Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Svaka čast Zmajevi, a posebno selektoru Sušiću za najbolji ranking u historiji. 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- crvenocrni
- Kontakt:
Malo si pomijesao loncice druze, nema veze gdje je Svedska na listi vec kakav joj je skor u kval. grupi u odnosu na ostale drugoplasirane reprezentacijexavi26 je napisao/la:da...mada ja ne kontam ovu rang listu, svedjani budu najbolji drugi, a tek 16. na listi evropskih selekcija!?crvenocrni je napisao/la:Ja ocekujem da Svedska bude najbolja drugoplasirana tako da u tom slucaju ce i Grcka/Hrvatska biti ispred nas...

Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 21 sep 2011, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo sa seedningom je najveca glupost i nepravda. Svi timovi su vec jednom prosli kroz seedning prilikom izvlacenja grupa i sad nakon sto su svi postenom borbom na terenu osvojili druge pozicije, treba opet favorizirati neke. Katastrofa.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
22. mjestoadnan_hzsa je napisao/la:http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... nking.html

ovo nisam ocekivo, bravo Susicu, Sarajevska legendo, RESPEKT

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
ne uzima se fifin ranking za seeding u barazu... vec uefin team ranking, koji uzima u obzir samo utakmice u zadnja 2,5 kvalifikacijska ciklusa + play off + zavrsnica i to po kljucu 40%-40%-20%...hurem je napisao/la: evo i ja nesto gledam,izvlacenje PAROVA ZA BARAZ je 13.10.2011.
a objavljivanje sled.FIFA RANKING LISTE je 19.10.2011.
po nekoj logici trebala bi se gledati trenutna lista
lista po kojoj ce se izvrsit seeding za baraz ce biti objavljena nakon odigravanja svih kvalifikacijskih utakmica...
a ovako izgleda preliminarna lista nakon utakmica od 06.09.2011:
http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011" onclick="window.open(this.href);return false;
od trenutne pozicije na fifa ranglisti nemamo nista, jer se ona uzima samo za seeding u ciklusima svjetskih prvenstava... a posto su grupe za SP 2014 vec izvucene, a slijedece tek za 4 godine... 22. pozicija nam apsolutno nista ne donosi...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ova FIFA/UEFA uvijek nesto nadju, da zakinu ove manje reprezentacije 

da smo kojim slucajem nosioci, da li bi ti i tad smetalo????Edo_77 je napisao/la:Ovo sa seedningom je najveca glupost i nepravda. Svi timovi su vec jednom prosli kroz seedning prilikom izvlacenja grupa i sad nakon sto su svi postenom borbom na terenu osvojili druge pozicije, treba opet favorizirati neke. Katastrofa.
glupo je za male koji bljesnu u jednom ciklusu... za ekipe koje igraju dobro u kontinuitetu je to pravedno... sve je pitanje perspektive... uostalom favoriziranje je na osnovu rezultata, samo sto se uzima duzi period, koji sam po sebi objektivniji..
na taj nacin se izbjegavaju parovi tipa armenija-estonija u barazu ili npr. francuska - portugal...
Zadnja izmjena: amho, dana/u 21 sep 2011, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno da mi nebi smetalo, al i tada bi govorio da to nije fer i korektno.amho je napisao/la:da smo kojim slucajem nosioci, da li bi ti i tad smetalo????Edo_77 je napisao/la:Ovo sa seedningom je najveca glupost i nepravda. Svi timovi su vec jednom prosli kroz seedning prilikom izvlacenja grupa i sad nakon sto su svi postenom borbom na terenu osvojili druge pozicije, treba opet favorizirati neke. Katastrofa.
glupo je za male koji bljesnu u jednom ciklusu... za ekipe koje igraju dobro u kontinuitetu je to pravedno... sve je pitanje perspektive... uostalom favoriziranje je na osnovu rezultata...
na taj nacin se izbjegavaju parovi tipa armenija-estonija u barazu ili npr. francuska - portugal...
Izbjegavaju parovi tipa ?:? . Sta ima veze ako je neko iz 5 sesira dospio do 2 mjesta, to je zasluzeno i 10 puta teze nego onima koji tu budu iz 2 sesira. No ovog koji je dosao iz 5 sesira treba dodoatno udariti cekicem u glavu da se nebi plasirao.
Tako je , najbolji bi trebali ići na prvenstvo!amho je napisao/la:da smo kojim slucajem nosioci, da li bi ti i tad smetalo????Edo_77 je napisao/la:Ovo sa seedningom je najveca glupost i nepravda. Svi timovi su vec jednom prosli kroz seedning prilikom izvlacenja grupa i sad nakon sto su svi postenom borbom na terenu osvojili druge pozicije, treba opet favorizirati neke. Katastrofa.
glupo je za male koji bljesnu u jednom ciklusu... za ekipe koje igraju dobro u kontinuitetu je to pravedno... sve je pitanje perspektive... uostalom favoriziranje je na osnovu rezultata...
Ovo su zadnje kvalifikacije za euro u kojima će biti baraž, od idućeg eura i drugoplasirani idu direktno na prvenstvo francuska 2016!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
nisam matere mi ja nista krivGoalgetter je napisao/la:Ova FIFA/UEFA uvijek nesto nadju, da zakinu ove manje reprezentacije

