sam za Amara. Da li sam bio jasan. Znaci, Pape niti pod razno jer nije ostvario cilj. Amar ispred svih kojih se spominju (on i Bajevic), moj stav, ali ne samo moj nego i onih koji se pitaju. I naravno, sinoc sam rerkao, pa cu opet, Bajevica ebe i Vlado, zalosno, ali istinito.
moj stav, moj stav. druze, yebo stav ako ga ne potkrijepis argumentima.
ovo su argumenti koji neumoljivo guse gotovo svaku sansu za amarovo imenovanje:

- slabo, ma nikakvo iskustvo.
- nikada nije radio sa zvijezdama(nemoguce je da jedan ´mali trener´ vodi igrace ala dzeko).
- nikada nije vodio nijednu reprezentaciju, tako da nema pojma sta i kako u k.o. sistemu takmicenja.
- repka nije klub. dakle, igraci nisu vezani tako da je dovoljan jedan incident na relaciji trener - igrac, pa da se ovaj oprosti. znas li sta bi za ovu repku znacio izostanak dzeke ili spahica i to u po´ kvalifikacija?
- reprezentativce ne smijes ´mnoziti s nulom´(pogledati prethodnu recenicu).
- amar nema pojma o igracima koji igraju u evropi, a koji bi bili moguci kandidati i pojacanja. zasto bi ih znao kad mu ne trebaju/nema sredstava da ih dovede.
- sta je sa ´sedmom silom´? mislis li da ga ne bi razapinjali? pogotovo ako bi se usudio da o jednom reprezentativcu prica kao sto je pricao o svojim igracima.

nakon ovog posta koji napisah, rekao si da ni prijasnji selektori nisu bili u boljoj situaciji tj. bili su bez iskustva, nisu vodili druge repke, nisu vodili zvijezde itd.
slozili smo se. nakon toga napisah ovo:
- zbog toga nikada nismo otisli na neko veliko takmicenje.
treba biti realan i reci da bi se i sa amarom nastavilo ici istim putem, tj. ne bi otisli na neko veliko takmicenje jer i amar ´boluje´ od istih bolesti od kojih su ´bolovali´ i prijasnji selektori.

eto, u zadnjem postu si napisao da bi zelio murinja kao novog selektora. prijedlog je prijedlog, bez obzira da li je izrecen u sali ili ne. sad, murinja mi ne mozemo dovesti; kako zbog ugovora kojim je vezan za real, tako i zbog ogromne plate koju nas savez ne bi mogao isplacivati.

jos jednom cu ti postaviti pitanje na koje mi nisi zelio odgovoriti:
zelis li za selektora iskusnog strucnjaka koji je upucen u sve stvari?
Zadnja izmjena: secer, dana/u 18 nov 2011, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 nov 2011, 16:36

A čito sam i ja taj tekst u slobodnoj bosni i ima dosta istine,jako dobar tekst,ali sad mi se ovdje ne prepisuje

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 nov 2011, 16:36

vendeta87 je napisao/la:Aco druze procitao sam ovaj clanak i mogu ti reci da tu ima mnogo istine. Meni je vec duze vrijeme sumnjivo ponasanje pojedinih igraca prije svih Spahica i Dzeke. Iz pouzdanih izvora sa cuo da je Pape morao pozivati i neke igrace po njihovoj zelji. Neznam da li je to istina al znam da Ibricic nebi dobijo poziva da nije dobar sa Dzekom.
Zemljo otvori se!
Evo ti primjer cudnog ponasanja Dzeke, poslje utakmice s POrtugalom da je izjavu i kaze da se mozemo Lulicu zahvaliti sto smo primili 6 komada. A sto nije poslje tekme sa Francuskom rekao da se mozemo zahvaliti Spahicu sto se nismo direktno plasirali, ili sto nije rekao da su Hasagic i Mravac krivi za remi u Albaniji.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 nov 2011, 16:41

amar :lol: :lol:

ovo ne ide ni u filmovima naucne fantastike...kako bi se kulturno oprostio od gledanja repke da se ovo dogodi 8-)

amar zvani: khaj price 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nihco

Post Postao/la nihco » 18 nov 2011, 16:45

e moderatori, svaka cast. ucinili ste sve da , uz pomoc par ogranicenih sarajevo-zeljovaca, upropastite i ovu temu. ima li se mozda jos nesto reci o osimu? nema veze, nek se pise ..........
bruka i sramota, pape ostani, pasalicu vrati se.........
Sent from my Commodore 64

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2011, 16:49

NE...

...idi Safete!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 nov 2011, 16:53

Principatus je napisao/la:NE...

...idi Safete!
"ne idi safete" ili "ne, idi safete" :roll: :mrgreen:

ko god tjera Susica taj nam pripisuje smrtnu kaznu ;) donio je smirenost u igri, nema nabijanja lopte i igranje na "horuk" kao pod vodstvom Mikada. Lulic, Zahirovic, Mujdza, Medunjanin prva postava, Pjanic prva postava, samo su od nekih maestralnih otkrica i maestralnih poteza ;) igra nam je tecna...izuzetak je portugal jer su pravili presing od prve minute, tesko da je moglo bolje... Ivica Osim je uz njega, to sve govori! Sa Sajom u Brazil! 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 nov 2011, 17:00

ako Pape ode, onda smo donji, definitivno. ko želi Osima juniora za selektora, taj nije normalan.
ne vjerujem da bi ivan osim bio tako neozbiljan, pa da prvo ne razgovara s Safetom o mogućem novom ugovoru...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.