MANDIĆ: IGRAČI SU KONAČNO SHVATILI DA MOGU
Kasnim pogotkom Danijela Krivića iz jedanaesterca Troglav je savladao tuzlansku Slobodu (1:0) čime su igrači sami sebi dokazali da mogu puno više napraviti u Prvoj ligi FBiH nego su to dosad radili, te ujedno uvezali 4 boda.
- Trebalo je uvjeriti igrače da se natječu u višem rangu gdje dolazi do izražaja znanje iznad svega. Trebao nam je jedan pozitivan rezultat koji smo napravili u Lukavcu što nam je dalo sigurnost. Popravili smo se u fizičkoj spremi, taktici, navikama igrača iz nižeg ranga, a što je rezultiralo da prvi put ne primimo pogodak i prvi put povedemo. Dosad smo uvijek poslije dvadesetak minuta morali stizati rezultat, komentirao je zadovoljni trener Troglava Žarko Mandić.
Bila je to najbolja utakmica motiviranih domaćina, pogotovo u drugom dijelu meča.
- Izvukli smo pouke iz svega i odigrali odlično. Da smo imali normalne pripreme, mislim da nas ovakav start ne bi zadesio. Imali smo nekoliko odličnih šansi i mislim da smo Slobodu nadigrali i zasluženo pobijedili. Bitno je da su igrači prevladali psihološku zapreku, da su se sami uvjerili da mogu, pogotovo kada smo dobili momčad čiji sam naziv izaziva određeni respekt, zaključio je Žarko Mandić.
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;