Možda da još niste režimski komunistički klub.Devil je napisao/la:Eh,kada bi bila,ustvari kada bi imala novce kao DInamo ostalo nista ne treba.jacky09 je napisao/la:E kad bi Zvezda bila kao Dinamo...Devil je napisao/la:![]()
Cirkus na Maksimiru
![]()
![]()
![]()

Možda da još niste režimski komunistički klub.Devil je napisao/la:Eh,kada bi bila,ustvari kada bi imala novce kao DInamo ostalo nista ne treba.jacky09 je napisao/la:E kad bi Zvezda bila kao Dinamo...Devil je napisao/la:![]()
Cirkus na Maksimiru
![]()
![]()
![]()
Normala, zato što kod Vahe nema povlaštenih, zvjezdica i pm.D1n0 je napisao/la:Vahid je los trener. Drogba nije ga volio kad je bio izbornik.
Pa i s Obalom SLonovače imao ej više nego zapažene rezultate. U dvije godine koliko ih je vodio pretrpili su samo jedan poraz, i to u četvrtfinalu Afričkog Kupa.Rule_hz je napisao/la:nisi ti dobar ba!!! cuj los trener... j e b es drogbu i repezentaciju.... a jesi li upoznat koga je on sve vodio i kakve rezultate postigao???
badblueboylivno je napisao/la:Koji kur.. scouting? Živim s Dinamom, ne znam nijednog skauta iz Dinama osim velemajstora Zorana Mamića. Ne znam nikoga. On ode do JA, ode na plažu u Riju, potraži malo na youtubeu, ode do stadiona, pogleda tekmu, vidi tog igrača i dovede ga. I pukne priču reprezentativac u mladim uzrastima i slično.
I boli me kur.. kakav će Dinamo biti kad Mamić ode, samo želim da **** ode.
P.S. Dinamo je i prije Mamića imao pet naslova u nizu, prije Mamića je bio veliki klub, a sad djeluje samo kao kakva fancy trgovina, veliki se klubovi trgaju tko će kupiti bolji komad odjeće. To mi se ne sviđa. I ne sviđa mi se da jedan **** Anorthosis ili BATE ili Sparta mogu igrati LP i držati Real i Inter i Bremen na koljenima, a da Dinamo, stoput veći klub od tih klubića, nema u 10 utakmica trećeg pretkola nijedne utakmice bez poraza (Milan, Dinamo K, Arsenal, Bremen, Shakhtar), pa sad ispadanja od slabijih ekipa Salzburga i Sheriffa.
I očito moram stoput ponavljati da je Mamić retardirana osoba, čovjek koji se onako ponaša ne zaslužuje voditi ovaj klub. I davati treneru otkaz jer mu navijači skandiraju, je nešto nevjerojatno.
I ja još, a pratim klub od 2000., kad sam malo nadošo (90. sam godište) i još nisam vidio šta se dešava kad treneru Dinama istekne ugovor, ja za takvo nešto ne znam.
I evo sad Vaha dolazi. Tim bih potezom bio oduševljen da je neko drugo vrijeme i druga situacija, ali ovako nisam. Sad će se proći Gyor, a to nikako ne želim.
I očekujem da se bojkot nastavi, i da na Gyor dođe 300 ljudi.
MAMIĆU, CIGANE, ODLAZI IZ SVETINJE.
Mamić je sebi zabio svojevrstan autogol dovođenjem Vahe. No biće dobro za Dinamo. Konačno će trener da sastavlja prvih 11, a ne Mamić.Pirke je napisao/la:Pa eto... stigao je Vaha...
http://****/vijesti/sport/n ... kog-prvakaBrane je napisao/la:Na Indexu pricaju o Prpi Halilhodzicu a ne Enveru. Prvi put cujem za njega.
Sta bih ja dao da nam je naki savez bgte!!Rule_hz je napisao/la:mamic vam je ko nas NSBIH
Sto je najbolje,pričaju o covjeku koji Vahi uopste nije ni rođak a ne bratharry_90 je napisao/la:http://****/vijesti/sport/n ... kog-prvakaBrane je napisao/la:Na Indexu pricaju o Prpi Halilhodzicu a ne Enveru. Prvi put cujem za njega.
koji licemjeri u pm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.