KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

skeva
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la skeva » 16 avg 2012, 23:53

Zanimljivo je kako je Covic za jednu godinu uspio da vrati tolike pare duga, ali dobro, meni pase :) ... Napokon se radi dobro u Zvezdi, ima prosperiteta i ima buducnosti. Napravljena je dobra ekipa koja se uklopila u budzet koji nije probijan niti ce se probijati. Cak ima para jos za jednog crnca na pleju i za jednu tricu.A para ima zato sto su se potpisivali realni ugovori i zato sto su mnogi igraci imali razumijevanja za finansijsko stanje u klubu.
Sve u svemu, da je Zvezda na dobrom putu najboje pokazuje kukanje debelog krmka i prizivanje drzave.
Partizan je u opasnim **** vec neko vrijeme, probijali su budzet prethodnih godina i trosili pare koje nemaju tako da bi to mogla iskoristii sadasnja generacija Zvezdinih igraca i napokon uzeti titulu posle dugogodisnje dominacije Partizana.
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 avg 2012, 23:58

Prvaci sledece sezone. Sigurno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 00:13

Ovaj put i ne zvuci tako smijesno kao prethodnih :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 avg 2012, 00:18

Ma iskreno opet Zvezda se vratila na onu staru. Dovedi igrace i hajmo napasti titulu. Ko je dugorocni projekat? Mozda Cvele koji ce da dobije po 10 minuta u igru i kome ce zadatak biti da doda Igoru koji ce da rjesava? Ili mozda Covic, Lazic, centar Brown? Ako je cilj skinuti Partizana, a jeste sta onda kad se to uradi?

Ostalo je samo ime.....

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 00:32

Potpisivanje igraca na tri godine, starijih na dvije, promovisanje nekoliko omladinaca u prvi tim, Pravljenje baze za stabilan klub, konsolidovanje finansijskih aspekata kluba. Malo li je? Ako pratis desavanja, a vjerujem da pratis ne znam od kud ti ideja da Zvezda pravi tim za jednu sezonu?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2012, 00:37

skeva je napisao/la:Potpisivanje igraca na tri godine, starijih na dvije, promovisanje nekoliko omladinaca u prvi tim, Pravljenje baze za stabilan klub, konsolidovanje finansijskih aspekata kluba. Malo li je? Ako pratis desavanja, a vjerujem da pratis ne znam od kud ti ideja da Zvezda pravi tim za jednu sezonu?
Taze nov.... Dobro došao djecace na forum!!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 01:03

Hvala iskusni covjece 8-) Vidim ja da si ti brijeg iskustva, ucicu od tebe :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2012, 01:22

skeva je napisao/la:Hvala iskusni covjece 8-) Vidim ja da si ti brijeg iskustva, ucicu od tebe :D
Ništa, tu sam da pomognem usmjerim, i pokažem...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 01:49

Imacu to u vidu 8-)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 avg 2012, 13:18

neno#4 je napisao/la:Ma iskreno opet Zvezda se vratila na onu staru. Dovedi igrace i hajmo napasti titulu. Ko je dugorocni projekat? Mozda Cvele koji ce da dobije po 10 minuta u igru i kome ce zadatak biti da doda Igoru koji ce da rjesava? Ili mozda Covic, Lazic, centar Brown? Ako je cilj skinuti Partizana, a jeste sta onda kad se to uradi?
Cilj nije skinuti Partizan, prvi i osnovni cilj je kvalifikovati se u Evroligu.

Kad smo vec kod Partizana, Todoric se opet javio sa pricom o Zvezdi, covjek je bolestan stvarno.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 avg 2012, 14:04

Hocemo li opet da vidimo ko je upravu, sta mislis braoolyo :lol: :lol:

Zaboravio si kako sam sve izdominir'o prosle sezone sto se tice Zvezde, hocemo li opet krenuti ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 avg 2012, 14:21

neno#4 je napisao/la:Hocemo li opet da vidimo ko je upravu, sta mislis braoolyo :lol: :lol:

Zaboravio si kako sam sve izdominir'o prosle sezone sto se tice Zvezde, hocemo li opet krenuti ;) ;)
Ma gdje cu zaboraviti, da mi kazes da je danas ponedjeljak, ja tebi vise ne smijem protivrjeciti. :)

A kako cemo vidjeti ko je upravu u ovom slucaju? Naravno da je cilj uzeti titulu ali je isto tako i cilj obezbijediti Evroligu, dakle biti 2 ili 3. Meni je vaznije ovo drugo, kao i velikoj vecini navijaca a vjerujem i ljudima u klubu.

