NK Troglav 1918 Livno

xvid
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la xvid » 17 sep 2012, 19:11

badblueboylivno je napisao/la:Neka se pokrene i dat ću određeni iznos. Samo puno je to para, trebalo bi 400 ljudi po 5 KM.
Na prvi pogled jest puno, ali gledajmo ovako. Koliko ima livanjskih kafića, pekara, prodavaonica, butika itd. itd. Kada bi oni sudjelovali s bar po 10 KM i ljudi bi se odazvali takvoj akciji. Premda bi malo ružno izgledalo da se skupljaju pare za ovo, a igrači nemaju plaće. :( S druge strane očito neki pojedinci ne misle tako, pa ulaze u teren i vjerujem da nas, nakon one zbog baklji, očekuje nova kazna :cry:
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 17 sep 2012, 19:30

[youtube][/youtube]
300€ jedna strana, 470€ obe strane

bolje nam netreba!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 sep 2012, 20:18

xvid je napisao/la:S druge strane očito neki pojedinci ne misle tako, pa ulaze u teren i vjerujem da nas, nakon one zbog baklji, očekuje nova kazna :cry:
Ovo bih prokomentirao, ali neću.

Nadam se da će vodstvo skupine to urediti i da isto više nećemo vidjeti.
Livnjak je napisao/la:[youtube][/youtube]

bolje nam netreba!
Eto, donesi nam aus Deutschland. :D

Taman jedna strana, ionako imamo jednu tribinu. :D
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 17 sep 2012, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 17 sep 2012, 20:21

bolje nam netreba!
Odlično, da je bolji ne bi valjalo :D . Gdje bi se to moglo nabaviti? Gledao sam ovu tvrtku Fotex iz Hrvatske: http://www.fotex.hr/images/stories/cjen ... x_2011.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 17 sep 2012, 20:24

Ovo bih žestoko prokomentirao, ali neću.
Komentar je suvišan. Čast momcima na trudu i sve ostalo, ali negdje granice moraju postojati. (neslužbeno, duguju im pare za turnir pred šupom) :roll:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 sep 2012, 20:30

Nije razlog za raditi sr'anja na utakmici, neka se dogovore interno. Ovako se mogla (ako već i nije) učiniti ogromna šteta klubu. A efekt koji se mogao desiti bi skupini uradio medvjeđu uslugu.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 17 sep 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 17 sep 2012, 20:30

bolje nam netreba!
ovo vama što prije treba.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 sep 2012, 20:31

ja pricam o semaforu, velikom, za rezultat :lol:

BLAM ! :lol: :lol: :lol:
1947!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 sep 2012, 20:32

Ljumani_Banovici je napisao/la:ja pricam o semaforu, velikom, za rezultat :lol:

:lol: :lol: :lol:

Dobro je da i igramo, kakav veliki semafor :lol:
Hayley <3

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 sep 2012, 20:34

badblueboylivno je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:ja pricam o semaforu, velikom, za rezultat :lol:

:lol: :lol: :lol:

Dobro je da i igramo, kakav veliki semafor :lol:
oj al se obruka :D
banovat ce me sad za pirateriju na forumu :lol: :lol:
1947!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 17 sep 2012, 20:39

Velikog semafora nema niko u ovoj ligi, svi imaju ono što iza ubacuju brojeve, čak neki klubovi u PL ga nemaju nikako, mislim da bi u Livnu trebali da se pozabave ovim semaforom za izmjene, tuzno je ipak vidjeti da se na onakav nacin radi izmjena pa nismo u kamenom dobu :s

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 sep 2012, 20:42

AboveTheLaw je napisao/la:Velikog semafora nema niko u ovoj ligi, svi imaju ono što iza ubacuju brojeve, čak neki klubovi u PL ga nemaju nikako, mislim da bi u Livnu trebali da se pozabave ovim semaforom za izmjene, tuzno je ipak vidjeti da se na onakav nacin radi izmjena pa nismo u kamenom dobu :s
sad se necu brukat... imamo ga mi, samo nije postavljen ;)
1947!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 sep 2012, 23:18

MANDIĆ: IGRAČI SU KONAČNO SHVATILI DA MOGU

Kasnim pogotkom Danijela Krivića iz jedanaesterca Troglav je savladao tuzlansku Slobodu (1:0) čime su igrači sami sebi dokazali da mogu puno više napraviti u Prvoj ligi FBiH nego su to dosad radili, te ujedno uvezali 4 boda.

