X6 Novi,trenutno nema novijeg.QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobar bmw, samo mi preogroman, ako se ne varam to je X7 jel tako

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
X6 Novi,trenutno nema novijeg.QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobar bmw, samo mi preogroman, ako se ne varam to je X7 jel tako
nenamgeronimo je napisao/la:Malo ga handri imidž jarane. Odnosno, oni koji ga (znaš šta mislim) voze.
x5geronimo je napisao/la:Zar nisi imao neku bengu (x i još nešto
q7 je hanumin san. reko sam joj ovak: hanumka, ak mi rodis jos jedno dijete, uzimam ti tog avdinog dzipa.geronimo je napisao/la:Q7
ginem za uske.ŠB_Fidelis je napisao/la:...Život za Široki...
Kod: Označi sve
http://www.****/artikal/5835684/golf-7-1-6-tdi/
Kod: Označi sve
http://presretac.com/automobili/koncepti/alfa-romeo-6c-sports-coupe-concept.html
Zavisi od modela,nije dovoljno samo reci 1.2 ili 1.4.Ovako gledajuci ono sto mi prvo na pamet pada od auta sa takvim motorima 1.2 trosi dosta vise.Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, imam jedno pitanje..mozda je glupo, al jbg ja sam laik sto se auta tice..koje auto vise trosi: 1.2 benzin ili 1.4 dizel ? I koliko ?
Hvala
tu je to negdje... ovaj 1.2 trosi vjerujem 8 litara, dok ovaj 1.4 od 5-7Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, imam jedno pitanje..mozda je glupo, al jbg ja sam laik sto se auta tice..koje auto vise trosi: 1.2 benzin ili 1.4 dizel ? I koliko ?
Hvala
Ovako..ovaj 1.2 benzin je punto, 2002.g. , a 1.4 dizel je renault clio, isto godiste..Devil je napisao/la:Zavisi od modela,nije dovoljno samo reci 1.2 ili 1.4.Ovako gledajuci ono sto mi prvo na pamet pada od auta sa takvim motorima 1.2 trosi dosta vise.Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, imam jedno pitanje..mozda je glupo, al jbg ja sam laik sto se auta tice..koje auto vise trosi: 1.2 benzin ili 1.4 dizel ? I koliko ?
Hvala
pa jel bas toliko kritican taj clio ?Marsal je napisao/la:@Papa...
Rodica imala Clia, slatko auto, 1.4 dizel al' u pm koliko je se puta pokvario. Dok s druge strane Punto ti je golf 2 novog dobaAko nadješ sebi kakvog Punta dizela da ti se uklapa u budžet obavezno uzimaj...
A jbg, ovaj na piku nije stavio koliko ima kilovata, samo 1.2 benzin..a 2002. je godiste..Marsal je napisao/la:Koliko ima kilovata, koje godiste? Vrlo vjerovatno da troši manje od 7...
a i za punta trazi 2000 nadoplatenime_tm87 je napisao/la:Onda je i punto dobar... imal klimu?
Nema Clia 1,4 dizel tog godista, to je 1.5 dCi vec poboljsani motor koji trosi ispod 5 litara u prosjeku, i sto se mene tice, u odnosu na Punto, to je auto i po. Moze individualno biti problema sa njim, naravno, kao i sa svakim drugim vozilom, ali ne vidim po kojoj fori moze nekome isplativije ili logicnije u tom cjenovnom rangu biti uzeti Punta benzinca.Papastathopoulos je napisao/la:pa jel bas toliko kritican taj clio ?Marsal je napisao/la:@Papa...
Rodica imala Clia, slatko auto, 1.4 dizel al' u pm koliko je se puta pokvario. Dok s druge strane Punto ti je golf 2 novog dobaAko nadješ sebi kakvog Punta dizela da ti se uklapa u budžet obavezno uzimaj...
a tako je sladak
a koliko otprilike uzima ovaj punto 1.2
benzin, jel bar ispod 7 l ?
Ps. Ocel' ko uzet moju fiestu ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.