treba nam jos igraca iz BiH
FIFA/UEFA je napisao/la:nisam matere mi ja nista krivGoalgetter je napisao/la:Ova FIFA/UEFA uvijek nesto nadju, da zakinu ove manje reprezentacije

Nemoj srat, jesi ba.

Koja ce se FIFA rang lista gledat prilikom izvlacenja parova za baraz? Ono ko je nosioc i to! Jel ova ili naredna? Ako je ova, nesto gledat samo 1 ili 2 reprezentacije imaju bolje od nas, a pitanje je hocel one proc u baraz!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
kako god, mislim da ako prodjemo u baraz da cemo biti nosioci
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
neee, nisam to mislio...nego mi cudno da svedjani imaju tako dobre rezultate u kvalifikacijama, a da su tako 'lose' 'rangirani!?nisu rangirani u skladu sa tim svojim rezultatima..crvenocrni je napisao/la:Malo si pomijesao loncice druze, nema veze gdje je Svedska na listi vec kakav joj je skor u kval. grupi u odnosu na ostale drugoplasirane reprezentacijexavi26 je napisao/la:da...mada ja ne kontam ovu rang listu, svedjani budu najbolji drugi, a tek 16. na listi evropskih selekcija!?crvenocrni je napisao/la:Ja ocekujem da Svedska bude najbolja drugoplasirana tako da u tom slucaju ce i Grcka/Hrvatska biti ispred nas...
Volim te Bosno!!!
- crvenocrni
- Kontakt:
@xavi26
ma tu su oni negdje sa nama, nista bolji a nista ni losiji i igracki a i po rezultatima u posljednjih par godina
ma tu su oni negdje sa nama, nista bolji a nista ni losiji i igracki a i po rezultatima u posljednjih par godina
nema ni teoretske sanse da budemobordo_Sarajevo je napisao/la:kako god, mislim da ako prodjemo u baraz da cemo biti nosioci

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nosioci, nenosioci mi smo u Ukrajini i Poljskoj.
Ustvari, mi necemo uopste razbijati glavu koga cemo dobiti u barazu, taj dio posla ostaje Francuzima.
Ustvari, mi necemo uopste razbijati glavu koga cemo dobiti u barazu, taj dio posla ostaje Francuzima.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
"On 20 May 2008, UEFA announced changes to the coefficient ranking system.[1][2][3] The ranking will continue to be calculated every second year in November..."
"On 20 May 2008, UEFA announced changes to the coefficient ranking system.[1][2][3] The ranking will continue to be calculated every second year in November..."

Jel se meni čini il smo mi dobili najviše poena?

ljudi nije bitno hocemo biti ili ne nosioci koga kod dobijemo u barazu imamo takvu ekipu da svakog mozemo proci a ja se nadam da mozemo u parizu osigurati direktan plasman 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.