Za dugorocni projekat cemo vidjeti, sad su tu Cvetkovic (mada me Cova Jr. zabrinjava), Mitrovic pa i Milutinovic, 4 juniora su ove sezone sezone prebacena u FMP, ako se pokazu idu u prvi tim, sva pojacanja su potpisala na dve godine, osim Brauna - Amer ko Amer. Sto ti Braun uopste smeta?
Ne znam sta se drugo trebalo uciniti? Uzimati ovako igrace ko Partizan? Mozda, ali za to nema ni vremena ni strpljenja, mada ce i oni dovesti bar 3 igraca za prvu petorku pa se nece niko od ovih naigrati.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2012, 16:44

braoolyo je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Ma iskreno opet Zvezda se vratila na onu staru. Dovedi igrace i hajmo napasti titulu. Ko je dugorocni projekat? Mozda Cvele koji ce da dobije po 10 minuta u igru i kome ce zadatak biti da doda Igoru koji ce da rjesava? Ili mozda Covic, Lazic, centar Brown? Ako je cilj skinuti Partizana, a jeste sta onda kad se to uradi?
Cilj nije skinuti Partizan, prvi i osnovni cilj je kvalifikovati se u Evroligu.

Kad smo vec kod Partizana, Todoric se opet javio sa pricom o Zvezdi, covjek je bolestan stvarno.
Ako je Todorić bolestan, ostali su već mrtvi od neizliječivih oboljenja, evo sad su se, pa povampirili
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 avg 2012, 19:22

DANTES je napisao/la: Ako je Todorić bolestan, ostali su već mrtvi od neizliječivih oboljenja, evo sad su se, pa povampirili
Presaberi se pa napisi fino sta hoces reci.

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 21:46

Taj covjek, ako se uopste moze tako nazvati, me vise ne moze ni iznenaditi....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2012, 22:42

braoolyo je napisao/la:
DANTES je napisao/la: Ako je Todorić bolestan, ostali su već mrtvi od neizliječivih oboljenja, evo sad su se, pa povampirili
Presaberi se pa napisi fino sta hoces reci.
Napisano, ko ti je kriv što ti kefalo šteka....
@skeva sine čovjek u košarci preko 30 godina, učestvovao je u stvaranju najvećih igrača sa ovih prostora, rekao bih da itekako zna šta priča... I ima pravo da priča... Iza njega su decenije rada, uspjeha, sportskih rezultata, što se za njegove rivale, bar većinu njih ne može reći... Njega nazivati bolesnim može samo neko ostrašćen, iskompleksiran i neupućen.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 18 avg 2012, 06:51

Super, evo da te mi ostrasceni, iskompleksirani(alo, mi iskompleksirani :lol: ) i neupuceni pitamo, ti podrzavas ovakve istupe ovo velikog kosarkaskog radnika?

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 avg 2012, 09:28

http://www.sportske.net/vest/kosarka/to ... 91946.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:
"Indija,Pakistan..."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 avg 2012, 10:45

skeva je napisao/la:Super, evo da te mi ostrasceni, iskompleksirani(alo, mi iskompleksirani :lol: ) i neupuceni pitamo, ti podrzavas ovakve istupe ovo velikog kosarkaskog radnika?
@DANTES&co. funkcionisu po sledecem principu:

Kad drzava pomaze njihov klub - to je OK. Kad drzava pomaze protivnike - to nije OK.
Kad se proseravaju neki funkcioneri drugih klubova - to je sabanluk. Kad to rade njihovi - to je cool.
Kad neki drugi klub dobije novac - odakle im pare? Kad KKP/VKP/RKP "dobiju" sponzore - jbga, to je domacinsko poslovanje.

Cisto da ti objasnim typical approach, posto si nov na forumu. ;)

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 18 avg 2012, 11:40

Kakave bolan pare i od koje drzave? :lol: Pa ovdje, klub koji je jedini dobijao pare od drzave u poslednji nekoliko godina je Partizan, kakva Zvezda i drzava, nidje veze....
Ustrtio se "gospodin" izgleda pa sere na sve strane. Al nema potrebe, nije Zvezda jos spremna za neki ekstra podvig.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.