- Trebalo je uvjeriti igrače da se natječu u višem rangu gdje dolazi do izražaja znanje iznad svega. Trebao nam je jedan pozitivan rezultat koji smo napravili u Lukavcu što nam je dalo sigurnost. Popravili smo se u fizičkoj spremi, taktici, navikama igrača iz nižeg ranga, a što je rezultiralo da prvi put ne primimo pogodak i prvi put povedemo. Dosad smo uvijek poslije dvadesetak minuta morali stizati rezultat, komentirao je zadovoljni trener Troglava Žarko Mandić.

Bila je to najbolja utakmica motiviranih domaćina, pogotovo u drugom dijelu meča.
- Izvukli smo pouke iz svega i odigrali odlično. Da smo imali normalne pripreme, mislim da nas ovakav start ne bi zadesio. Imali smo nekoliko odličnih šansi i mislim da smo Slobodu nadigrali i zasluženo pobijedili. Bitno je da su igrači prevladali psihološku zapreku, da su se sami uvjerili da mogu, pogotovo kada smo dobili momčad čiji sam naziv izaziva određeni respekt, zaključio je Žarko Mandić.

http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 sep 2012, 12:32

bolje nam netreba!
ma to vam može donijeti neki auslender za sto-dvjesto eura 100%
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2012, 12:50

Nisu se baš naši auslaenderi iskazali kroz povijest... pojedine najbolje strijelce svjetskog prvenstva je sramota reći da je iz Livna. :D
Hayley <3

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 18 sep 2012, 13:02

badblueboylivno je napisao/la:Nisu se baš naši auslaenderi iskazali kroz povijest... pojedine najbolje strijelce svjetskog prvenstva je sramota reći da je iz Livna. :D
On je rođen u Osijeku, odrastao gore i ne znam šta bih mu rekao. Malo su ljudi čudni po tom pitanju. Dovoljno da se netko popiša na kolodovoru i odmah je iz Livna. Je mu stari iz Livna, ali on ne znam je li ikada došao u Livno. Možda ćeš reći od tamo si odakle su tvoji porijeklom, ali dokle ćemo onda vraćati unazad. Pola bi nas bilo iz Voštana. Slično je i s Milanovićem, Kelavom i dr.
Što se tiče auslendera mogli bi se malo isprsiti, nije to neki novac. Na kraju krajeva imaju Klub Livnjaka, a opet to bi trebalo doći od Uprave kluba. Čudi me kako su nesposobni u nekim jednostavnim stvarima. :o
Btw. kruži priča da je dug kluba oko 200.000 KM, ima li netko potvrđeno informaciju?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2012, 13:46

On je Livnjak, roditelji su mu iz Livna, znao je dolaziti u Lištane na onaj dernek, ali se srami reći odakle je... ako može bivši hrvatski ministar financija u više navrata reći da je iz Livna i ponositi se time, inače njegov prezimenjak, može i ovaj, bar spomenuti tu yebenu rupu zvanu Livno.... kakav Milanović, kakvi bakrači, to je samo priča koja je bila aktualna valjda tri dana.

Ovo za dug ne znam. Trebalo bi se javno znati i ne znam koji je razlog što se ne zna. :roll:
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 21 sep 2012, 15:20

- Podnosi se prijava za pokretanje postupka protiv NK „Troglav“ Livno zbog neispunjavanja obaveze klubova iz člana 19. Propozicija o takmičenju, vezano za dužnost kluba da na utakmicama na jarbole postavi zastavu BiH i NS/FS BiH.

ko vas prijavi?
:roll:
Sloga Uskoplje

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 sep 2012, 15:27

slogauskoplje je napisao/la:- Podnosi se prijava za pokretanje postupka protiv NK „Troglav“ Livno zbog neispunjavanja obaveze klubova iz člana 19. Propozicija o takmičenju, vezano za dužnost kluba da na utakmicama na jarbole postavi zastavu BiH i NS/FS BiH.

ko vas prijavi?
:roll:
Vjerovatno oni iz Branitelja, kad sam bio dole sa Radničkim u Rodoču, ne biraju baš fine riječ kada se priča o Troglavu...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.